• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba arkadaşlar
bugün yine doktor yollarındaydım.
dünkü değerim 3769 iken bugünkü değerim 4863 olmuş.
aslında iki günde bir bakılması lazım ama bu sefer başka doktora gittim.
kesenin 4+2 ye umumlu olduğunu söyledi.ama ben bugün 5+6dayım
belki geç gelişiyordur dedi.
aslında değerlerin iyi katlamamış ama belli olmaz bu işler bazen böyle olabiliyor ama siz yine de çok umutlanmayın dedi.
bende umutlanmadım zaten çünkü geç döllenmesi imkansız ben hep 28 günde bir adet olurum yumurtlama zamanımı hep hissederim.pazar yine kan vericem salı yine kontrole gidicem.salı günü net birşey söyleriz dedi.
benden haberler böyle.kesemde bu şekilde en büyük ölçüm 6.2mm görünüyor.
Eki Görüntüle 1386433
İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın arkadaşım senin için dua ediyorum . Kendini rahat bırak strese girmemeye çalış biliyorum zor ama sen ne kadar olumlu duşunursen o kadar iyi olacak her şey sizin için . Keseyi gormuşsun hayırlısı ile belli olmaz sen öyle diyorsun da geç dollenme olabilir bence de. Gonlunu ferah tut lütfen iyi duşun .

Kızlar vucudunuzda kırmızı kabarık sert şeyler var mi bide kasıniyo.sabah kalktıgımda elim baya şişmişti diğerinden büyüktü ve aciyodu.

Canım inşallah iyi haberler alırsın geç gelişebiliyormuş ilk haftalarda, sonradan senin haftanı yakalayabiliyormuş inşallah seninde öyle olur.
inşallah canım allahım büyüktür ne mucizeler oluyor.bi mucizede bana olur belki.
İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın arkadaşım senin için dua ediyorum . Kendini rahat bırak strese girmemeye çalış biliyorum zor ama sen ne kadar olumlu duşunursen o kadar iyi olacak her şey sizin için . Keseyi gormuşsun hayırlısı ile belli olmaz sen öyle diyorsun da geç dollenme olabilir bence de. Gonlunu ferah tut lütfen iyi duşun .
canımbenim çok sağol duaların için allah hepinizin duasını size en güzel şekilde geri çevirsin.
bilmiyorum canım eşimde öyle diyor ben inanıyorum sen hamilesin gitmeyecek bu bebek diyor.
ama bu muamma beni öldürdü.bebeğim sağlıklı hayırlı olsunda çektiklerime razıyım.

inşallah canım allahım büyüktür ne mucizeler oluyor.bi mucizede bana olur belki.

canımbenim çok sağol duaların için allah hepinizin duasını size en güzel şekilde geri çevirsin.
bilmiyorum canım eşimde öyle diyor ben inanıyorum sen hamilesin gitmeyecek bu bebek diyor.
ama bu muamma beni öldürdü.bebeğim sağlıklı hayırlı olsunda çektiklerime razıyım.

Alında söylediğim durum yaygın bir durummuş doktorum başka bir gebeye bak bebeğin senin haftanı yakalamış dediğinde henüz hamile değildim şimdi benimde bebeğim benim gebelik haftamdan 1 hafta geride ve doktora sorduğumda yakalar o seni 40. haftaya daha çok var dedi.
Ayrıca korkularını anlıyorum benim ilk gebeliğimde 7. haftada kalbi atmamıştı 9. haftada kürtaj olmuştum ve yıkılmıştım. Bu sefer en büyük korkum kalbi atmayacak korkusu oldu dün kalp atışını gördüğümde neredeyse ağlıyordum. Eşlerimizin desteği çok önemli benim eşimde hep yaşayacak bu bebek bu sefer olacak dedi. Ben pek önemsemezdim önceleri ne anlar derdim ama babalık önsezisi herhalde şimdiye kadar 3 haftadır 7 kere doktora gittim ve her seferinde onun dediği çıktı. Değerim katlanmaz dedim her seferinde onun dediği çıktı, kalbi atmaz dedim onun dediği çıktı çok şükür. Eşinin stresini azaltmasına izin ver. Bence biz hayal kırıklığına uğramamak için kendi umutlarımızı yok ediyoruz. Bu da bizde stres yaratıyor ve hamileliğin tadını çıkaramıyoruz. Dua et ve inan, ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyor ve gerisini alnımın yazısına emanet ediyorum. Bunu ancak son birkaç gündür yapabiliyorum ama stresim azaldı ve hayat kalitem arttı. İçinin ferahlamasına izin ver, mutluluğu seç, zor biliyorum ama yapınca herşey daha iyi olacak.

Alında söylediğim durum yaygın bir durummuş doktorum başka bir gebeye bak bebeğin senin haftanı yakalamış dediğinde henüz hamile değildim şimdi benimde bebeğim benim gebelik haftamdan 1 hafta geride ve doktora sorduğumda yakalar o seni 40. haftaya daha çok var dedi.
Ayrıca korkularını anlıyorum benim ilk gebeliğimde 7. haftada kalbi atmamıştı 9. haftada kürtaj olmuştum ve yıkılmıştım. Bu sefer en büyük korkum kalbi atmayacak korkusu oldu dün kalp atışını gördüğümde neredeyse ağlıyordum. Eşlerimizin desteği çok önemli benim eşimde hep yaşayacak bu bebek bu sefer olacak dedi. Ben pek önemsemezdim önceleri ne anlar derdim ama babalık önsezisi herhalde şimdiye kadar 3 haftadır 7 kere doktora gittim ve her seferinde onun dediği çıktı. Değerim katlanmaz dedim her seferinde onun dediği çıktı, kalbi atmaz dedim onun dediği çıktı çok şükür. Eşinin stresini azaltmasına izin ver. Bence biz hayal kırıklığına uğramamak için kendi umutlarımızı yok ediyoruz. Bu da bizde stres yaratıyor ve hamileliğin tadını çıkaramıyoruz. Dua et ve inan, ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyor ve gerisini alnımın yazısına emanet ediyorum. Bunu ancak son birkaç gündür yapabiliyorum ama stresim azaldı ve hayat kalitem arttı. İçinin ferahlamasına izin ver, mutluluğu seç, zor biliyorum ama yapınca herşey daha iyi olacak.
keşke öyle olsa canım ya bunu okadar çok istiyorum ki.
beş senedir eşim gözümün içine bakıyor her adet dönemimde.
önceki gebeliğimde hiçbir şey bilmiyorduk.düşük nedir kalp atışı kese hcg takibi falan.daha rahattık ama sonra düştü.
hepsini öğrendik.şimdi daha temkinli yaklaşıyorum çok büyük umutlar bağlamıyorum.sende yaşamışsın anlarsın beni.
benim eşim yengeç ve çok duygusal bakıyor.bense tam bir kovayım mantığından vazgeçmeyen memnuniyetsiz kova.
kendimi kaptırırsam daha çok üzülecekmişim gibi geliyor.

önceki gebeliğimde hiçbir şey bilmiyorduk.düşük nedir kalp atışı kese hcg takibi falan.daha rahattık ama sonra düştü.
hepsini öğrendik.şimdi daha temkinli yaklaşıyorum çok büyük umutlar bağlamıyorum.sende yaşamışsın anlarsın beni.
benim eşim yengeç ve çok duygusal bakıyor.bense tam bir kovayım mantığından vazgeçmeyen memnuniyetsiz kova.
Gecmis olsun cnm ins bu gebeligin guzel sonuclanir. Allah kucagna almayi nasip etsin. Dusuk yapacagin ya da yaptgn nasil anlasiliyor.sormaya cekiniyorum ama birden cok kanama mi oluyor yoksa yavastan lekelenmeme mi basliyor agri sizi vs nasil oluyor acaba

Bizde yaşayarak öğrenenlerdeniz. Çok iyi anlıyorum. Ama denemelisin en azından günde birkaç saat düşünme bunları emin ol çok rahatlayacaksın.

Gecmis olsun cnm ins bu gebeligin guzel sonuclanir. Allah kucagna almayi nasip etsin. Dusuk yapacagin ya da yaptgn nasil anlasiliyor.sormaya cekiniyorum ama birden cok kanama mi oluyor yoksa yavastan lekelenmeme mi basliyor agri sizi vs nasil oluyor acaba
sağol canım inşallah hepimizin öyle olur.
ben kolay kolay düşük yapmıyorum canım yani öyle bazısının kanaması olur birden artar ve düşük gerçekleşir birden.
ama ben tam 9.haftada düşük yaptım daha önce bebek ölmüştü ama rahim atmadı bebeği ve kesesini tam kırk gün boyunca parçalar gelerek attım.düşük yapacağın kanama ve çok ağrın varsa anlarsın.ama boşver sen bunları hiç öğrenme.

Bizde yaşayarak öğrenenlerdeniz. Çok iyi anlıyorum. Ama denemelisin en azından günde birkaç saat düşünme bunları emin ol çok rahatlayacaksın.
sağol canım evet bi kaç günüm var güzel düşünmeliyim haklısın.
Merhaba güzel anneler ben de araniza katılabilir miyim 19 ocakt öğrendim anne olacagimi:D:KK37::anneadayı: SAT 20.12.2014

ekliyorum canım hoşgeldin hayırlı olsun.

sinlev tam bilgilerini vermemişsin bebeğin doğacağı tarih kaçıncı bebeğin son adet tarihini bana özelden yaz yada buraya yaz.

kızlar ben bazen bütün sayfaları okuyamıyorum sizlerden ricam listeye eklenmek isteyen ve sayfaya yazanları uyarırmısınız.tam bilgilerini özel mesajla yazsınlar bana yoksa arada kaynar gider ve bilinçli eklenmediklerini düşünebilirler.

sağol canım inşallah hepimizin öyle olur.
ben kolay kolay düşük yapmıyorum canım yani öyle bazısının kanaması olur birden artar ve düşük gerçekleşir birden.
ama ben tam 9.haftada düşük yaptım daha önce bebek ölmüştü ama rahim atmadı bebeği ve kesesini tam kırk gün boyunca parçalar gelerek attım.düşük yapacağın kanama ve çok ağrın varsa anlarsın.ama boşver sen bunları hiç öğrenme.

sağol canım evet bi kaç günüm var güzel düşünmeliyim haklısın.

ekliyorum canım hoşgeldin hayırlı olsun.
Tmm cnm ilk baslarda anne adaylarinda dusuk korkusu oluyormus ama dusunmicem bende ins. Cok tesk ederm

Tmm cnm ilk baslarda anne adaylarinda dusuk korkusu oluyormus ama dusunmicem bende ins. Cok tesk ederm
evet canım annelik zor rahme düştüğü anda korkular endişeler başlıyor.
kelin başına sürecek ilacı yok ama sen öyle yapma düşünme böyle .
ben daha önce yaşadığım için daha çok korku barındırıyorum.

evet canim 8.haftalarda lekelenme oluyormus nen de okudum normal yani mumkun oldukca endiselenmemeye calis...benim de mide bulantilarim artmaya baslafi...basta boyle degildim ilk defa bu aksam cikarfim zaten istahim da azaldi 2 gundur...mide bulantilarinin bu kadar zorlayacagini dusunmezdim acikcasi...
geçmiş olsun canım.sen de az az sık sık yemeye çalış.çok da kendini zorlama.benim de 2 hafta öyleydi.çok iştahsızdım.3 gündür de iştah patlaması yaşıyorum.tamamen hormonların oyunu:)

sinlev tam bilgilerini vermemişsin bebeğin doğacağı tarih kaçıncı bebeğin son adet tarihini bana özelden yaz yada buraya yaz.

kızlar ben bazen bütün sayfaları okuyamıyorum sizlerden ricam listeye eklenmek isteyen ve sayfaya yazanları uyarırmısınız.tam bilgilerini özel mesajla yazsınlar bana yoksa arada kaynar gider ve bilinçli eklenmediklerini düşünebilirler.

aaa liste mi var benim haberim yoktu beni de eklermisiniz? ve bu listeyi biz görebiliyor muyuz?

son adet tarihi :22-12-2014
3 yaşında bir kızım var

Gunaydin arkadaslar bende bisey sormak istiyorum neolur yardimci olun.sat 21 aralik.reglim gunu gunune olur saati bile kacmaz gecen hafta cumartesi olmayinca Doktora gittim vaj.ultrason ile bakti keseyi goremedi test yapti beta hcg 218 cikti 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi ama ben cok merak ediyorum sizce yarin gitsem kese gorunurmu? Zarari olur belki diye cok sik doktora gitmek istemiyorum.
hiç bişey olmaz gitmutlaka tebrikler bu arada

Hani bir laf var "Köpekler bile ana olmasın" diye. Ne zor meslek şu annelik... Daha alt tarafı 6 haftadır annelik hormonu salgılıyorum daha ne bebeğimi görebildim ne kesesini ama ödüm kopuyo ona zarar gelecek diye :KK43: bi sorum var size şu Beta hcg iki gün arayla iki katına katlamıyorsa bebek gelişmiyor demek mi oluyor :KK43: bu akşam kan tahlili yaptırdım 14 ocakta 218 çıkmıştı şimdi yaklaşık 4000-5000 çıkması gerekirken 1950 çıktı :KK43: hesaplarıma göre yaklaşık %70 artmış sadece. ne olacak şimdi ??Allah'ım sen sağlık sıhhat ver bebeklerimize nolur :KK43:

Back