- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yattım uyudum biraz şimdi daha iyiyim sanki belimin solu sızlıyor hafiften kasılmalar var ama okadar sık değil bilmem artık hayırlısı eşimde panik oldu yalnız her hareketime noldu noldu pozisyonunda sanki hemen çıkacak sanıyor herhaldeBenimki de hem hickiriyor ham asagiya ittiriyor kendini ne yapacagini sasirdi :-/ benceeee yarin bi anne dogabilir hazir ol :)
Cnm 40+6 olduk bugun dedigin sancilari 15 belkide daha fazla gundur duzensiz bir sekilde hissediyorum ama nst de sanci yok acikligimda ptesi parmak ucu kadar cikti. Ama su son 2 gundur sancilarim degisti sanki gaz ve ishal sancisi gibi geliyor ama yine duzensiz tabi. Esimde ayni durumdaydi ama artik sormuyor sadece sarilip opup biraz daha dayan askim az kaldi diyip beni telkin etmeye calisiyor cunku artik tum vucudum agriyor yatamiyorum bugunude atlatirsam persembe sanirim dogurmus olurumyattım uyudum biraz şimdi daha iyiyim sanki belimin solu sızlıyor hafiften kasılmalar var ama okadar sık değil bilmem artık hayırlısı eşimde panik oldu yalnız her hareketime noldu noldu pozisyonunda sanki hemen çıkacak sanıyor herhalde
bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olucak durum
Ruyamda dogum yapmisim hemde evde ve hicbir sanci agri sizi hissetmiyorum kizim tombis bembeyaz doguyor dogar dogmazda gulucukler saciyor ama ne bana nede babasina benziyordu annelik duygusu ruyada bile olsa harikaymis. Rabbim ins hepimize ruyamdaki gibi dogumlar nasip eder. Persembe suni sanci ile baslatilacak dogum hakkimizda hayirlisi bakalim.
Canım bence bekle bebişte zaten harekete geçmiş niye sezeryan olasınki boş yere belki bayrami atlatır öyle gelir yavrunKizlar bana akil verin nolur kafam biton dr bebegin hareketleri az diye yarin suni sanci verecek olmazsa sezeryan yapacskti. Ama bebegim bugun cok hareketli icime sinmiyor suni almak beklemeye devam edeyimmi ? Doktor bayram girmeden alayim derdinde sanki..
hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz kasılmalarım yine var ama dün geceki gibi acılı değil belimin solu ağrıyor bi hızlansa diye bakıyom ben inşaallahcumaya kadar bakalım nolucak pembe dizi gibiyiz arkası yarınCnm 40+6 olduk bugun dedigin sancilari 15 belkide daha fazla gundur duzensiz bir sekilde hissediyorum ama nst de sanci yok acikligimda ptesi parmak ucu kadar cikti. Ama su son 2 gundur sancilarim degisti sanki gaz ve ishal sancisi gibi geliyor ama yine duzensiz tabi. Esimde ayni durumdaydi ama artik sormuyor sadece sarilip opup biraz daha dayan askim az kaldi diyip beni telkin etmeye calisiyor cunku artik tum vucudum agriyor yatamiyorum bugunude atlatirsam persembe sanirim dogurmus olurum
başka dra daha git yada devlete git acilden bakalım nedicekler drlarda bu acelicilik nedir anlamıyorum ama yemin ediyolar ya nasıl drluk buKizlar bana akil verin nolur kafam biton dr bebegin hareketleri az diye yarin suni sanci verecek olmazsa sezeryan yapacskti. Ama bebegim bugun cok hareketli icime sinmiyor suni almak beklemeye devam edeyimmi ? Doktor bayram girmeden alayim derdinde sanki..
Ekim annelerine baktım da biraz, doğuranlar ve doğum belirtileri göstermeye başlayanlar var.. Biz hala hamileyiz.. Allahım hepimizi en kısa sürede kurtarsın inşaAllah. Bir de ben kaşınıyorum üstüne üstlük.. Kaşınanlar bilir bu şekilde beklemek daha da zor..
Canim beklemeye karar verdim kararli durunca dr da israr etmedi. Bakalim oglum ne zaman gelmek isteyecek.. Allahim hayirla kurtarsin hepimiziCanım bence bekle bebişte zaten harekete geçmiş niye sezeryan olasınki boş yere belki bayrami atlatır öyle gelir yavrun
Dr a karsi kararli olmak gerekiyor sanirim biraz sikistirdim geri adim atti hemen. Bekleyecez bakalim.başka dra daha git yada devlete git acilden bakalım nedicekler drlarda bu acelicilik nedir anlamıyorum ama yemin ediyolar ya nasıl drluk bu
Ya canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorumSlm kizlar simdi doktordan geldim kizim kanala tam girmis simdi 3660 gr 4 kiloya yakin dogar dedi parmak ucu kadar acilmam varmis 28 eylulu bekliyorum artik nts ye bagliycaklar dogmazsa 41 haftayi dolduracak miki ilk kizim tam 41 haftalik dogmus tu keske 40 haftada dogsa bu bebisim 28 eylulde 41 haftamiz doluyo yoruldum bir an once kuzumu koklamak istiyorum
benimde pazartesi 8 haftalık rapor bitti doktorum 10 günlük normal işgöremez raporu yazdı. çünki ikinci 8 hafta doğumla birlikte başlıyoÖğretmen arksdaşlar dan doğurmayan var mı acaba ? Müdür aradi hocam doğum oldu mu diye.Olmadı deyince doktordan rapor alman lazım çünkü doğum öncesi iznin bitti dedi.İzni bitip Doktordan bu şekilde rapor alan var mı ?Ben doğuma kadar izinli sayılırız diye düşünüyordum hep.
ha bu arada öğretmen değilim ama prosedür aynıdır heralde.Öğretmen arksdaşlar dan doğurmayan var mı acaba ? Müdür aradi hocam doğum oldu mu diye.Olmadı deyince doktordan rapor alman lazım çünkü doğum öncesi iznin bitti dedi.İzni bitip Doktordan bu şekilde rapor alan var mı ?Ben doğuma kadar izinli sayılırız diye düşünüyordum hep.
Canım benim de normalde raporumun yeni bitmiş olması gerekirdi ama doktordan rica etmiştim sat'ı bikaç gün ileri atarmısınız diye, doğum öncesi mecburi 3 haftalık iş göremez raporum 1 eylülde başladı, 23 te iş başı gb gösterdi. Senin doktora gidip yeniden rapor alman lazım 1 hafta kadar filan. Doğumun nasılsa bir haftayı geçmez. Doğum sonrası iznin de doğumun olduğu anda başlarÖğretmen arksdaşlar dan doğurmayan var mı acaba ? Müdür aradi hocam doğum oldu mu diye.Olmadı deyince doktordan rapor alman lazım çünkü doğum öncesi iznin bitti dedi.İzni bitip Doktordan bu şekilde rapor alan var mı ?Ben doğuma kadar izinli sayılırız diye düşünüyordum hep.