• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin kizlar bugun 6+6 gunluk olduk..ama bugun kasik agrisyla uyandim halada var kanama lekelenme yok cok sukur..ayni haftalarda olan hamisler sizdede oluyomu panik oldum bugun ins.gecer
Bende ara ara oluyor ilk Ağrı girdiğinde çok canım yanıyor geçmicek sanıyorum ama geçiyor bendede yok lekelenmeler felan normal sanırım

Bugün bizde keseyi gördük. 3mm dedi dr. Ankara'da linaya giden var mı. Bilgisi olan var mi.
ben oğlumda gitmiştim sema hanım vardı ama ayrılmış yurtdışına gitmiş.. ben linayı çok beğenmiştim açıkcası o zamanlar çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum. doğumu da HRS'de yapmıştım

ben oğlumda gitmiştim sema hanım vardı ama ayrılmış yurtdışına gitmiş.. ben linayı çok beğenmiştim açıkcası o zamanlar çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum. doğumu da HRS'de yapmıştım
Hrs neresi canim. Baskentede iyi diyorlar kararsiz kaldim

Günaydın..
Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.

Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.

canım EFT diye bir teknik var hiç duydun mu? muhteşem bir teknik, duygularını yönetmeni sağlıyor, affetme, geçmişten gelen kötü duyguların silinmesi, endişeler, kızgınlıklar, kırgınlıklar, korkular.. bana psikolog öğretmişti, komşumun kızının yıllardır süren uçak korkusu silindi Allahın izniyle.. mutlaka araştırmanı öneririm..çok faydasını göreceksin..

gunaydın herkese,
ben henuz dr gitmedim. reglimin üzeriden 1 hafta falam gecince giderim diyorum. çok erken gidince ne kese ne de bişi çıkmıyor zaten. ilk hamileliğimde 6+4 de gitmiştim. şimdi folıc asit kullanmaya başlasam dr gidene kadar diyorum. ecz. den alsam bi folıc asit. hepsi aynı mıdır? siz ne kullanıyorsunuz?
Ben folio kullanıyorum canım günde 1 tane kahvaltıdan sonra alıyorum. Bide sana bişey sorucam ilk gebeliğinde 6+4te doktora gittiğinde bebeğini görmüşmüydün

Günaydın..
Ben hamile kalmadan önce de verilen ilaçları kullanmıyordum zaten canım, şimdi de kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Yeterince kullandım ilaç ve yan etkileri beni daha da kötü yaptı her zaman, istemiyorum. İlaçsız da iyi olabilirim, buna inanmak istiyorum.
Major depresyon, anksiyete ve panik atak var. Yok yokmuş :) ama kendimi bırakmıyorum.
Elbette çok kötü olduğum zamanlar oluyor ama Allaha sığınıyorum ne yapayım.

Canım inşallah iyi haberler alacaksın. Her ne yaşıyorsak bizim için en iyi olanı yaşıyoruz, kendini üzme. Dualarımız seninle. Allah şifa versin.

canım EFT diye bir teknik var hiç duydun mu? muhteşem bir teknik, duygularını yönetmeni sağlıyor, affetme, geçmişten gelen kötü duyguların silinmesi, endişeler, kızgınlıklar, kırgınlıklar, korkular.. bana psikolog öğretmişti, komşumun kızının yıllardır süren uçak korkusu silindi Allahın izniyle.. mutlaka araştırmanı öneririm..çok faydasını göreceksin..

geçmiş olsun canım.sen de az az sık sık yemeye çalış.çok da kendini zorlama.benim de 2 hafta öyleydi.çok iştahsızdım.3 gündür de iştah patlaması yaşıyorum.tamamen hormonların oyunu:)
masallah canim benim dune kadar istahim superdi simdi tam tersi istah falalan kalmadi...dun gece 3 kez cikardim yediklerimi...o kadar sikmisim ki kendimi karin kaslarim agridi...bebisler iyi olsun da cekecegiz artik..12.haftadan sonra beta dusmeye baslayinca tahatlariz insallah...sen adanaya gidecek misin tatilde....

Hrs neresi canim. Baskentede iyi diyorlar kararsiz kaldim

HRS kavaklıderede özel bi hastane, sadece kadın doğum üzerine, butik ve harika bir hastane gerçekten.. sitesine bakabilirsin, süper bi çocuk doktoru vardı bugünlerde ünlü olmuş sanırım ulusal tvlerde görüyorum sıkça elif hanım..
benim doktorum medicana ve hrs ile anlaşmalıydı, ikisini de gezdim hrsyi seçtim.. epidural sezeryan oldum hiç bi yan etki olmadı binşükür..

keşke öyle olsa canım ya bunu okadar çok istiyorum ki.
beş senedir eşim gözümün içine bakıyor her adet dönemimde.
önceki gebeliğimde hiçbir şey bilmiyorduk.düşük nedir kalp atışı kese hcg takibi falan.daha rahattık ama sonra düştü.
hepsini öğrendik.şimdi daha temkinli yaklaşıyorum çok büyük umutlar bağlamıyorum.sende yaşamışsın anlarsın beni.
benim eşim yengeç ve çok duygusal bakıyor.bense tam bir kovayım mantığından vazgeçmeyen memnuniyetsiz kova.
kendimi kaptırırsam daha çok üzülecekmişim gibi geliyor.

Eşim yengeç ben kova tıpkı sizin gibi... ben daha once bir dusuk yaptim. Ve bebegi hic istemedim. Hayatim boyunca cocugum olsa nasil olur nasil bir anne olurum diye bir kez bile dusunmedigim icin hamilelik durumu bende cok farkli etkiler yaratti ilk hamileligimde. Içimde bir canlının olduğu fikri midemi bulandiriyordu. Çünkü hayatımda hiç dusunmedigim Birseydi. Durmadan ağlıyordum ama hiç durmadan. Sonra bebeğimiz bizi terketti. Ben 27 yaşıma kadar çocuk fikrini aklimin ucundan bile geçirmeDim. çocuğun hep ozgurlugumu kisitlayacagini ve kariyerime engel olacağını düşündüm çünkü. Sorumluluk almak bana göre değildi yani. dusukten sonra eşimin ben çocuk istiyorum baba olmak istiyorum cümleleri beni düşünmeye itti. Çünkü baba olmak onun hakkıYdi. Ben istemiyorum diye onu bundan mahrum bırakmaya hakkım yoktu. Ailelerimiz de sürekli torun istiyordu. Benim çocuk isteğim eşimin baba olma isteği üzerine kuruldu. Ama içten içe de istemiyordum. Hamileligimi öğrenmeden 1 hafta önce eşim gel bu çocuk mevzusunu seninle ciddi bir şekilde konuşalım dedi. Oturduk ve bana dedi ki çocuğumuz olmasını sırf ben istiyorum diye istiyorsun aslında kendin için istemiyorsun Ve ben seni istemediğin birşeyi yapmak zorunda bırakmak istemiyorum sen benim için hayattaki herseyden çok daha önemlisin buna çocuk da dahil dedi. Artık bende çocuk istemiyorum dedi. Bende söylediklerini teyit ettim. Aslında istemedigimi yani. Kısacası uzlasmistik. Ben çok üzüldüm aslında. Eşim çok istediği birseyden bana verdiği değer yüzünden vazgecmisti. Ve bu çok ciddi Birseydi. Baba olmak yani... Sonra ben de kendi kendime dedim ki beni bu kadar seven ve beni düşündüğü için kendi isteklerinden vazgeçen bir adama sahibim bebeğimiz olursa da isteyeceğim ve iyi bir anne olacağım diye kendime söz verdim. Ve 1 hafta sonra hamileligimi öğrendik. Simdi bebegimizi istiyorum artik. ama gercekten istiyorum. Esim de bunu gorup hem sasiriyor hem mutlu oluyor. Ben hala kendime inanamiyorum orasi ayri mevzu tabi. Ben ki bebegi dusurme tehlikesi yasayacak ve buna saatlerce hungur hungur aglayacak bir insan oldum. Bunun sebebi esime olan askim ve saygim bunu biliyorum. wake seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yar ve yardımcın olacak buna inan...

amin ne guzel dua ettin yüreğine sağlık... allah herkesin gönlüne göre versin.

kaç yaşında oğlunuz? maşallah neden yapmıyorsunuz diye sorabiliyorsa nasıl olduğu konusunda bilgisi var demekki :)
benimde 3 yaşında kızım var o da hep soruyor küçük arkadaşım ne zaman gelecek diye

oğlum 6 yaşında , yaşının anlayabileceği ölçüde bilmesi gerektiği kadarını biliyor. Sizin kızınızın yaşı çok ufak leylekler getirdi demeye devam :)

siz nereye gidiyorsunuz, başkentin doğum fiyatları nedir acaba bilginiz varmı?
Ben henuz bi yere gitmiyorum linadan randevu aldim. Baskentide bir tanıdığım onerdi ama gitmedim. Linada doğum yokmuş galiba. Başkentte 500 tl normal doğum diye duydum

masallah canim benim dune kadar istahim superdi simdi tam tersi istah falalan kalmadi...dun gece 3 kez cikardim yediklerimi...o kadar sikmisim ki kendimi karin kaslarim agridi...bebisler iyi olsun da cekecegiz artik..12.haftadan sonra beta dusmeye baslayinca tahatlariz insallah...sen adanaya gidecek misin tatilde....
hayır:( bana yolculuk yasak maalesef..ailem gelecek yanıma...canım peki bugünlerde bişeyleri stres yapmış olabilir misin? doktorum mide bulantılarının biraz da psikolojik olabileceğini söyledi.stres ve üzüntü durumunda miden bulanır moralin iyiyken geçer yersin dedi.bi ihtimal?

bende 5+2 deyim allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insalalh :anneadayı::nazar:

Back