2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayir canim %60 artmasi yeterli.
Kusura bakmayin benim yüzümden hepinizin kafası karisti.benim durum farkli canim ben hem baya yüksek öğrendim hemde yüzde 60 artış bile olmadi.ve düzenli adet olmama rağmen bir buçuk hafta geri.

Yarın doktor ne diycek bilmiyorum ama çok korkuyorum kötü bit haber almaktan seninki de hayırlısıyla düzelecek ben inanıyorum canım çünkü biraz araştırdım daha önceki yazılan farklı sayfaları. Seninki artıyor en azından. Düşüşteyken birden artmaya başlayanlar bile okadar Çok ki.. Tek çare hamile kalmaya çalışırken yaptığımız gibi kafamıza takmamak galiba :) ama ben o zaman da başaramamıştım zaten bu takmama olayını :) :)

Günaydın kızlar yada iyi geceler ben uyuyamıyorum ya niye böle heyecandan mıdır acaba bugün doktora gidicez; gerçi haberi aldıktan sonra uykularım süzensizleşti erken yürüyüp gecenin bir yarısı kalkıyorum

Merhaba güzel anneler ben de araniza katılabilir miyim 19 ocakt öğrendim anne olacagimi SAT 20.12.2014
Aaa benimde SAT 21.12.2014 ve 19 ocakta öğrendim bende. Aynı gibiyiz. Inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebislerimızı

Bende aynıyim 9 gibi uyuyorum güneş dogmaya yakın uyanıp bi daha uyuyamiyorum

günaydın,sanırım bu uyku hali hepimizde var.bende 10 a kadar zor duruyorum ayakta ama sabah namazı okunmadan da uyanıyorum

Canım benıde ekler mısın? 19 eylul annesi olucam inş ve sat 13 aralık 2014 ilk bebegim nasip olursa

Günaydın..

2ba- canım ben doktoruma gittim anksiyolitik hafif doz ilaç verdi bugün. Bu şekilde sağlıklı gebelik geçmez, durumum zaten zor..sen normal hayatına devam edebiliyor musun?

Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.

Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.

Ben heyecandan sanıyordum ama hep devam ediyo bu durum

sanırım böyle devam edecek üç ayımız.bir çok anneden duyduğum şey aynı; 3 ay boyunca midem bulantı,uyku halim vardı,erken yattım erken kalktım diyor herkes.bizde alışsak iyi olur bu duruma

canım değerlerini yazarmısın bide kaçıncı günleri yaptın testi ? haa bi soru daha kaç gün embriyosu konuldu ? :)

benim 8. gün 82.2
10.gün.301
12. gün .737
sence ikiz olma ihtimali var mı
benimki tüp bebek değil canım aşılama ile iki yumurtam olgunlaşmıştı ikisi de tutmş çok şükür.olabilir gibi çünkü 2 kattan fazla artmış.hayırısı tabi

Gunaydin kizlar bugun 6+6 gunluk olduk..ama bugun kasik agrisyla uyandim halada var kanama lekelenme yok cok sukur..ayni haftalarda olan hamisler sizdede oluyomu panik oldum bugun ins.gecer

gunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?

Bayanlar bebeklerinizin kalp atışlarınızı duydunuz mu ben daha duymadım birde doktor tercihi yapamıyorum devlet mi özel mi

FOLIC iod yazıyor üzerinde başka marka yok günde bir tane yemek Arasında içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…