• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin gecmis olsun umarim siki siki tutunur bebis.bendede acik kahve leke oldu. Dr a geldim simdi. Ins kotu bisi demez
ben şimdi geldim doktordan,bebeğim sağlıklı çok şükür ama lekelenme düşük riski olabilir diye progestan ilaç verdi,13 haftaya kadar kullanacakmışım.eşimle birlikte olmayıda yasakladı 3 hafta.sen ne yaptın?

merhaba ben de sizin gibi 02 eylul dogum biliyordum ama dr. 27 agustaos dedi sizen tarihde degişiklik olmadı ayrıca benım dr henuz bende hiç bisey istemedi haftaya cumartesi çagırdı sanırım o zaman istiyecek merakla bekliyorum bende tarama testlerini nerde yaptıracaksınız özel mi devlet mi

belki biraz önden gidiyordur sizin bebeğiniz. ben çarşamba gittim ozaman ozaman istedi kan tahlilleri rubella ya fln da baktı. kan tahlilleri için gittiğim hastanede ekstra ücret odemedik.. taramayi da özel hastanedeki doktorum da yaptırıcam ama kaca yapıyorlar sormayı unutmuşum. senin bilginiz var mı ucretlerin hakkinda

progestanı kaçlık kullanıyorsun ve nasıl alıyorsun ?
ben alttan sabah akşam kullanıyorum ve hemen kesildi benim kanamam 200 mg kullanıyorum olmazsa yarın bi dr ara ve çok yorma kendini bol bol dinlen Allaha emanet miniklerimiz
ben şimdi geldim doktordan,bebeğim sağlıklı çok şükür ama lekelenme düşük riski olabilir diye progestan ilaç verdi,13 haftaya kadar kullanacakmışım.eşimle birlikte olmayıda yasakladı 3 hafta.sen ne yaptın?
Bende simdi geldim. Aynen progestan verdi bana da net birsey diyemeyz dedi. Ise de gitme yat dedi.iliskiyle ilgili birsey demedi zaten biz yapmaya korkuyorduk.su an devam ediyor mu. Benm arada peceteyle silince azicik geliyo sanki.

belki biraz önden gidiyordur sizin bebeğiniz. ben çarşamba gittim ozaman ozaman istedi kan tahlilleri rubella ya fln da baktı. kan tahlilleri için gittiğim hastanede ekstra ücret odemedik.. taramayi da özel hastanedeki doktorum da yaptırıcam ama kaca yapıyorlar sormayı unutmuşum. senin bilginiz var mı ucretlerin hakkinda

benim de bilgim yok malesef ama pahalı diye duymustum gittigım dr devlet hastanesinın dr ama ben özel muayenesine gidiyorum testleri çalıştıgı devlet hastanesinden istiyormus sanırım bakalım bende hep özel de yaptırırm diyordum ama dr ma cok güvenıyorum artık yönlendirir beni güzel haberlerinizi bekliyoruz paylasalım buradan

ben de oğlumun şekerlerini kendim yapmıştım magnet şeklinde..lavanta kullanmıştım üzerinde biberon şekilleri olan mavi tül, mavi puantiyeli kurdela ve üzerine de bebek arabası şekli olan pamuklu çıkartma yapıştırmıştım. bir de hoşgeldin diye yazı yazdırıp onu da zımbalamıştım tüle, resmi olsa koyardım güzel olmuştu
Cinsiyetler belli olsun hep beraber paylaşır fikirleri şirin şirin hazırlarız

gecmış olsun sanırım bir cok hamileye veriliyor bu ilaç banada verdi gecen cumartesi rahim içinde ufak bir kanama var dedi dinlenmeye calış dedi ilaç alıyorum bende eş le birlktelii ben hamıie oldugumda bıraktım :( cunkü korkuyorum bebegime bişey olucak diyee

gecmış olsun sanırım bir cok hamileye veriliyor bu ilaç banada verdi gecen cumartesi rahim içinde ufak bir kanama var dedi dinlenmeye calış dedi ilaç alıyorum bende eş le birlktelii ben hamıie oldugumda bıraktım :KK43: cunkü korkuyorum bebegime bişey olucak diyee

biz ilişkiye ara vermemiştik,kanamam da yok çok şükür ama sadece lekelenme bile düşük riski olabilirmiş.geçmiş olsun sanada.
Bende simdi geldim. Aynen progestan verdi bana da net birsey diyemeyz dedi. Ise de gitme yat dedi.iliskiyle ilgili birsey demedi zaten biz yapmaya korkuyorduk.su an devam ediyor mu. Benm arada peceteyle silince azicik geliyo sanki.
bende oturarak çalışıyorum,işe gitme yat filan demedi.benim bu sabah lekelenmem yoktu.birde progestan ı sabah/öğle/akşam vermiş bana ama baş dönmesi yapıyor diyorlar.nasıl olacak bilmiyorum

biz ilişkiye ara vermemiştik,kanamam da yok çok şükür ama sadece lekelenme bile düşük riski olabilirmiş.geçmiş olsun sanada.

bende oturarak çalışıyorum,işe gitme yat filan demedi.benim bu sabah lekelenmem yoktu.birde progestan ı sabah/öğle/akşam vermiş bana ama baş dönmesi yapıyor diyorlar.nasıl olacak bilmiyorum
bana sabah aksam verdiler acayip uyku yapıyor kaclık benim ki 100 luk

su 3 ayı hayırlısıyla bir bitirsek korkuyor insan bende hafif hafif batmalar oluyor artık sanırm bebek buyuyor

Ne biçim doktorlar var ya hayret birsey. Birkaç gün önce benim de kahverengi lekem oldu kanama bile değildi doktorum hemen yatış verdi. Sabaha kadar 3 serum taktilar. İğneler ilaçlar neler yapmadılar ki. Oysa çok çok uçuk kahve ve cok az biseydi. Progestani 3 e cikardi. Bence sen iyi bir doktora gitmelisin. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile bebeğin seninle kalır ve sağ salim doğar. Rabbim yardimcin olsun duamdasin...

canım cok sukur benım kendı doktorum gercekten cok ıyı cok pozıtıf bırı emeği cok ama gece 4ü kanam oldugunda bende acile gıdıyım doktorumu arasam gormeden bıse dıyemıcek acilde bakarlar dedim demez olaydım kendi doktorum iğne verdi bır hafta sonra gel dedi dualarınıza ihtiyacım var. şimdi arabayla gıttım iğnemi oldum geldim ilk iğnem inşallah tutunu ryavrum bana cok kucuguz daha su 3 ayı sağ salim atlatırmıyız acaba

bana sabah aksam verdiler acayip uyku yapıyor kaclık benim ki 100 luk
banada 100 mg lik verdi doktor.benim arkadaşımda sabah akşam kullanıyor,baş dönmesi yapıyor diyordu.benim hiçbir ağrım sancım yok,sadece bulantım çok.hayırlısıyla 3 haftayı atlatırız inşallah

Rahimdeki ufak kanama leke seklinde geliyordur zaten. Bana sabah aksam verdi. Belki de yan etkisi var diye bana gitme dedi. Bekliyip gorucez umarim gecer. Gordugum kadariyla bicok kiside gorulmus.sali gunu tekrar cagirdi. Sanirim o zamana kadar netlesir.

bugün dr a gidecek olan arkadaşlarımız hayırlı haberlerle dönerler inş. allah yardımcınız olsun
Dualarınız için tşkler kızlar.Doktordan geldim şimdi çok şükür kesemiz karından göründü herşey yolunda 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kalp atışlarını duyucaz inş :)

Dualarınız için tşkler kızlar.Doktordan geldim şimdi çok şükür kesemiz karından göründü herşey yolunda 6 haftalıkmışız haftaya cumartesi kalp atışlarını duyucaz inş :)
ayy çok heyecanlııııı,çok güzel duygular.kalp atışlarını videoya çekmelisin,tebrik ediyorum buarada:KK31:

progestan yan etki yapıyor, yaparsa alttan gönder:)) ben öle alıyorum:KK71:

Back