canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba
Ah canım, moralini yüksek tut, en önemlisi bu.eksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım
Çekicem mutlaka canım meleklerimizi Allah bizlere bağışlasın şimdiden bu kadar güzel bi duyguysa kucağımıza aldığımızı hiç düşünemiyorum:)ayy çok heyecanlııııı,çok güzel duygular.kalp atışlarını videoya çekmelisin,tebrik ediyorum buarada
eksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım
Canım nolur üzülme inş sağlıkla alırsın kucağına cuma günüdür hepimiz senin için dua ediyoruzeksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım
Eşim Koru daki Meltem hanımdan randevu almış salı günü ona gidicem inşallah her şey yolunda ol olursa bakıcam artık hakkımızda hayırlısı...lina hatanesini ulaşımı metroyla kolay yenimahalle metrosunda iinince yürüme mesafesinde tercih sizin. bende bikere gittim belki tekrar gderim
İnşallah sağlıkla atlatırsın canım 9 ayını üzülme sitres yapma hayırlı olsun. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin çok zor gerçekten ...eksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım
ooooff ben de pazartesi gidicem kontrole, kalp atışlarını duyar mıyım acabaa
Geç günler geççççç
Canim bende 23 subatta gidicem 12+3 olucam gec degil demi canim benimki?17 Şubata randevu verdi 2 li tarama için.. o gün tam 11+6 olucam inşallah
Ben de pazartesi gideceğim :) İnşallah kalp atışlarını duyarız hayırlısıyla :)
benim kanamam oldugu için vajinal yolla kendı doktorum kapl atışını dinletti okadar ağlıyordum ki , adamcağız panik oldu pııt pıtt kucuk kucuk atıyordudüşmesin bebeğim ben onu çok zor buldum
Seni çok iyi anlıyorum canım bana çarşamba günü değer tam iki kat olmamış herşey olabilir deyince dünya başıma yıkıldı sandım ama bak bugün çok şükür hayırlı haber aldım Allahım bebeğini sana bağışlasın herşey iyi olucak sakın üzülme dua et sadece kendine ve bebeğinebenim kanamam oldugu için vajinal yolla kendı doktorum kapl atışını dinletti okadar ağlıyordum ki , adamcağız panik oldu pııt pıtt kucuk kucuk atıyordudüşmesin bebeğim ben onu çok zor buldum
Yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftalar arasında yapılıyordu 2li test ben de sanırım 12+3 te yaptırmıştım daha önce, geç değil yani.Canim bende 23 subatta gidicem 12+3 olucam gec degil demi canim benimki?
evet canim bende internetten baktim simdi 11-14 arasi diyor.Yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftalar arasında yapılıyordu 2li test ben de sanırım 12+3 te yaptırmıştım daha önce, geç değil yani.
anladim canim telaslarimiz hic bitmiyor...aramizda 3 gun var seninle...ayni zamanlarda guzel haberler aliriz insallah..yok canım ben bu hafta gitmedim dr a pazartesi gidicem. muhtemelen o zaman test için tarih verir. çünkü 12. haftada isteniyor diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?