2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
harikaydı canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşaallah

Lohusa korsesini nerdr bulabilirim canım?
Ben C&A dan kilotlu korse aldım çok memnun kaldim.. diğer korselerin içinde rahat edemem sıcakta bunalırım diye almadım.. kilotlu olanın epey faydasını gördüm karnım baya toparlandı.

Bebeğin küvezde kalması ne demek çok iyi biliyorum.. İnsan perişan oluyor..
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşun bir daha da ayrılmayın inşaAllah

Nst ye girdim bi gram sancı çıkmaz mı ayol, yok. Önceki haftalarda 70-80 çıkıyodu bugün sıfır! Bizim oğlan iyice vazgeçti herhalde gelmekten.
Perşembeye kadar doğmazsa yatış yapıp suni sancı deneyecekmiş. Korktuğum başıma geliyor sanırım. Daha fazla bekletemem kafası büyük, perşembe sonrasına kalırsa normal doğum ihtimalin yok olur zaten şuan kafa çapı 41 haftalık görünüyo dedi. O suni sancıyı çekip bi de üstüne sezeryana girersem hiç şaşırmam artık.

Hayır lısı cnm

Canım bende gittim bugün 3.620 kg olmus kanala inmiş falan demedi nstye girdim ama sancı kısmı ölçülmedi Hemşireye söyledim normal mi diye normal dedi ama ölçüm 0 yani dümdüz cizgi çok sinir oldum doktora sonucu gostercektim oda toplantıya gitmiş saliya kaldı benim kontrol

@ayka777 M merllin hayirli haberlerinizi bekliyoruz kizlar sizin dualariniz Kabul olur bizede dua edin bugun. Allahim Saglik ve afiyetle korkunuzdan Emin birsekilde kurtarsin sizi.
Ben doğum yaptım.Normal doğum oldu bebeğimizle yeni geldik evimize.Çok şükür bir sorun yok şimdilik doğum hikayesinide biraz dinlendikten sonra anlatırım.İnşallah sizinde güzel bir doğumunuz olur.

Bende bugun 37+2 yim. saglık ocagındakı hemsıre aradı doğurdunuz mu diyor:) dedim henüz değil.pazartesı gelirseniz izleniminz var dedı.zaten son izlenım tarıhı 16 sı görülüyor dedi.8 eylüldeki hastanede doktor kontrolumde 1 cm açık var dedı.bakalım bu salı 15 eylülde ne dıycek.ben hep kızımın 14 eylülde doğmasını istiyordum. babasının doğum günüyle aynı olmasıydı hayalım..

Tostombık masallahhh yaaa stres yok cnm salı gunu öğrenırsın..

Kızlar geçen cuna topuk kani vermiştik bugün yine aradılar tsh yuksek çıkmış bi daha verdik bugün.aranan oldu mu aranız da.normalde sıkıntı olmayinca aramiyorlar .Canım çok sıkıldı

Tesekkur ederim canim,Allah razi olsunGazda cikmiyoki off agrim var ondan dolayi beter.

Normalde hesaba göre bugün 40 haftayı dolduruyodum yani bugün doğum yapıcaktim fakat şükürler olsun kızım bugün 22 günlük oldu darısı tüm bebeğini bekleyenlere tabi zamanında olmasi herzaman için en iyisi benim bebisim 37+0 dogdu çok şükür sarilik dışında bi sıkıntı mız olmadı ama yinede hersey zamanında güzel

Iyi günlerde büyütün bebeğinizi... Bizlerde bekliyoruz heyecanla bir dogsada anlasam anneliği o Heyecanı Mutluluğu :)

Çok teşekkür ederim canım.
Birbirini tanımadan da iyi insan her yerde iyiliğini gösteriyor
Rabbim hep iyilerle karsilastirsin
Rica ederim canım ne demek.. Şifa olsun meleğine.. Âmin inşaAllah hepimizi iyilerle karşılaştırsın gerçekten :)

canım niye kötü düşünüyorsun olumlu düşünelim hakkımızda hayırlısı olsun biz dua edelim hayırlısı için Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler

canım niye kötü düşünüyorsun olumlu düşünelim hakkımızda hayırlısı olsun biz dua edelim hayırlısı için Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler
Doğru diyosun canım da daha dün arkadaşım yaşadı. Çarşambadan perşembeye kadar suni sancı verildi, açılma olmayınca dün sezeryana aldılar. Boş yere acı çekti o kadar benim tosbanın da kafası büyükmüş, inşallah çok zorlanmam

sancı çekmesi bile bir nimet sütü çabuk gelir sancıyla geliyormuş süt eğitimde öğrenmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…