Evet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önceYok sancı fala hissetmiyorum. Kasılma dedikleri bumu
Yani doğumum yaklaşmış olabilirmi. İnşa Allah hayırlısıyla bu akşwm doğurayım.kavuşayımEvet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önce
Benim gün içerisinde çok olurdu ama doğum yaklaşmış denilemez sırf bu yüzden canım. Ben 40+2 de doğum Yaptım. Sonlara doğru kasılma olunca ağrı da oluyor. Karnım sanki ortadan ayrılacak gibiydi.. Çok geriliyor çatlayacak gibi oluyor. Benim hiç sancım yoktu aniden suyum geldi sancıyla. Her an herşey olabilir tadını çıkar son günlerinin inanki ben şimdiden özledim :)) Bebek hiç susmuyor. Allah yardımcın olsunYani doğumum yaklaşmış olabilirmi. İnşa Allah hayırlısıyla bu akşwm doğurayım.kavuşayım
Benimde taş gibi oluyor.sanki ikiye ayrılacak gibi.şimdi uzandım. Sertleşme olmadı. 3saatte belki 10defa sertleşti diyebilirim. Doğsun artık ya. Gelsin yavrumBenim gün içerisinde çok olurdu ama doğum yaklaşmış denilemez sırf bu yüzden canım. Ben 40+2 de doğum Yaptım. Sonlara doğru kasılma olunca ağrı da oluyor. Karnım sanki ortadan ayrılacak gibiydi.. Çok geriliyor çatlayacak gibi oluyor. Benim hiç sancım yoktu aniden suyum geldi sancıyla. Her an herşey olabilir tadını çıkar son günlerinin inanki ben şimdiden özledim :)) Bebek hiç susmuyor. Allah yardımcın olsun
Aaa ben de bebek geriniyor sanıyordum :) kasılma onlarmıymış. E halihazırda kasılmam var benim o halde. Zaten ben hissediyorum bu hafta dogururum gibi geliyoo:)Evet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önce
Onu benimki de yapıyor nasil oturacagimi sasirdim.Kızlar bugün bebişim kendini sağa şişirip taş gibi yapıyo kendini. Daha öncede ara ara yapardı. Ama son 3saattir daha sık ywpmaya başladı. Sizce neden olabikir
Teşekkür ederim canım, ben çantaya 2 badi de koyacağım da lazım olursa yanımda bulunsun diye. Sonra annelerden hemşirelerden azar işitmeyeyim orada:)Hastane bilir zaten canım o konuyu. Stres yapma hemşireler dr söylerclara
Teşekkür ederim canım, dikkat edeceğim söylediğine. Rahatladım:)Zıbın alt ve üst kıyafetiyle birlikte çıktım ben hastaneden canım. Zaten üzerini de örtersin ana kucağındayken. Bir de sen nasıl giyiniyorsan bebeği de o şekilde giydirmen lazım. Yani sen üşümüyorsan o da üşümez. Bir kat daha fazla giydirilmesi gerektiği yazıyor bazı yerlerde ama fazla sıcak iyi gelmiyormuş bebeklere.
Ay ben de bebek hareket ediyor sanıyordum onu, kasılma mıymış :)))Evet kasılma o şekilde oluyor. Bebek yapmıyor onu :) Ben de bebeğin kolu bacağı sanırdım geçen doktor öyle dedi bana doğum yapmadan önce
benimde aynii sizin gibi sag trafima siginiyor tas gibi oluyor orasi napcagimi bilemiyrm o anAaa ben de bebek geriniyor sanıyordum :) kasılma onlarmıymış. E halihazırda kasılmam var benim o halde. Zaten ben hissediyorum bu hafta dogururum gibi geliyoo:)
Süreklimi yapıyor. Benimki akşam akşam daha sık yapmaya başladıOnu benimki de yapıyor nasil oturacagimi sasirdim.
Neredeyse evet sirtim agridi artıkSüreklimi yapıyor. Benimki akşam akşam daha sık yapmaya başladı
7li10 ku hastane cıkısı varsa 2 takım yeterli zaten. Onun içinde zıbını battaniyesi corap bere herseyi oluyor. Bi portbebe veya neyle cıkaracaksan onun üstüne battaniye aldım ben ayrıca. Bi de çarsaf gibi bişi altınaTeşekkür ederim canım, ben çantaya 2 badi de koyacağım da lazım olursa yanımda bulunsun diye. Sonra annelerden hemşirelerden azar işitmeyeyim orada:)
Hımm evet var 10'lu hastane çıkışı, o zaman bunlar beni idare eder. Ay konuşunca rahatladım, bilmeyince panikliyordum ben:) Sağol canım.7li10 ku hastane cıkısı varsa 2 takım yeterli zaten. Onun içinde zıbını battaniyesi corap bere herseyi oluyor. Bi portbebe veya neyle cıkaracaksan onun üstüne battaniye aldım ben ayrıca. Bi de çarsaf gibi bişi altına
Hepimiz aynıyızHımm evet var 10'lu hastane çıkışı, o zaman bunlar beni idare eder. Ay konuşunca rahatladım, bilmeyince panikliyordum ben:) Sağol canım.
Benim katılcak inş canım ilk dogumdada cektırmiştim cok guzel bı anı bebegın ilk anne karnından cıktığı andakı tartarken gıydırırken ilk babaya gosterırlerken anı sonrada ertesı gun odada ailecek cekım yapıldı onlardan bı album yaptırmıştım şimdide yaptırıcam inşKızlar. Allah bebişlerimizi sağlıkla direkt kucagımıza almayı nasip etsin herseyden önce. Doguma fotografcı katılacak olan var mı? Bikac bişi sorcam daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?