- 14 Ocak 2015
- 28
- 7
- 3
- 39
bende 5+2 deyim allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insalalh
Hanimlar mide bulantilariniz ne zaman basladi ya da basladi mi ?
benim mide bulantım 4. haftada yani öğrenir öğrenmez başladıHanimlar mide bulantilariniz ne zaman basladi ya da basladi mi ?
Bnmde istah yok ama mide bulantisida yokbenim iki gündür bulantım var ama çok hafif ve çok iştahsızlık var hiçbişey yemek istemiyorum
Bnmde istah yok ama mide bulantisida yokseviniyorm cunku calisiyorm ve kabusa donmesini istemiyorm herkesde mide bulntisi olmuyomus gerci benimki erknde olabilir daha
doktor tercihi yaparken kolay ulaşılır olmasına dikkat edilmeli bence. özellikle son zamanlarınızda gecenin bir yarısı kasılma ve sancı durumunda ulaşabilmen çok önemli. hastana içinde doğumda olabilecek negatif bir duruma karşı mutlaka yeni doğan yoğun bakım ünıtesi olmalı bence.. allah sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.Bayanlar bebeklerinizin kalp atışlarınızı duydunuz mu ben daha duymadım birde doktor tercihi yapamıyorum devlet mi özel mi
tamam ecz sorayım sağol cnmFOLIC iod yazıyor üzerinde başka marka yok günde bir tane yemek Arasında içiyorum
6+4 keseyi çok net görmüştük. kalp atışlarını da hafif duymuştuk ama dr haftaya dinleriz daha net olur demişti.Ben folio kullanıyorum canım günde 1 tane kahvaltıdan sonra alıyorum. Bide sana bişey sorucam ilk gebeliğinde 6+4te doktora gittiğinde bebeğini görmüşmüydün
imom ne oluyo?Ben imom kullanıyorum
anladım canım büyükmüş maşallah allah bağışlasın.oğlum 6 yaşında , yaşının anlayabileceği ölçüde bilmesi gerektiği kadarını biliyor. Sizin kızınızın yaşı çok ufak leylekler getirdi demeye devam :)
Hanimlar mide bulantilariniz ne zaman basladi ya da basladi mi ?
bir kaç gün önce başladı; sade sabah değil gece boyunca devam ediyor
benim mide bulantım 4. haftada yani öğrenir öğrenmez başladı
benim regli günüme 2 gun kala başladı mide bulantılarım.Doktorunuzdan mide bulantısı için ilaç aldınızmı bana doktor verdi kusmuyorum ama cok fena bulantı var ilkinde oglumda böyle degildim
Ben de 6+0da gittim sadece kese var şu anda Allahım sağ salim görebilsem bebeğimi kalp atışlarıyla birlikte içim içimi yiyor bekledikçe6+4 keseyi çok net görmüştük. kalp atışlarını da hafif duymuştuk ama dr haftaya dinleriz daha net olur demişti.
imom ne oluyo?
anladım canım büyükmüş maşallah allah bağışlasın.
benim kızım küçük daha ya biz hastaneden alacakmışız yeni doğumlarda hastanelere hep gidiyoruz ziyarete oradan aklında öyle bir şey oluşturmuş :) o babası ile evde kalıp kardeşini bekleyecekmiş. bakalım kalabilecek mi
benim regli günüme 2 gun kala başladı mide bulantılarım.
ben ilk hamileliğimde de böyleydim. çok yoğun olmamakla birlikte tüm gün devam eden bir mide bulantısı... kızımda çalışıyordum sabahları servisteki herkese çata pata girişesim geliyordu yeter diyerek kimisi horlar kimi pohaça yer kimisi cırrk cırrk meyve suyu çeker. off fenaydı şirketin kapısına kustuğumu çok biliyorum.
hatırladığım kadarıyla bende 12. haftada civarları tavan yapmıştı mide bulantısı ve 16 hafta civarı kesilmişti.
bakalım bu hamilelikte nasıl olacak hayırlısı bunların hepsi gecicek gidicek allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
6+2 tatlm insallah bebislerimizi saglikli sekilde kucagimza aliriz :)Ne güzel şanslısın :) bende çalışıyorum evde olsam hiç yemem ama işyerinde kalabalıkta azda olsa yiyorum. senin ne kadarlık şuanda ben 5+4
7.hafta da içinde duyulur canım kalp atışları merak etme annesi kendinide bebişinide strese sokma hiçBen de 6+0da gittim sadece kese var şu anda Allahım sağ salim görebilsem bebeğimi kalp atışlarıyla birlikte içim içimi yiyor bekledikçe
ekliyorum canım.Canım benıde ekler mısın? 19 eylul annesi olucam inş ve sat 13 aralık 2014 ilk bebegim nasip olursa
sağol zuzum yaa inşallahhh hepimiz gülelim.Wakeee icini ferah tut ,insallah Rabbim guldurcek yuzumuzu
Eşim yengeç ben kova tıpkı sizin gibi... ben daha once bir dusuk yaptim. Ve bebegi hic istemedim. Hayatim boyunca cocugum olsa nasil olur nasil bir anne olurum diye bir kez bile dusunmedigim icin hamilelik durumu bende cok farkli etkiler yaratti ilk hamileligimde. Içimde bir canlının olduğu fikri midemi bulandiriyordu. Çünkü hayatımda hiç dusunmedigim Birseydi. Durmadan ağlıyordum ama hiç durmadan. Sonra bebeğimiz bizi terketti. Ben 27 yaşıma kadar çocuk fikrini aklimin ucundan bile geçirmeDim. çocuğun hep ozgurlugumu kisitlayacagini ve kariyerime engel olacağını düşündüm çünkü. Sorumluluk almak bana göre değildi yani. dusukten sonra eşimin ben çocuk istiyorum baba olmak istiyorum cümleleri beni düşünmeye itti. Çünkü baba olmak onun hakkıYdi. Ben istemiyorum diye onu bundan mahrum bırakmaya hakkım yoktu. Ailelerimiz de sürekli torun istiyordu. Benim çocuk isteğim eşimin baba olma isteği üzerine kuruldu. Ama içten içe de istemiyordum. Hamileligimi öğrenmeden 1 hafta önce eşim gel bu çocuk mevzusunu seninle ciddi bir şekilde konuşalım dedi. Oturduk ve bana dedi ki çocuğumuz olmasını sırf ben istiyorum diye istiyorsun aslında kendin için istemiyorsun Ve ben seni istemediğin birşeyi yapmak zorunda bırakmak istemiyorum sen benim için hayattaki herseyden çok daha önemlisin buna çocuk da dahil dedi. Artık bende çocuk istemiyorum dedi. Bende söylediklerini teyit ettim. Aslında istemedigimi yani. Kısacası uzlasmistik. Ben çok üzüldüm aslında. Eşim çok istediği birseyden bana verdiği değer yüzünden vazgecmisti. Ve bu çok ciddi Birseydi. Baba olmak yani... Sonra ben de kendi kendime dedim ki beni bu kadar seven ve beni düşündüğü için kendi isteklerinden vazgeçen bir adama sahibim bebeğimiz olursa da isteyeceğim ve iyi bir anne olacağım diye kendime söz verdim. Ve 1 hafta sonra hamileligimi öğrendik. Simdi bebegimizi istiyorum artik. ama gercekten istiyorum. Esim de bunu gorup hem sasiriyor hem mutlu oluyor. Ben hala kendime inanamiyorum orasi ayri mevzu tabi. Ben ki bebegi dusurme tehlikesi yasayacak ve buna saatlerce hungur hungur aglayacak bir insan oldum. Bunun sebebi esime olan askim ve saygim bunu biliyorum. wake seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yar ve yardımcın olacak buna inan...
İnşallah öyledir canım. Ama ben sata göre geriden geliyomuşum zaten geç döllenme olmuş dedi doktor. Geç döllenmeden dolayı 6. hafta diye hesapladı zaten. Bütün ümidimi Allaha bağladım zaten dualarınızı bekliyorum kızlar7.hafta da içinde duyulur canım kalp atışları merak etme annesi kendinide bebişinide strese sokma hiç
birde son regli tarihine göre hesaplanıyor ama bazıları erken yumurtluyor bazıları daha geç onun için farklı haftalarda kalp atışlarının duyulmasıda normal canım
adetlerin düzenlimiydi canım senin.İnşallah öyledir canım. Ama ben sata göre geriden geliyomuşum zaten geç döllenme olmuş dedi doktor. Geç döllenmeden dolayı 6. hafta diye hesapladı zaten. Bütün ümidimi Allaha bağladım zaten dualarınızı bekliyorum kızlar
tamam ozaman sıkıntı yok normal ilerliyo bence herşey daha çookk var bu hamileliğin bitmesi askerlik bitmez yoksa çok sıkıntı yapma canım benim allahın izniyle olur inşallah. önce omurilikle birlikte beyin gelişiyor sonra oluşan ilk organ kalp oluyor. sıralama bu şekildeİnşallah öyledir canım. Ama ben sata göre geriden geliyomuşum zaten geç döllenme olmuş dedi doktor. Geç döllenmeden dolayı 6. hafta diye hesapladı zaten. Bütün ümidimi Allaha bağladım zaten dualarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?