• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önce
Yani doğumum yaklaşmış olabilirmi. İnşa Allah hayırlısıyla bu akşwm doğurayım.kavuşayım

Kızlar sütünü sağan var mı?
Ben sağdım ama Emzirmiştim 1 saat öncesinde 20 ml çıktı. Çok az İnşallah artar. Aslında emerken baya yutuyor sütün gittiğini hissediyorum. Mama takviyesi yapıyorum doymadığını hissedersem. 400 gr almış 10 günde aç olsa almazdı sanırım.. Çok zor bebek bakımı Allah yardımcımız olsun valla karnımdayken daha iyiydi :KK70: özledim yahu

Yani doğumum yaklaşmış olabilirmi. İnşa Allah hayırlısıyla bu akşwm doğurayım.kavuşayım
Benim gün içerisinde çok olurdu ama doğum yaklaşmış denilemez sırf bu yüzden canım. Ben 40+2 de doğum Yaptım. Sonlara doğru kasılma olunca ağrı da oluyor. Karnım sanki ortadan ayrılacak gibiydi.. Çok geriliyor çatlayacak gibi oluyor. Benim hiç sancım yoktu aniden suyum geldi sancıyla. Her an herşey olabilir tadını çıkar son günlerinin inanki ben şimdiden özledim :)) Bebek hiç susmuyor. Allah yardımcın olsun

Benim gün içerisinde çok olurdu ama doğum yaklaşmış denilemez sırf bu yüzden canım. Ben 40+2 de doğum Yaptım. Sonlara doğru kasılma olunca ağrı da oluyor. Karnım sanki ortadan ayrılacak gibiydi.. Çok geriliyor çatlayacak gibi oluyor. Benim hiç sancım yoktu aniden suyum geldi sancıyla. Her an herşey olabilir tadını çıkar son günlerinin inanki ben şimdiden özledim :)) Bebek hiç susmuyor. Allah yardımcın olsun
Benimde taş gibi oluyor.sanki ikiye ayrılacak gibi.şimdi uzandım. Sertleşme olmadı. 3saatte belki 10defa sertleşti diyebilirim. Doğsun artık ya. Gelsin yavrum

Evet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önce
Aaa ben de bebek geriniyor sanıyordum :) kasılma onlarmıymış. E halihazırda kasılmam var benim o halde. Zaten ben hissediyorum bu hafta dogururum gibi geliyoo:)

Zıbın alt ve üst kıyafetiyle birlikte çıktım ben hastaneden canım. Zaten üzerini de örtersin ana kucağındayken. Bir de sen nasıl giyiniyorsan bebeği de o şekilde giydirmen lazım. Yani sen üşümüyorsan o da üşümez. Bir kat daha fazla giydirilmesi gerektiği yazıyor bazı yerlerde ama fazla sıcak iyi gelmiyormuş bebeklere.
Teşekkür ederim canım, dikkat edeceğim söylediğine. Rahatladım:)

Ay ben de bebek hareket ediyor sanıyordum onu, kasılma mıymış :)))

Teşekkür ederim canım, ben çantaya 2 badi de koyacağım da lazım olursa yanımda bulunsun diye. Sonra annelerden hemşirelerden azar işitmeyeyim orada:)
7li10 ku hastane cıkısı varsa 2 takım yeterli zaten. Onun içinde zıbını battaniyesi corap bere herseyi oluyor. Bi portbebe veya neyle cıkaracaksan onun üstüne battaniye aldım ben ayrıca. Bi de çarsaf gibi bişi altına

7li10 ku hastane cıkısı varsa 2 takım yeterli zaten. Onun içinde zıbını battaniyesi corap bere herseyi oluyor. Bi portbebe veya neyle cıkaracaksan onun üstüne battaniye aldım ben ayrıca. Bi de çarsaf gibi bişi altına
Hımm evet var 10'lu hastane çıkışı, o zaman bunlar beni idare eder. Ay konuşunca rahatladım, bilmeyince panikliyordum ben:) Sağol canım.

Kızlar. Allah bebişlerimizi sağlıkla direkt kucagımıza almayı nasip etsin herseyden önce. Doguma fotografcı katılacak olan var mı? Bikac bişi sorcam daaaa

Hımm evet var 10'lu hastane çıkışı, o zaman bunlar beni idare eder. Ay konuşunca rahatladım, bilmeyince panikliyordum ben:) Sağol canım.
Hepimiz aynıyız:KK3:aynı şapşiklik ilk dogumu yapan herkeste varrr:KK30: olsun tatlı şapşiklikleer bunlar. Hamişiz. Az kaldı mazeretimiz de cok:-)

Kızlar. Allah bebişlerimizi sağlıkla direkt kucagımıza almayı nasip etsin herseyden önce. Doguma fotografcı katılacak olan var mı? Bikac bişi sorcam daaaa
Benim katılcak inş canım ilk dogumdada cektırmiştim cok guzel bı anı bebegın ilk anne karnından cıktığı andakı tartarken gıydırırken ilk babaya gosterırlerken anı sonrada ertesı gun odada ailecek cekım yapıldı onlardan bı album yaptırmıştım şimdide yaptırıcam inş

Kizlar doktor bugun cati muayenesi yaparken mantar oldugunu soyledi icerde. Dogumda bebek mikrop kapmasin diyip tek kullanimlik fitil verdi. Simdi fitili koydum daha dogrusu koymaya calistim cunku fitil hap gibi sert ve cok yakti hala daha yakiyo. Normalmiki acaba

kizlar bugun tam 38. hafta bitti. bugune kadar hic kasiklarimda agri yoktu. bugun sag kasigim durmaksizin agriyor. sizce normal mi?

Back