• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hani bir laf var "Köpekler bile ana olmasın" diye. Ne zor meslek şu annelik... Daha alt tarafı 6 haftadır annelik hormonu salgılıyorum daha ne bebeğimi görebildim ne kesesini ama ödüm kopuyo ona zarar gelecek diye :KK43: bi sorum var size şu Beta hcg iki gün arayla iki katına katlamıyorsa bebek gelişmiyor demek mi oluyor :KK43: bu akşam kan tahlili yaptırdım 14 ocakta 218 çıkmıştı şimdi yaklaşık 4000-5000 çıkması gerekirken 1950 çıktı :KK43: hesaplarıma göre yaklaşık %70 artmış sadece. ne olacak şimdi ??Allah'ım sen sağlık sıhhat ver bebeklerimize nolur :KK43:
Hayir canim %60 artmasi yeterli.
Kusura bakmayin benim yüzümden hepinizin kafası karisti.benim durum farkli canim ben hem baya yüksek öğrendim hemde yüzde 60 artış bile olmadi.ve düzenli adet olmama rağmen bir buçuk hafta geri.

Hayir canim %60 artmasi yeterli.
Kusura bakmayin benim yüzümden hepinizin kafası karisti.benim durum farkli canim ben hem baya yüksek öğrendim hemde yüzde 60 artış bile olmadi.ve düzenli adet olmama rağmen bir buçuk hafta geri.
Yarın doktor ne diycek bilmiyorum ama çok korkuyorum kötü bit haber almaktan :( seninki de hayırlısıyla düzelecek ben inanıyorum canım çünkü biraz araştırdım daha önceki yazılan farklı sayfaları. Seninki artıyor en azından. Düşüşteyken birden artmaya başlayanlar bile okadar Çok ki.. Tek çare hamile kalmaya çalışırken yaptığımız gibi kafamıza takmamak galiba :) ama ben o zaman da başaramamıştım zaten bu takmama olayını :) :)

Günaydın kızlar yada iyi geceler ben uyuyamıyorum ya niye böle heyecandan mıdır acaba bugün doktora gidicez; gerçi haberi aldıktan sonra uykularım süzensizleşti erken yürüyüp gecenin bir yarısı kalkıyorum :110:

Günaydın kızlar yada iyi geceler ben uyuyamıyorum ya niye böle heyecandan mıdır acaba bugün doktora gidicez; gerçi haberi aldıktan sonra uykularım süzensizleşti erken yürüyüp gecenin bir yarısı kalkıyorum :110:
Bende aynıyim 9 gibi uyuyorum güneş dogmaya yakın uyanıp bi daha uyuyamiyorum

günaydın,sanırım bu uyku hali hepimizde var.bende 10 a kadar zor duruyorum ayakta ama sabah namazı okunmadan da uyanıyorum

sinlev tam bilgilerini vermemişsin bebeğin doğacağı tarih kaçıncı bebeğin son adet tarihini bana özelden yaz yada buraya yaz.

kızlar ben bazen bütün sayfaları okuyamıyorum sizlerden ricam listeye eklenmek isteyen ve sayfaya yazanları uyarırmısınız.tam bilgilerini özel mesajla yazsınlar bana yoksa arada kaynar gider ve bilinçli eklenmediklerini düşünebilirler.
Canım benıde ekler mısın? 19 eylul annesi olucam inş ve sat 13 aralık 2014 ilk bebegim nasip olursa:nazar:

Günaydın..

2ba- 2ba- canım ben doktoruma gittim anksiyolitik hafif doz ilaç verdi bugün. Bu şekilde sağlıklı gebelik geçmez, durumum zaten zor..sen normal hayatına devam edebiliyor musun?

Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.

merhaba arkadaşlar
bugün yine doktor yollarındaydım.
dünkü değerim 3769 iken bugünkü değerim 4863 olmuş.
aslında iki günde bir bakılması lazım ama bu sefer başka doktora gittim.
kesenin 4+2 ye umumlu olduğunu söyledi.ama ben bugün 5+6dayım
belki geç gelişiyordur dedi.
aslında değerlerin iyi katlamamış ama belli olmaz bu işler bazen böyle olabiliyor ama siz yine de çok umutlanmayın dedi.
bende umutlanmadım zaten çünkü geç döllenmesi imkansız ben hep 28 günde bir adet olurum yumurtlama zamanımı hep hissederim.pazar yine kan vericem salı yine kontrole gidicem.salı günü net birşey söyleriz dedi.
benden haberler böyle.kesemde bu şekilde en büyük ölçüm 6.2mm görünüyor.
Eki Görüntüle 1386433

Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.

Ben heyecandan sanıyordum ama hep devam ediyo bu durum

sanırım böyle devam edecek üç ayımız.bir çok anneden duyduğum şey aynı; 3 ay boyunca midem bulantı,uyku halim vardı,erken yattım erken kalktım diyor herkes.bizde alışsak iyi olur bu duruma

canım değerlerini yazarmısın bide kaçıncı günleri yaptın testi ? haa bi soru daha kaç gün embriyosu konuldu ? :)

benim 8. gün 82.2
10.gün.301
12. gün .737
sence ikiz olma ihtimali var mı
benimki tüp bebek değil canım aşılama ile iki yumurtam olgunlaşmıştı ikisi de tutmş çok şükür.olabilir gibi çünkü 2 kattan fazla artmış.hayırısı tabi

Gunaydin kizlar bugun 6+6 gunluk olduk..ama bugun kasik agrisyla uyandim halada var kanama lekelenme yok cok sukur..ayni haftalarda olan hamisler sizdede oluyomu panik oldum bugun ins.gecer

gunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?

Bayanlar bebeklerinizin kalp atışlarınızı duydunuz mu ben daha duymadım birde doktor tercihi yapamıyorum devlet mi özel mi

gunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?
FOLIC iod yazıyor üzerinde başka marka yok günde bir tane yemek Arasında içiyorum

Back