görülür canım benimkiler 22.gündü siyyah nokta olarak görülmüştüSoracağım catlayacagim yoksayumurtaligimda siyah bir leke vardı doktora kist mi bu dedim Hayır dedi. O zaman Corpus luteum dedim evet dedi yüzüme şaşkın şaşkın baktı :) dedim hocam ben üreme dersi aldım oradan biliyorum dedim. Gidince tahminimi anlatacağım. Bakalım doğru mu. Ama işin ilginç yani 27 günlük bebek karindan yapılan ultrasonda görülür mu ? Kafamda deli sorular :) Ben işe gideyim bari en iyisi yoksa düşün düşün kafayı yiyeceğim
İyi dayanmışsın vallah ben çift çizgiyi görür görmez haberi oldu oğlumun ama açık kapıda bırakmıştım galiba diye :)
Kizlar 6+ 4 TEYIZbugun kalp atisini cok net duyduk. Sukurler olsun. Gelisimi de haftasina gore cok iyu dedi. 0,87 cm benim kucuk askim
Canim bende 23 subatta gidicem 12+3 olucam gec degil demi canim benimki?
canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba
Ohhh maşallah bende yarın gitcem darısı bize inşallah..Kizlar 6+ 4 TEYIZbugun kalp atisini cok net duyduk. Sukurler olsun. Gelisimi de haftasina gore cok iyu dedi. 0,87 cm benim kucuk askim
Evet sersem gibiyim. Alttanda mi kullaniliyor.bendeki yuvarlakprogestan yan etki yapıyor, yaparsa alttan gönder:)) ben öle alıyorum
benimkide yuvarlak, hem alttan hem üstten kullanılıyor, doktorunu ara hemen sor kullanabilirmiyim ddiye.. daha az etki oluyor alttan kullanıldığı zamanEvet sersem gibiyim. Alttanda mi kullaniliyor.bendeki yuvarlak
@wakeupandlive canım naptın hayırlı haberlerle dön inşallah.
kızlar benim Allahıma bin şükür mide bulantım az biraz azaldı, iki gündür ilaç içmiyorum, sabah daha zor oluyor ama en azından midemin ağrıması geçti, darısı başınıza, ama hala tiksinme var akşam yemek hazırlayamıyorum.
Tamam canim. Sen niye kullaniyorsun kanamami var gecmis olsunbenimkide yuvarlak, hem alttan hem üstten kullanılıyor, doktorunu ara hemen sor kullanabilirmiyim ddiye.. daha az etki oluyor alttan kullanıldığı zaman
Canım bence artışın normal benim cuma günü 2499 çıkmıştı alttan kese göründü bugünde karından göründü sanırım en az 3000 olması gerekiyo görünmesi içinDün doktora gittim üstten baktı keseyi göremedi. Tekrar kan testi istedi telefonla bildir sonucunu dedi. Pazartesi günü ilk kan tahlilimdi adet olmam gereken gün 134 dü. Bugün tekrar bakıldı 926. Aradım söyledim. Artış normal ya da değil demedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi. Bu artış normal mi acaba ondan mi böyle sonraya gel dedi bilemedim yoksa 1 hafta sonrası çok mu geç olur. Başka bir doktora gitsem mi?
artışında sıkıntı yok bence gayet iyi canım.Dün doktora gittim üstten baktı keseyi göremedi. Tekrar kan testi istedi telefonla bildir sonucunu dedi. Pazartesi günü ilk kan tahlilimdi adet olmam gereken gün 134 dü. Bugün tekrar bakıldı 926. Aradım söyledim. Artış normal ya da değil demedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi. Bu artış normal mi acaba ondan mi böyle sonraya gel dedi bilemedim yoksa 1 hafta sonrası çok mu geç olur. Başka bir doktora gitsem mi?
benin 940 la vajinal muayene ile görünmüştü üstten de büyük ultrasonda ondan bir hafta sonra acele etme her şey yolun da olsun da :) bu işin sonu yok sonra da benm gibi kalp atışı ne zaman diye bekler durursun heyecan bitmiyor yani canım :)Canım bence artışın normal benim cuma günü 2499 çıkmıştı alttan kese göründü bugünde karından göründü sanırım en az 3000 olması gerekiyo görünmesi için
Çok teşekkür ederim cevap için. Ozaman tam görülmesi için demekki 1 hafta sonraya gün verdi.Canım bence artışın normal benim cuma günü 2499 çıkmıştı alttan kese göründü bugünde karından göründü sanırım en az 3000 olması gerekiyo görünmesi için
Beklemek en iyisi sanırım sıkıntılı bi değer olsa erken cagirirdi herhalde. Bide hafif hafif bel ağrım oluyor. Adet sancısı gibi. Sizde de oldu mu?benin 940 la vajinal muayene ile görünmüştü üstten de büyük ultrasonda ondan bir hafta sonra acele etme her şey yolun da olsun da :) bu işin sonu yok sonra da benm gibi kalp atışı ne zaman diye bekler durursun heyecan bitmiyor yani canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?