- 18 Kasım 2013
- 288
- 243
- 63
- 34
canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba
Atlatırsın kuzu inşallah moralini yüksek tut. Ben ağlamaktan bir hoş oldum. Ailem susturamadı ama hata yaptım daha soğuk kanlı olmam gerekirdi. Bende akşam sonu gittim acile doktorum yoktu telefonla aradılar. Yatırın dedi. Hemşirelere Tedaviyi tarif etti. Sabah Ben gelene kadar da bir yere gitmesin demiş. Ben tabi durur muyum. O günün sabahı da önemli toplantılarım vardı. 1. serum bitti. Leke de gelmeyince ben gidicem eve beni bırakın dedim hemşireye. Hemşire de doktor kesinlikle göndermeyin dedi biz sizin çıkışınızı veremeyiz dedi. Dedim ben özgür bir bireyim kendi sorumluluğumu alıyorum yarın önemli toplantılarım var çıkmam gerek dedim. Hemşireye doktoru aramasını söyledim. Yüzü düştü. Ararsam gece saat 3 hem bana kızar hem size kızar deyince kıza kıyamadım tamam dedim kaldım. Sabah da doktor hemen kontrole geldi. Ona da beni burda tuttunuz damarlarım patladı serumlardan dedim doktor güldü. Bebeğin düşmesin diye tuttuk dedi Herkes güldü yanımdaki doğumu bekleyen kadın baya eğlendi yalnız gece boyunca Annem kaldı yanımda odada bayan olduğu için eşim kalamadı. Annemi de sabaha kadar rezil ettim. Tam rezaletti ya Sen üzülme sakın. Ben orda doğuma girecek bir bayanla konuştum. 5.-6. haftada benimde oldu dinlendim ağır kaldırmadım bişey olmaz korkma dedi. Sen de korkma lütfen. Psikolojilerimizi sağlam tutmamız lazım yoksa bebeklerimizi tutamayız. Ben dua ediyorum senin için. Rabbim yardım edecek inan buna. İyi düşün iyi olsun inşallahhhh...