• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?
bana fulio dıye bir marka verdi,içerisinde 120 tane var ,4 ay kullanmak yeterlymiş

Tam adı imom omega canım. İçinde bir çok vitamin. Folik asit ve omega var. Gebeler için en uygunu buymuş.

Kızlar kanama yasıyan oldumu aranızda :KK43:

ben kanama değilde kahverengi lekelenme oldum iki gün üzerine doktora gittim düşük riski olabilir diye progeston ilaça başladım.kanamam varsa bence durma hemen git ,hemen

Tam adı imom omega canım. İçinde bir çok vitamin. Folik asit ve omega var. Gebeler için en uygunu buymuş.

hımm anladım canım.. hamilelikte vitaminde olsa çok fazla ilaç kullanmama taraftarıyım herzaman. ilk aylarda folıc asit sonra demir ve en son aylarda magnezyum desteği ile bitirdim önceki hamileliğimi. inşallah yine öyle olur başka şeyler kullanmak zorunda kalmam. zorunda olanlar içnde allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada folıc plus almaya karar verdim. kutusunda ki resminden hatırladım önceki hamileliğimde de onu kullanmıştım.

kızımda nisan anneleri grubundaydım. şimdi nette folıc asit araştırırken karşıma çıkıverdi birden elevit die bir vitamin. nisan annelerinde ne kadar çok kullanan vardı. bu yorumu yazılanları görseler .çok üzülürdüler eminin. o ilaç kutularının içinde bilmediğimiz daha neler var acaba??

http://cahidejibek.com/2013/10/28/gebelerin-kullandigi-vitaminde-domuz-katkisi/

benim gecen hafta lekelenmem oldu doktora gıttım coraspini bırak dedi2 gun once gece 4de wc ye gıttım kalktım ki kan akmıs bayagı hemen acile gittim gitmez olaydım berbat bı doktordu yarım yamalak baktı düşük yapıyorsun dedı benım kendı doktorumun verdıgı progestan hapını verdı ben zaten bunu alıyorum dedı gıt yat kanaman artarsa tekrar gel kalbi atmıo daha bebk olusmamıs dedı...... 6da eve geldık 2 saat sonra kendı doktorumu aradım ağlaya ağlaya hemen gel dedi üzme bukadar kendını bı bakalım dedi baktı kesenın altında kanaman var dedi ama vajınal ulturasonla kalbi atıo bak dedi yavas yavas atıyordu.... progestanın iğnesini verdi tabi ben perişan bi haldeydim herşey Allahtan biliyorum ona sığındım bu mutlulugu yasatan rabbim yarım kesmesin yavrumu bana bağışlasın dıe dua edıyorum.. bugun 2 günüm iğneyi ve iğne vurulduktan sonra agrısı devam edıyor haftaya gidicek düşük riskim var dualarınıza ismimi eklerseniz çok sevinirim. Rabbim yavrularımı korusun tutundursun :(

tamam ozaman sıkıntı yok normal ilerliyo bence herşey daha çookk var bu hamileliğin bitmesi askerlik bitmez yoksa çok sıkıntı yapma canım benim allahın izniyle olur inşallah. önce omurilikle birlikte beyin gelişiyor sonra oluşan ilk organ kalp oluyor. sıralama bu şekilde
Sağol canım ya bi de ilk gebelik olunca tecrübesizlik de daha çok stres yaptırıyor insana. İnşallah olur sağ salim Rabbim hepimizin meleklerini korusun

hayır:KK43: bana yolculuk yasak maalesef..ailem gelecek yanıma...canım peki bugünlerde bişeyleri stres yapmış olabilir misin? doktorum mide bulantılarının biraz da psikolojik olabileceğini söyledi.stres ve üzüntü durumunda miden bulanır moralin iyiyken geçer yersin dedi.bi ihtimal?
olsun canim ne guzel ailen gelecek o da ayri mutluluk verir insana...yok canim sukur oyle bir sey yok stres gibi...nette baktim 8.haftalar bulantilarin yogun oldugu haftalarmis...bir de ben kendime nazar degdirdim heralde mide bulanmiyor rahatim defim sonra birden basladi...artik sabredecegiz sukurler olsun her seye...

Kizlar ben hamileyim cok mutluyum ama bir tarafim cok kasvetli ben boyle diildim hormonlar dan felan mi ki :(

benim gecen hafta lekelenmem oldu doktora gıttım coraspini bırak dedi2 gun once gece 4de wc ye gıttım kalktım ki kan akmıs bayagı hemen acile gittim gitmez olaydım berbat bı doktordu yarım yamalak baktı düşük yapıyorsun dedı benım kendı doktorumun verdıgı progestan hapını verdı ben zaten bunu alıyorum dedı gıt yat kanaman artarsa tekrar gel kalbi atmıo daha bebk olusmamıs dedı...... 6da eve geldık 2 saat sonra kendı doktorumu aradım ağlaya ağlaya hemen gel dedi üzme bukadar kendını bı bakalım dedi baktı kesenın altında kanaman var dedi ama vajınal ulturasonla kalbi atıo bak dedi yavas yavas atıyordu.... progestanın iğnesini verdi tabi ben perişan bi haldeydim herşey Allahtan biliyorum ona sığındım bu mutlulugu yasatan rabbim yarım kesmesin yavrumu bana bağışlasın dıe dua edıyorum.. bugun 2 günüm iğneyi ve iğne vurulduktan sonra agrısı devam edıyor haftaya gidicek düşük riskim var dualarınıza ismimi eklerseniz çok sevinirim. Rabbim yavrularımı korusun tutundursun :KK43:
ALLAH ım yardımcın olsun,inşalllah bebeğine birşey olmaz da sağlıcakla kucağına alman nasip olur

Selam kızlar. . Dün bir arkadaş ile beraberdim.Bebeği daha 5 aylık. Hamile olduğumu söyleyince bana birkaç şey anlattı. Özellikle de lekelenme olursa panik yapma dedi. Benim 2. Aydan 6. Aya kadar lekelenmelerim oldu ama kaygilancak bir şey yokmuş dedi. Dr a git tabi ama panikleyip kendini ve bebeği üzme dedi. Ben de yazayım istefim. Bende yok daha ama bu haftalarda olabiliyormus.

Kızlar bir de benim hiç mide bulantım yok. Dr a söyledim. Güldü, hiç istenecek bir şey değil dedi. Ama ben hamile olduğumu bile unutacak kadar sağlıklıyim. Tek belirtim yorgunluk ve bitmeyen uyku hali. Vqt mi benim gibi midesi bulanmayan? :110:

Kızlar bir de benim hiç mide bulantım yok. Dr a söyledim. Güldü, hiç istenecek bir şey değil dedi. Ama ben hamile olduğumu bile unutacak kadar sağlıklıyim. Tek belirtim yorgunluk ve bitmeyen uyku hali. Vqt mi benim gibi midesi bulanmayan? :110:
Benim de hiç bulantım yok :110: ama yüzümde 2 gündür acayip derecede sivilceler çıkmaya başladı ya normal mi kızlaro_O

Hayırlı olsun canım doğum tarihimiz aynı :) senin nasıl geçiyor günleri kasılmaların ve bulantın var mı? benimiki gündür hafif bulantı ve çokça iştahsızlık var canım meyveden başka bişey istemiyo :63: bugün doktora ikinci randevuya gidicem ilk gidişimde kasıkta kanama göründü iğne yapılmıştı. korkuyorum açıkçası kasıklarımda kasılma dün yine başladı Allahım kimseyi bebeğinden ayırmasın:KK42:

çok teşekkür ederim canım amin insallah tebrik ederim senide :KK9: güzel şeyler düşünmeye çalıs ilk haftalar biraz sıkıntılı oluyor. benim uyku hali dısında hiç bir şikayetim yok çok şükür iştahsızlık var tabi ama bence iyi bisey hamileyim deyip psikolojik atıştırmayı önlüyor :KK45: kasıklarda agrı gecen hafta oldu ama 2 gunde gecti. ben bir kere gittim keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicem insalah o zaman kalbide olusmus olur ve sesini duyarım. dua edicem senin icin :nazar:

Benim de hiç bulantım yok :110: ama yüzümde 2 gündür acayip derecede sivilceler çıkmaya başladı ya normal mi kızlaro_O

sivilce bende de oldu gayet normal ilk bebegimde de cilt sıkıntısı yaşamıştım sorun etme hayırlı olsun bebişin arkadaşım :KK46:

sivilce bende de oldu gayet normal ilk bebegimde de cilt sıkıntısı yaşamıştım sorun etme hayırlı olsun bebişin arkadaşım :KK46:
Çok sağol canımm :KK16: ilaç da süremiyorum zararlı olur diye ama bebişim sağlıklı olsun da hepsine razıyım:KK68:

Back