• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Soracağım catlayacagim yoksa :D yumurtaligimda siyah bir leke vardı doktora kist mi bu dedim Hayır dedi. O zaman Corpus luteum dedim evet dedi yüzüme şaşkın şaşkın baktı :) dedim hocam ben üreme dersi aldım oradan biliyorum dedim. Gidince tahminimi anlatacağım. Bakalım doğru mu. Ama işin ilginç yani 27 günlük bebek karindan yapılan ultrasonda görülür mu ? Kafamda deli sorular :) Ben işe gideyim bari en iyisi yoksa düşün düşün kafayı yiyeceğim :D
görülür canım benimkiler 22.gündü siyyah nokta olarak görülmüştü

İyi dayanmışsın vallah ben çift çizgiyi görür görmez haberi oldu oğlumun ama açık kapıda bırakmıştım galiba diye :)

valla bende bu kadar ketum olabildiğime şaşırıyorum; Bir gün bizi karşısına alıp neden bana bi kardeş yapmıyorsunuz bakiyim ? diye kızdığı günden bu yana oğluma haberi vereceğim günün hayalini kuruyorum :) Bir kardeşin olacak ama ne zaman olacağını bilmiyorum diyorum. Alt yapıyı iyi hazırlamalı :)

Kizlar 6+ 4 TEYIZbugun kalp atisini cok net duyduk. Sukurler olsun. Gelisimi de haftasina gore cok iyu dedi. 0,87 cm benim kucuk askim

gözün aydın ne mutlu size darısı bizlere inşallah :) Bende bu gece rüyam da kalp atışının sesini duydum bebeğimin. Haftaya kontrolüm de 7+2 olacağım inşallah duyulur

merhabalar,
bu sabah bende çift çizgiyi gördüm çok net. reglimden 2 gün geçti ama çok mide bulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. aallah nasip ederse meleğime kardeş geliyor. regliden gününü 1 hafta geçtikten sonra dr gidicem keseyi daha rahat görebilmek için sonraki haftada kalp atışları için çağırır. allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba

tatlım inşallah bebeğin seni hiç bırakmasın; bu zorlu günleri 9 ayın sonun da bebeğinin mis kokusunu koklarken unutursun. Dualarım seninle..

Kizlar 6+ 4 TEYIZbugun kalp atisini cok net duyduk. Sukurler olsun. Gelisimi de haftasina gore cok iyu dedi. 0,87 cm benim kucuk askim
Ohhh maşallah bende yarın gitcem darısı bize inşallah..

@wakeupandlive canım naptın hayırlı haberlerle dön inşallah.
kızlar benim Allahıma bin şükür mide bulantım az biraz azaldı, iki gündür ilaç içmiyorum, sabah daha zor oluyor ama en azından midemin ağrıması geçti, darısı başınıza, ama hala tiksinme var akşam yemek hazırlayamıyorum.

@wakeupandlive canım naptın hayırlı haberlerle dön inşallah.
kızlar benim Allahıma bin şükür mide bulantım az biraz azaldı, iki gündür ilaç içmiyorum, sabah daha zor oluyor ama en azından midemin ağrıması geçti, darısı başınıza, ama hala tiksinme var akşam yemek hazırlayamıyorum.

benim ilk hamileliğimden 16. haftaya kadar devam etmişti mide bulantısı. şimdide 3-4 gündür başladı mide bulantısı baş ağrısı eşliğinde. bu da öyle olacak sanırım. allah başka dert vermesin gececek inşallah

Dün doktora gittim üstten baktı keseyi göremedi. Tekrar kan testi istedi telefonla bildir sonucunu dedi. Pazartesi günü ilk kan tahlilimdi adet olmam gereken gün 134 dü. Bugün tekrar bakıldı 926. Aradım söyledim. Artış normal ya da değil demedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi. Bu artış normal mi acaba ondan mi böyle sonraya gel dedi bilemedim yoksa 1 hafta sonrası çok mu geç olur. Başka bir doktora gitsem mi?

Dün doktora gittim üstten baktı keseyi göremedi. Tekrar kan testi istedi telefonla bildir sonucunu dedi. Pazartesi günü ilk kan tahlilimdi adet olmam gereken gün 134 dü. Bugün tekrar bakıldı 926. Aradım söyledim. Artış normal ya da değil demedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi. Bu artış normal mi acaba ondan mi böyle sonraya gel dedi bilemedim yoksa 1 hafta sonrası çok mu geç olur. Başka bir doktora gitsem mi?
Canım bence artışın normal benim cuma günü 2499 çıkmıştı alttan kese göründü bugünde karından göründü sanırım en az 3000 olması gerekiyo görünmesi için

artışında sıkıntı yok bence gayet iyi canım.

Canım bence artışın normal benim cuma günü 2499 çıkmıştı alttan kese göründü bugünde karından göründü sanırım en az 3000 olması gerekiyo görünmesi için
benin 940 la vajinal muayene ile görünmüştü üstten de büyük ultrasonda ondan bir hafta sonra acele etme her şey yolun da olsun da :) bu işin sonu yok sonra da benm gibi kalp atışı ne zaman diye bekler durursun heyecan bitmiyor yani canım :)

Çok teşekkür ederim cevap için. Ozaman tam görülmesi için demekki 1 hafta sonraya gün verdi.

benin 940 la vajinal muayene ile görünmüştü üstten de büyük ultrasonda ondan bir hafta sonra acele etme her şey yolun da olsun da :) bu işin sonu yok sonra da benm gibi kalp atışı ne zaman diye bekler durursun heyecan bitmiyor yani canım :)
Beklemek en iyisi sanırım sıkıntılı bi değer olsa erken cagirirdi herhalde. Bide hafif hafif bel ağrım oluyor. Adet sancısı gibi. Sizde de oldu mu?

Kizlar bende kesemi gordum kesem bozulur diye korkuyorum bu aralar cunku kaynanam yanimda bende stres yapoyorum yuzume guluyo arkamdan kuyumu kaziyorrr yaaaa namazkildim ferahlamak icin bebegim allaha emanetttt

Back