• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba

Atlatırsın kuzu inşallah moralini yüksek tut. Ben ağlamaktan bir hoş oldum. Ailem susturamadı ama hata yaptım daha soğuk kanlı olmam gerekirdi. Bende akşam sonu gittim acile doktorum yoktu telefonla aradılar. Yatırın dedi. Hemşirelere Tedaviyi tarif etti. Sabah Ben gelene kadar da bir yere gitmesin demiş. Ben tabi durur muyum. O günün sabahı da önemli toplantılarım vardı. 1. serum bitti. Leke de gelmeyince ben gidicem eve beni bırakın dedim hemşireye. Hemşire de doktor kesinlikle göndermeyin dedi biz sizin çıkışınızı veremeyiz dedi. Dedim ben özgür bir bireyim kendi sorumluluğumu alıyorum yarın önemli toplantılarım var çıkmam gerek dedim. Hemşireye doktoru aramasını söyledim. Yüzü düştü. Ararsam gece saat 3 hem bana kızar hem size kızar deyince kıza kıyamadım tamam dedim kaldım. Sabah da doktor hemen kontrole geldi. Ona da beni burda tuttunuz damarlarım patladı serumlardan dedim doktor güldü. Bebeğin düşmesin diye tuttuk dedi :D Herkes güldü yanımdaki doğumu bekleyen kadın baya eğlendi yalnız gece boyunca :D Annem kaldı yanımda odada bayan olduğu için eşim kalamadı. Annemi de sabaha kadar rezil ettim. Tam rezaletti ya :D Sen üzülme sakın. Ben orda doğuma girecek bir bayanla konuştum. 5.-6. haftada benimde oldu dinlendim ağır kaldırmadım bişey olmaz korkma dedi. Sen de korkma lütfen. Psikolojilerimizi sağlam tutmamız lazım yoksa bebeklerimizi tutamayız. Ben dua ediyorum senin için. Rabbim yardım edecek inan buna. İyi düşün iyi olsun inşallahhhh...

Benim de önceki hamileliğimde hep lekelenmelerim olmuştu, haftada bir, 3 günde bir iğneler, devamlı ilaç kullanmalar, neredeyse 3. aya kadar sürmüştü.
Hatta bir keresinde gece uyanıp tuvalete gitmiştim, öyle kırmızı kan gelmişti ki korkudan bayılacaktım neredeyse..
Ama hiçbir şeye sebep olmadı kanamalar, devamlı istirahatle geçti şükür.
Kendinizi yormayın, dikkatli olun, gerisini Allaha bırakın. Zaten herşey olacağına varıyor. Ömrü olan bebek siz ne yapsanız da düşmez zaten, ömrü olmayana da hiçbir ilaç fayda etmez maalesef :(
Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın, evlatlarımızla sınamasın inşallah. Amin!

eksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım

eksik olmayın Rabbm merhametını eksltmesın benden yavrumdan dualarınızı eksık etmeyın.. çok zormus bende hep sanıyorsum hamıle olucam gidicem kese gidicem kalp 9 ay sonra doguum helak oldum elımde degıl artık bende dınlenıcem uzanıcam sırt ustu yatamasamda en azında yarım oturum yan yatarım
Ah canım, moralini yüksek tut, en önemlisi bu.
Bebeklerimiz bizim mucizemiz, kolaylıkla geçer inşallah dokuz ayımız. Allah yardımcımız olsun.

ayy çok heyecanlııııı,çok güzel duygular.kalp atışlarını videoya çekmelisin,tebrik ediyorum buarada:KK31:
Çekicem mutlaka canım meleklerimizi Allah bizlere bağışlasın şimdiden bu kadar güzel bi duyguysa kucağımıza aldığımızı hiç düşünemiyorum:)

Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Anne olmanın zorluğunu... Gerçekten annelik çok kutsal...

ooooff ben de pazartesi gidicem kontrole, kalp atışlarını duyar mıyım acabaa :D
Geç günler geççççç

Canım nolur üzülme inş sağlıkla alırsın kucağına cuma günüdür hepimiz senin için dua ediyoruz

lina hatanesini ulaşımı metroyla kolay yenimahalle metrosunda iinince yürüme mesafesinde tercih sizin. bende bikere gittim belki tekrar gderim
Eşim Koru daki Meltem hanımdan randevu almış salı günü ona gidicem inşallah her şey yolunda ol olursa bakıcam artık hakkımızda hayırlısı...

İnşallah sağlıkla atlatırsın canım 9 ayını üzülme sitres yapma hayırlı olsun. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin çok zor gerçekten ...

benim kanamam oldugu için vajinal yolla kendı doktorum kapl atışını dinletti okadar ağlıyordum ki , adamcağız panik oldu pııt pıtt kucuk kucuk atıyordu :KK57: düşmesin bebeğim ben onu çok zor buldum

Ben de pazartesi gideceğim :) İnşallah kalp atışlarını duyarız hayırlısıyla :)

İyi haberlerle döneriz inşallah, daha birşey anlamadım bu hamilelikten :)

benim kanamam oldugu için vajinal yolla kendı doktorum kapl atışını dinletti okadar ağlıyordum ki , adamcağız panik oldu pııt pıtt kucuk kucuk atıyordu :KK57: düşmesin bebeğim ben onu çok zor buldum

Canım kendini salma lütfen. Güçlü durmak zorundasın, sen artık bir annesin. Yavrunu düşünüyorsan, kendini bırakma. Yoksa bizim halimiz ne olur :D

Seni çok iyi anlıyorum canım bana çarşamba günü değer tam iki kat olmamış herşey olabilir deyince dünya başıma yıkıldı sandım ama bak bugün çok şükür hayırlı haber aldım Allahım bebeğini sana bağışlasın herşey iyi olucak sakın üzülme dua et sadece kendine ve bebeğine

Canim bende 23 subatta gidicem 12+3 olucam gec degil demi canim benimki?
Yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftalar arasında yapılıyordu 2li test ben de sanırım 12+3 te yaptırmıştım daha önce, geç değil yani.

Yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftalar arasında yapılıyordu 2li test ben de sanırım 12+3 te yaptırmıştım daha önce, geç değil yani.
evet canim bende internetten baktim simdi 11-14 arasi diyor.

yok canım ben bu hafta gitmedim dr a pazartesi gidicem. muhtemelen o zaman test için tarih verir. çünkü 12. haftada isteniyor diye biliyorum canım
anladim canim telaslarimiz hic bitmiyor...aramizda 3 gun var seninle...ayni zamanlarda guzel haberler aliriz insallah..

merhabalar herkese...kızlar benim 6.haftadayken olan kahverengi lekelenmelerim bir hafta dinlenme ve günde 2 tane progestanla sonlanmıştı.ama dün akşam yine aynı şeyi yaşadım.çok panikledim.doktoru aradım sabah erkenden gel dedi.gittim.geçen cmtsi 9.6 mm olan meleğim bugün 1.5 cm olmuş.kalp atışları iyi çok şükür.ama doktor her kanamanın düşük riski taşıdığını söyledi.çok dikkat etmelisin dedi.tekrar progestan yazdı.11 şubatta tekrar çağırdı.allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Back