2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Aynen canım ya resmen dayıyo biyerini bastırıyo insan bi garip oluyo daha 1 kiloyken böle 3 oldu mu acıtıcak belli ki

canim bende bebegimi gormeyeli 1 ay oldu dunden beri bende hareketini alamiyorum aliyorum ama derinden geliyor nedense insallah yarin buraya guzel seyler yazariz

Ya ben çok kurtluyum doktorumda ogrendi 1 ay olmadı ama duramcm daha fazla zaten doktorumda dedi istediğin zaman grl diye :)) baktı benimle baş edemiyor randevuyu sen belirle diyor

selam kızlar.. çok yoruldum ben artık iş yerinde çokta sıkıldım.. haftaya 5 günlük rapor almayı düşünüyorum zaten kontrolüm var gitmişken rapor yazdırsam 32. haftaya az kaldı o zaman zaten çıkamıcam rapor da alamıcam.. bi mola olur diye düşünüyorum.. kadın doğumcudan 5 gün rapor alırsam rapora ne yazar enfeksiyon filan mı yazdırsam.. rapor alanlar siz ne yaptınız??? ne yazıyor hastalık olarak sonra başım ağrımasın bide bu rapor yüzünden.. inşallah alabilirim de çok ihtiyacım var evde olmaya

Ben de almistim rapor idrar yollati enfeksiyonu yaziliydi cnm sende jaftanin 5 gunu mu gidiyorsun

Ben de almistim rapor idrar yollati enfeksiyonu yaziliydi cnm sende jaftanin 5 gunu mu gidiyorsun

bende öyle yazdırayım o zaman zaten yalan da değil enfeksiyon var geçip geçmediğini bilmiyorum haftasonu tahlil vericem.. kamu kurumunda çalışıyorum haftanın 5 günü evet. almışken bir hafta evde olayım istiyorum..bedenen zaten yoruluyoruz da ruhen de ihtiyacım var çok sıkıldım..

canım müdür benim alalım seni de bizim okula )

Kızlar bugün biz de dayanamadik bebisi görmeye gittik maşallah oğlum 37 cm 1127 gr olmuş önde gidiyormuş gelişimi de bu doğum tarihini etkiler mi acaba ??

Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor
Aynısı bende de var ya, sol tarafımda kemik mi, içeriden mi anlamadım, eğilip, kalkerken ve yatakta dönerken ağrıyor özellikle

az kalmış iznine sabret biraz daha cnm.. bana bir ay sonra gel dedi temmuzun ikinci haftası giderim gitmişken raporumuda alırım..
Canım 32 hafta için ben de alıp okula vericem kısmetse ama sen hangi sat a göre gidicen gerçek kendi sat ına mı yoksa Dr un Öne aldığına göre mi ; o iş biraz tuhaf ama alışamadım buna; bu hafta gidince sorucam ben Dr un kine göre gidersem doğum iznimin de 1 haftası yanıyor sanırım neyse hayırlısı artık

Bb
canım çok zor haklısın ama dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok; sen güçlü bi kadınsın hayatındaki bunca sıkıntıyı göğüslemişsin ve umarım bunlar son endişelerdir; Perşembe evladının sağlık haberlerini alırsın inş; çok zor bi hamilelik geçiriyorsun ama inş kızına sağlıkla kavuşursun ve tüm bunları unutursun canım; nolur ümitsizliğe kapılma unutma ki gecenin en karanlık anı güneş doğmadan hemen öncesidir; güzel haberlerini bekliyoruz

ufff biz nasıl doğurucaz yaaaa

az kaldı farkında mısınız????????????? 30. haftalara geldik nerdeyse... sonrası su gibi geçer sonra gelsin bebişler inşallah :) ben en çok normal doğum yapabilecek miyim onu merak ediyorum.. yapamazsın diyenler var çevremde... bide erken doğuracaksın sen diyorlar.. hakkımızda hayırlısı zamanında gelsin inşallah bebişler.. sen normal doğum mu istiyorsun??

benim yengem 1600 ile erken doğum yaptı. 25 gün kadar kuvözde kaldı. Şimdi çok iyi maşallah

sen o çevrendekilere bir sor bakayım ikinci meslekleri felaket tellallığımıymış. hiç,sıkma canını rabbim nasıl yazdıysa oyle olacak. Senntakma felaket telllallarını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…