• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
O kasılmalar bende 36. Haftadan beri var hemde bel ağrılarıyla birlikte. Şu satırları yazarken bile öyle belim ağrıyor ki uzandığım yerden kıpırdayamıyorum. Bu kadar yalancı Sancı çektim inşaAllah bunların hürmetine doğumum kolay olur. Insan umutlanıyo her seferinde acaba bebeğim mi geliyo diye sonra bi anda kayboluyor ve boşa çektiğin acıların üstüne bir de hayalkırıklığıyla kalıveriyorsun. Allah hepimize sabır versin.

O kasılmalar bende 36. Haftadan beri var hemde bel ağrılarıyla birlikte. Şu satırları yazarken bile öyle belim ağrıyor ki uzandığım yerden kıpırdayamıyorum. Bu kadar yalancı Sancı çektim inşaAllah bunların hürmetine doğumum kolay olur. Insan umutlanıyo her seferinde acaba bebeğim mi geliyo diye sonra bi anda kayboluyor ve boşa çektiğin acıların üstüne bir de hayalkırıklığıyla kalıveriyorsun. Allah hepimize sabır versin.
benimde bu hafta sali gunu daha doktor kontrol var. dogum seklini konusmadik duruma gore bakcaz dedi ama ben sezeryan istiyorum net degildim artik netim. bugun siddetli sag kasik ve bacak agrim baslayinca cok korktum. hatta su an agrilardan uyuyamiyorum bende. sizin 36. haftadan beri agriniz varsa olabiliyor demekki. offff cok zormus bu son surecler:((

Fitili koyali 2 saat oldu ama yanma hala gecmedi :KK23: belim ve kasiklarimdaki agrilarda daha keskin sanki

Canım geçmiş olsun kilo alımı anne sütüyle mi? Ne yiyip ne içiyorsun? Benim sütüm yetmiyor oğluma
evt sutumyetiyo şükür .valla öyle artmiski istahim deli gibi ne Buldan silip supuryrm.yumurta ve şekerli şeyler çokyiyorm.bide pekmezli bulamaç yapılıyor bizm burada.o da ise yariyo.

benimde bu hafta sali gunu daha doktor kontrol var. dogum seklini konusmadik duruma gore bakcaz dedi ama ben sezeryan istiyorum net degildim artik netim. bugun siddetli sag kasik ve bacak agrim baslayinca cok korktum. hatta su an agrilardan uyuyamiyorum bende. sizin 36. haftadan beri agriniz varsa olabiliyor demekki. offff cok zormus bu son surecler:KK43:(
Ben tüm sahte sancılarıma bel ağrılarıma rağmen normal doğum istiyorum inşaAllah olur. Ben doktoruma sordum normal demişti düzensiz olduğu için. Ama bazen belimin ağrısı bacaklarıma bile vuruyo, hatta şuan mesela.. Son haftalarda bence kendimizi çok yormamalıyız ben bugün dünyanın işini yaptım şimdi kıpırdayamıyorum :(

Selam kızlar, sabah kontrole gelmiştim acıklık 2 cm filan dedi doktorum sonra nst de duzenli sancılarımı gördü yıne daha derın kontrol ettı 3-4 ü bulmuşsun senı bırakamam dedi
Valla sonra yavas yavas sancılarım arttı ama ben 7 cm e kadar hissetmedım çömelme ve ıkınma hareketleriyle hızlandırmaya calıştım açıkcası dogum anım kısa sürdü fakat kuvvetli ıkınmalar cok fenaydı ve 2. Oglum 3300 le bana merhaba dedi allah herkese bu duyguları yaşatsın zor ama mucizevi duygular. Bir insanın allahla olabılecek en buyuk en yakın anı ...
Simdi oglumla dinleniyoruz allah hepinize kolaylıklar versın saglıkla evlatlarınıza kavusmayı nasip etsin

Selam kızlar, sabah kontrole gelmiştim acıklık 2 cm filan dedi doktorum sonra nst de duzenli sancılarımı gördü yıne daha derın kontrol ettı 3-4 ü bulmuşsun senı bırakamam dedi
Valla sonra yavas yavas sancılarım arttı ama ben 7 cm e kadar hissetmedım çömelme ve ıkınma hareketleriyle hızlandırmaya calıştım açıkcası dogum anım kısa sürdü fakat kuvvetli ıkınmalar cok fenaydı ve 2. Oglum 3300 le bana merhaba dedi allah herkese bu duyguları yaşatsın zor ama mucizevi duygular. Bir insanın allahla olabılecek en buyuk en yakın anı ...
Simdi oglumla dinleniyoruz allah hepinize kolaylıklar versın saglıkla evlatlarınıza kavusmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyümek nasip etsin :)

Allah anali babali buyutsun cnm darisida basima ve tum doguramayanlarin basina ins

Günaydın arkadaslar bütün gece karnim sertlesti sanki sag tarafima toplandi sag taraf sivrildi gibi oldu.yinee sag bacagima kasilma var ..suyum nisanim falan gelmedi ama...acaba böyle olupta doguran varmi

Kızlar sütünü sağan var mı?
Ben sağdım ama Emzirmiştim 1 saat öncesinde 20 ml çıktı. Çok az İnşallah artar. Aslında emerken baya yutuyor sütün gittiğini hissediyorum. Mama takviyesi yapıyorum doymadığını hissedersem. 400 gr almış 10 günde aç olsa almazdı sanırım.. Çok zor bebek bakımı Allah yardımcımız olsun valla karnımdayken daha iyiydi :KK70: özledim yahu
Çok iyi almış canım maşallah

Hayırlı uğurlu olsun cnm! Allah analı babalı büyütsün..

Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

@ayka777 cnm hayırlı olsun bebişin! Rabbim analı babalı büyütsün inşallah! Zor bi bekleme süreci geçirdin, genel anestezi ve sonrası da zor ama ben naçizane sana sakin olmanı ve tadını çıkarmanı önereceğim.. Hep başıma gelen şey, feryat figan ediyorum ama sonrasında pişman oluyorum bazı sıkıntılı olaylarda. Sütün de gelir, ağrıların da geçer, evinde aşkınızı da yaşarsınız bebişinle.. Hepsi olacak Allahın izniyle, ama sen derin nefes al, geçeceğini düşün ve vücudunu ve bebeğini stresten arındır şimdi. Tüm acıların geçecek..

Kızlar bu epıdural oncesınde hemogram degerınıze bakıldı mı ıste erıtrozıt lokosıt plt (trombosıt ) bunlara bakıldı mı benım en son kı plt 89 cıktı bu degere sahıp olup epıdural olan var mı ???? Bu arada 100 altında epıdural olmuyormus...canım cok sıkkın kuzlar normal epıdural Istiyordum bennnnn :KK43:( genel anestesı ıstemıyorummmmm :KK43: cok uzgunum yaaa

Benim katılcak inş canım ilk dogumdada cektırmiştim cok guzel bı anı bebegın ilk anne karnından cıktığı andakı tartarken gıydırırken ilk babaya gosterırlerken anı sonrada ertesı gun odada ailecek cekım yapıldı onlardan bı album yaptırmıştım şimdide yaptırıcam inş
Peki normal dogumda sorun yasadınız mı. Gelecek ama yinede gece olursa ne kadar rahat eserim bilmiyorum. Birde sezeryan a dönersse dogum hastane politikası olarak almıyorlarmış içeriii:(

Ben tüm sahte sancılarıma bel ağrılarıma rağmen normal doğum istiyorum inşaAllah olur. Ben doktoruma sordum normal demişti düzensiz olduğu için. Ama bazen belimin ağrısı bacaklarıma bile vuruyo, hatta şuan mesela.. Son haftalarda bence kendimizi çok yormamalıyız ben bugün dünyanın işini yaptım şimdi kıpırdayamıyorum :KK43:

Ben tüm sahte sancılarıma bel ağrılarıma rağmen normal doğum istiyorum inşaAllah olur. Ben doktoruma sordum normal demişti düzensiz olduğu için. Ama bazen belimin ağrısı bacaklarıma bile vuruyo, hatta şuan mesela.. Son haftalarda bence kendimizi çok yormamalıyız ben bugün dünyanın işini yaptım şimdi kıpırdayamıyorum :KK43:
benim de sag kasik agrim sag kalca ve bacaklarima yayildi. bacaklarimi nereye koycagimi bilemedim butun gece. kivrandim yatakta. ama dediginde kesinlikle haklisin, iki gun once kendimi yordum o gun basladi simdi de boyleyim. gercekten dinlenmek lazimmis :KK43:

Back