Bende ara ara oluyor ilk Ağrı girdiğinde çok canım yanıyor geçmicek sanıyorum ama geçiyor bendede yok lekelenmeler felan normal sanırımGunaydin kizlar bugun 6+6 gunluk olduk..ama bugun kasik agrisyla uyandim halada var kanama lekelenme yok cok sukur..ayni haftalarda olan hamisler sizdede oluyomu panik oldum bugun ins.gecer
ben oğlumda gitmiştim sema hanım vardı ama ayrılmış yurtdışına gitmiş.. ben linayı çok beğenmiştim açıkcası o zamanlar çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum. doğumu da HRS'de yapmıştımBugün bizde keseyi gördük. 3mm dedi dr. Ankara'da linaya giden var mı. Bilgisi olan var mi.
Hrs neresi canim. Baskentede iyi diyorlar kararsiz kaldimben oğlumda gitmiştim sema hanım vardı ama ayrılmış yurtdışına gitmiş.. ben linayı çok beğenmiştim açıkcası o zamanlar çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum. doğumu da HRS'de yapmıştım
Günaydın..
Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.
Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.
Ben folio kullanıyorum canım günde 1 tane kahvaltıdan sonra alıyorum. Bide sana bişey sorucam ilk gebeliğinde 6+4te doktora gittiğinde bebeğini görmüşmüydüngunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?
Günaydın..
Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.
Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.
masallah canim benim dune kadar istahim superdi simdi tam tersi istah falalan kalmadi...dun gece 3 kez cikardim yediklerimi...o kadar sikmisim ki kendimi karin kaslarim agridi...bebisler iyi olsun da cekecegiz artik..12.haftadan sonra beta dusmeye baslayinca tahatlariz insallah...sen adanaya gidecek misin tatilde....geçmiş olsun canım.sen de az az sık sık yemeye çalış.çok da kendini zorlama.benim de 2 hafta öyleydi.çok iştahsızdım.3 gündür de iştah patlaması yaşıyorum.tamamen hormonların oyunu:)
Hrs neresi canim. Baskentede iyi diyorlar kararsiz kaldim
keşke öyle olsa canım ya bunu okadar çok istiyorum ki.
beş senedir eşim gözümün içine bakıyor her adet dönemimde.
önceki gebeliğimde hiçbir şey bilmiyorduk.düşük nedir kalp atışı kese hcg takibi falan.daha rahattık ama sonra düştü.
hepsini öğrendik.şimdi daha temkinli yaklaşıyorum çok büyük umutlar bağlamıyorum.sende yaşamışsın anlarsın beni.
benim eşim yengeç ve çok duygusal bakıyor.bense tam bir kovayım mantığından vazgeçmeyen memnuniyetsiz kova.
kendimi kaptırırsam daha çok üzülecekmişim gibi geliyor.
amin ne guzel dua ettin yüreğine sağlık... allah herkesin gönlüne göre versin.
kaç yaşında oğlunuz? maşallah neden yapmıyorsunuz diye sorabiliyorsa nasıl olduğu konusunda bilgisi var demekki :)
benimde 3 yaşında kızım var o da hep soruyor küçük arkadaşım ne zaman gelecek diye
Hrs neresi canim. Baskentede iyi diyorlar kararsiz kaldim
Ben henuz bi yere gitmiyorum linadan randevu aldim. Baskentide bir tanıdığım onerdi ama gitmedim. Linada doğum yokmuş galiba. Başkentte 500 tl normal doğum diye duydumsiz nereye gidiyorsunuz, başkentin doğum fiyatları nedir acaba bilginiz varmı?
hayırmasallah canim benim dune kadar istahim superdi simdi tam tersi istah falalan kalmadi...dun gece 3 kez cikardim yediklerimi...o kadar sikmisim ki kendimi karin kaslarim agridi...bebisler iyi olsun da cekecegiz artik..12.haftadan sonra beta dusmeye baslayinca tahatlariz insallah...sen adanaya gidecek misin tatilde....
Hanimlar mide bulantilariniz ne zaman basladi ya da basladi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?