• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm gözün Aydın ben de şimdi doktordan geldim kalp atışlarını duydum çok duygulandım Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin ben De çok merak ediyorum ne olucak alttaki kızımın 7 haftalık üstteki bugünkü resmimiz
masallah minnakina canim...

merhabalar herkese...kızlar benim 6.haftadayken olan kahverengi lekelenmelerim bir hafta dinlenme ve günde 2 tane progestanla sonlanmıştı.ama dün akşam yine aynı şeyi yaşadım.çok panikledim.doktoru aradım sabah erkenden gel dedi.gittim.geçen cmtsi 9.6 mm olan meleğim bugün 1.5 cm olmuş.kalp atışları iyi çok şükür.ama doktor her kanamanın düşük riski taşıdığını söyledi.çok dikkat etmelisin dedi.tekrar progestan yazdı.11 şubatta tekrar çağırdı.allah hepimizin yardımcısı olsun ...
canim tatil basladi dinlenirsin bolca...topikte hemen hemen hepimiz kullaniyoruz progestani...sifa olur insallah...

zamanla biraz daha düzene giriyor idrar işi ama son aylarda iyice zıvanadan çıkıyor resmen bi kaşık bi kaşık taşıyorsun wc ye :)
Idrar torbasıni tam bosaltmak için wc ye oturunca öne egilsin hamile bayanlar diyor nette.

Keseye göre nasıl cinsiyet tahmini oluyormuş çok merak ettim?
Kalp atışlarını duyan arkadaşlar gözünüz aydın....

Aaa biz seninle hemen hemen aynıydık; ben de yarın gidicem neden alttan bakıp keseyi göstermedi ki :KK43: bence göstermesi gerekirdi, bakalm ben yarın napcam yazarım size
Herşey yolunda hanımlar korkulacak bişey yok. Benim değerlerim 2000 üstüne yeni çıktı. Daha bugün görebildim keseyi. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah. Erken daha sabırlı olun. Göreceksiniz bebelerinizi. Korkuya endişeye kapılmayın. Çocuklarınızı korkutmayın. :KK46::KK46::KK46::KK46::KK28::KK28::KK28:

Ben ist cakmakdayim :) bende oraya gitmeyi dusunuyorum su ara doktor arayislarindayim bakalim :KK66:

karar verdiğinizde memnuniyetinizi veya memnunsuzluğunuzu haber verirseniz sevinirim.
keseyi görmek için medicanada esra hanıma gittim iletişimini çok beğendim ama erdem yakın olduğu için erdem olsa daha iyi olur gibi geliyor.
çakmak erdem de yeşim Zeynep hanımın iyi olduğunu duydum

Kizlar bende bin sukur kesemi gordum bebis icin daha erken 15 gun sonra gel dedi kalp atislari icin
5.17 mm kesemiz,sizin kacti keseyi goren arkadaslar
Darisi insallah sabirsizlikla bekleyen arkadaslara olsun
Kabizlik icin kepek ekmegi onerdi dr beyaz ekmek yeme ,kepekli ye ustune su ic dedi,varsa problemi olan aklinda olsun,bide iliski olmasin dedi bize

bugün kan testi yaptım yine çok şükür katlamış değerim ikiz şüphesi var daha :)
ahh şu kese görme günü gelsede rahatlasam hoş 9 ay boyunca endişeler bitmiyor ya :)

ne güzel çoğunuz miniğinizi görmüşsünüz kiminiz kalp atışları duymuş gözlerniz aydın olsun .darısı bana ve görmeyenlere :)

Slm kızlar bugün avidite testinin sonucunu aldım toxoplazma rahatsızlığını 3 aydan önce geçirmisim yani büyük ihtimal çocuğa geçmemiş dedi Rabbime binlerce şükür fakat 16. Haftaya kadar antibiyotik tedavisine devam tedbir

bugün kan testi yaptım yine çok şükür katlamış değerim ikiz şüphesi var daha :)
ahh şu kese görme günü gelsede rahatlasam hoş 9 ay boyunca endişeler bitmiyor ya :)

ne güzel çoğunuz miniğinizi görmüşsünüz kiminiz kalp atışları duymuş gözlerniz aydın olsun .darısı bana ve görmeyenlere :)
Ikiz şüphesini nerden anlıyoruz ki :)

Kizlar bende bin sukur kesemi gordum bebis icin daha erken 15 gun sonra gel dedi kalp atislari icin
5.17 mm kesemiz,sizin kacti keseyi goren arkadaslar
Darisi insallah sabirsizlikla bekleyen arkadaslara olsun
Kabizlik icin kepek ekmegi onerdi dr beyaz ekmek yeme ,kepekli ye ustune su ic dedi,varsa problemi olan aklinda olsun,bide iliski olmasin dedi bize
4 ml di ilk gorundugunde 1 hafta sonra gittim 11.ml olmuş Dr iyi dedi günlük 1 ml buyurmus kese 20 ml oluncada kalp atışı duyulurmus sen gitmeye 21 ml olcak yani

Slm kızlar bugün avidite testinin sonucunu aldım toxoplazma rahatsızlığını 3 aydan önce geçirmisim yani büyük ihtimal çocuğa geçmemiş dedi Rabbime binlerce şükür fakat 16. Haftaya kadar antibiyotik tedavisine devam tedbir
Hadi gozun aydin canim cok sevindim senin adina.

Mrb gecmis olsun.bendede oldu bugun. Dr a gittim. Progestan verdi. Birde oturarak mi calisiosun dedi evet ddm ama yinede rapor yazdi.yat dedi. Kesin birsy soyleyemeyz ddi. Vucut tepki de veriyor olablr dedi. Endiselenmeli miyim acaba. Sizin nasil gecti mi.
Benim geçti canım çok şükür, endişelenme bende progestan alıyorum, hatta çarşamba işe başladım, yeni atanmıştkm ve işbaşı yapmak durumundaydım çok şükür sıkıntı olmadı..İnşallah sendede olmaz endişelenme

Back