2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim cok tesekkurler canim yaniyo bitarafdanda sutum yok mamada almiyo ac bebegim bi yolunu biliyorsaniz soliyin lutfenn(((
Canım kaşıkla ver bari.. Allah yardımcın olsun. Gögsünü tutuyor mu peki?
Doğum olsun olsun diye can attık ama bebekler zorluyor valla..

Tesekkur ederim canim,Allah razi olsunGazda cikmiyoki off agrim var ondan dolayi beter.
Başın kalabaliksa ondan psikolijik olarak gaz cikaramiyor olabilirsin. Ben umumi tuvalete giremezdim mesela hastanede de tuvalete cikamadim ne zaman eve geldim ilk sabaha karsi tuvalete cikabildim. Gaz da benzer olmustu misafir varken yapamayip sabaha karsi kv. Uyuyunca yapabilmistim. Yalniz ve sakin ortama ihtiyacin var bence.

Canim cok tesekkurler canim yaniyo bitarafdanda sutum yok mamada almiyo ac bebegim bi yolunu biliyorsaniz soliyin lutfenn(((
Canım hastanede misin ordaysan onların güçlü sağma makinesiylee iki saatte bir sag. Eltimin de hiç yıktu iki gr bile olsa sağdık 2 saatte bir uyanıp. Sonunda 1 yıl süt verdi cocuga. Sağdıkca cogaliyo. Yok evdeysen lansinohun iki pompalı sağma mak al ve sürekli sağ bebişin cenesi cok güçlü olmuyormuş ilk zamnlarda. Ondan gelmiyebiliyormuş. Sonra biberonla verirsin ama o sarı sütü emdirmiş olursun en azından. Merak etmeyelim. Eltim de ilk 3 hafta hep biberonla beslenmesine hiç emmemesine ragmen sonra hep gögsünden emzirdi

Vicdan azabindan oturup uzuluyorum sut veremiyorum diye bebegim zaten 3100gr dogdu simdide ne sut var nede mama istemiyo oglum

Kizlar sutum yok nolur bi yol gosterin bebegim ac mama da almiyo
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun saglıkla buyudun hep takıpteyım ama fazla yazmıyorum gunlerdır okuyorum yazdıklarını lütfen öncelikle sakin ol bu kadar stres yapma doğum için okadar cok stres yaptınkı vucudun hala gergın eminim daha yenı dogum yaptın sutun gelir elbet dur daha cok yenı sezeryanda agrı kesıcıler falan bıraz gec gelebılıyo benım 4.gun anca gelmiştı mesela ılk dogumumda bebeğime ıkı gögsumu bırden emzırttırıp mama verdım her defasında bır haftaya yakın bole gıttı sonra sutum arttıkca doydu emdıkten sonra mamayı almadı bıraktırdık gelelim mama mevzuna marka değiştirin ne bılıyım bıberonla verıyosanız kasıkla deneyın olmadı sırıngayla verıyolar bazı durumlarda ole deneyın yavas yavas ama lutfen bukadar gerılme sen artık bı annesın hayattta o kucuk melege kalkan olucak guclu bı anne sezeryan zor ama o kuzuya baktıkca acıları gerıye at ve hiç bişi düşünmeden bu askı yasa yaşaki vucudun o kuzu için saglıkla sut uretsın yalnış bişi soyledım yada kırdıysam kusura bakma kendıne ve meleğine ıyı bak

Canım bizde babamızinkiyle aynı olsun dedik 13 eylül fakat pazar gününe denk geldi birde 38. Haftayi geçsin dedi doktorumuz 17 eylül oldu yigenimin doğum tarihi oldu

Kızlar bugün bebişim kendini sağa şişirip taş gibi yapıyo kendini. Daha öncede ara ara yapardı. Ama son 3saattir daha sık ywpmaya başladı. Sizce neden olabikir

Kızlar ya önceki sayfalarda konuştunuz mu bilmiyorum ama online olanlar acil cevap yazarsa sevinirim. Eylül sonunda doğacak bebeğimi hastanede ve hastaneden çıkarken nasıl, yani kaç kat giydirmem gerekir? Hastane çıkışında 1 üst 1 alt var, onlar yeterli mi yoksa onların içine badi giydirmem gerekli mi? İlk bebeğim olacak, bir şey bilmiyorum.

Zıbın alt ve üst kıyafetiyle birlikte çıktım ben hastaneden canım. Zaten üzerini de örtersin ana kucağındayken. Bir de sen nasıl giyiniyorsan bebeği de o şekilde giydirmen lazım. Yani sen üşümüyorsan o da üşümez. Bir kat daha fazla giydirilmesi gerektiği yazıyor bazı yerlerde ama fazla sıcak iyi gelmiyormuş bebeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…