2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bende kesemi gordum kesem bozulur diye korkuyorum bu aralar cunku kaynanam yanimda bende stres yapoyorum yuzume guluyo arkamdan kuyumu kaziyorrr yaaaa namazkildim ferahlamak icin bebegim allaha emanetttt
Stres yapma bence canım ya bebeğin herkesten önemli benimkide hamile olduğumu öğrendiğinde beri sürekli bilmem kim düşük yapmış diğeri dış gebelik Allah için hayırlı bi laf çıkmadı ağzından ama hiç takmıyorum sende öyle yap salla gitsin

amin ne guzel dua ettin yüreğine sağlık... allah herkesin gönlüne göre versin.

Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Anne olmanın zorluğunu... Gerçekten annelik çok kutsal...
anne olunca anlarsın derdi ya annelerimiz işte aynen öyle valla rahme ilk düştüğü gün anlıyorsun anneni.. ben hamile iken ilk kez düşündüm anneminde benim için bu zorluklara katlandığını, kucağıma ilk aldığımda annem de beni bu kadar çok mu sevmiş diye düşündüm... sanırım ağlayacağım şimdi :)

benim kanamam oldugu için vajinal yolla kendı doktorum kapl atışını dinletti okadar ağlıyordum ki , adamcağız panik oldu pııt pıtt kucuk kucuk atıyordu düşmesin bebeğim ben onu çok zor buldum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar 6+ 4 TEYIZbugun kalp atisini cok net duyduk. Sukurler olsun. Gelisimi de haftasina gore cok iyu dedi. 0,87 cm benim kucuk askim
ilk hamileliğimde bende tam 6+4 tüm kalp seslerini duyduğumda. zaman nasılda çabuk geçiyor. şimdi kardeşini bekliyoruz. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kaç yaşında oğlunuz? maşallah neden yapmıyorsunuz diye sorabiliyorsa nasıl olduğu konusunda bilgisi var demekki :)
benimde 3 yaşında kızım var o da hep soruyor küçük arkadaşım ne zaman gelecek diye

benimde bulantım var ama az önce netten okudum mide bulantısı yaşayanların tek tesellisi düşük riskinin olmaması diye yazıyor. ne kadar doğru bilemem

Kızlar kim yarım saatte bir tuvalete çıkıyor benim gibi Allah aşkına ?? tamam çok su içiyorum ama her bardak için tuvalete mi çıkılır yavv :) hayatımda böyle sık çıkmadım ben
zamanla biraz daha düzene giriyor idrar işi ama son aylarda iyice zıvanadan çıkıyor resmen bi kaşık bi kaşık taşıyorsun wc ye :)

Ne feciymiş o yahu? HErhalde bu forumda kayınvalidesini seven bi benim :) Çok iyidir Rabbim eksikliğini göstermesin. Doğum zamanı yanıma gelcekler Rabbim nasip ederse.

Cok piskin birde sabah cok agladim ama dedigin gibi degmez o yine karsimda cayini yudumlayıp sigarasini icer birsey yapmamis gibi adi kadinnnn

Kızlar kim yarım saatte bir tuvalete çıkıyor benim gibi Allah aşkına ?? tamam çok su içiyorum ama her bardak için tuvalete mi çıkılır yavv :) hayatımda böyle sık çıkmadım ben
Bende sendenim. Namaz için tutuyorum kendimi sadece. İçtiğim her sıvı için tuvaleta gidiyorum.

Cok piskin birde sabah cok agladim ama dedigin gibi degmez o yine karsimda cayini yudumlayıp sigarasini icer birsey yapmamis gibi adi kadinnnn
Ben anlamamki öylelerini? Ne anlıyorki sana kötülük edince? Sebep çocuk doğuruyor olmanmı? Oğlunu iyice kendine bağlıyor olmanmı? Allah hidayet versin gerçekten. Çok büyük günahta şu anda.

Bende sendenim. Namaz için tutuyorum kendimi sadece. İçtiğim her sıvı için tuvaleta gidiyorum.

walla bu ne diyorum yaa.. ben günde iki kere wc çıkan bi insandım. şimdi her yarım saatte gider oldum alışkın değilim :) bir de iş yerinde telefonlara bakan benim kimsede yok.. telefon calmadan gidip geleyım diye mekik dokuyorum resmen

Selam kızlar bebegimin kalp haraketlerini gordum cok guzeldi kese şekline gore cinsiyet tahminine inanıyormusunuz ?
Cnm gözün Aydın ben de şimdi doktordan geldim kalp atışlarını duydum çok duygulandım Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin ben De çok merak ediyorum ne olucak alttaki kızımın 7 haftalık üstteki bugünkü resmimiz

Eklentiler

• image.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 121
Ben varım. dün bi film izleyelim dedik eşimle. Sürekli tuvalete git gel hiçbişey anlamadim filmden falan.

Darisi bizlere olsun

Aaa biz seninle hemen hemen aynıydık; ben de yarın gidicem neden alttan bakıp keseyi göstermedi ki bence göstermesi gerekirdi, bakalm ben yarın napcam yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…