2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen öyle bende özel hastane içindeyim ve biçok şeyin gereksiz yapıldığını görüyoruz ama güvenip yaptırıyoruz rabbim yavrularımızı korusun

canım benim bende profiline bakıyordum nerelerdesin diye...dicek bişeyde bulamıyorum kuzum benim yaa...Rabbim yardımcınız olsun..inş perşembe güzel haberler alırısın..canım bende diyet yapmak zorundaydım balık,bazı kuru bakliyat,kuru yemiş ,çikolata vs. arada yedim ama bebeklerimiz için dişimizi sıkmamız lazım...

kızlar buarada biraz da bebek arabasından konuşsak hangi marka ve model düşünüyorsunuz. en çok zorlandığım konu bu oldu sanırım. fikir bekliyorum

Biz concord neo aldık. 2015 modelinde bazı iyileştirmeler yapılmış, tutma kolu falan yenilenmiş. Açma kapaması kolaydı. Çok yer kaplamıyordu bagajda. Stokke xplory, scoot, mamas papas armadillo, bugaboo bee3, bugaboo cameloon, chicco urban bide ismimi hatırlamadığım ama ebebekteki görevlinin tavsiye ettiği bi modeli inceledik biz hepsini farklı nedenlerle eledik :) xplory ve cameloonda oturma ünitesi çıkmadan katlanmıyor, angarya gibi geldi bana. Scoot yetersiz geldi, aslında almaya gittiğimiz arabaydı ama concordu deneyince vazgeçtik :) armadillo ve bee de ise oturma ünitesinin kenarlarının açık olmasını ve tipini beğenmedi eşim :)) ana kriterlerimiz en azından 3yaşına kadar kullanabilelim, uyurken düz konuma getirebilelim, ayakları rahat etsin, çift yönlü kullanılabilsin, travel model olsun, katlanırken orasını burasını çıkarmayalım, tek hamlede kapanıp açılsın ve çok ağır olmasın bagaja koyması rahat olsundu :) ha bide biz fazla dağ bayır geziyoruz, araba hem şehirde hem de doğada rahat kullanılabilsin, tekerleri çok küçük yada büyük olmasın diye de bakmıştık. sonuç olarak tipini de beğenerek concord neo 2015 aldık, inşallah memnun kalırız
Ana kucağı olarak da maxi cosi cabriofix aldık. Concordun kendi anakucağı dar geldi gözüme, bir de ayak kısmı rahat gibi gelmedi bana. Cabriofix daha derin, daha geniş ve daha rahat gibi göründü. Bir de çok ağır değildi. Maxi cosinin pebble modelini de inceledik ama iç kısmı hoşumuza gitmedi. Ben ana kucağında biraz derin ve geniş olsun, hafif olsun bir de yenidoğan desteği yeterli olsun kriterleriyle baktım.
Amaa kendi arabamıza daha çabuk karar verip almıştık bebek arabası için kaç kere ebebek ve joker arasında gittik geldik, sokakta gördüğümüz pusetli ana babaları çevirip memnunmusunuz diye sorduk yahu

Canımm lütfen atlıcam falan deme öyle şeyler
Çok çok dua edicez senin için, perşembe günü güzel haberlerle gelmen için
Ben inanıyorum biraz nazlı ama dünya güzeli bir kız dünyaya getireceksin

Çok geçmiş olsun.. Kasılma dediğiniz sizin tüm vücudunuzun kasılmasıyla bilemiyorum içiniz rahat edecekse doktorunuza danışın ama rahim kasılmasıysa bebeklerimizi etkilemiyor olması lazım korkmayın. Hareket etmesi keyfinin yerinde olduğunu gösterir ama üzülmeyin

tüm vucudum kasılmış bayıldığımda yanımda olan arkadaşım anlatıyor ama şükür kızım kıpır kıpır herzamnki gibi içimi tek rahatlatan şey bu

Canım kan ve demir in bayagi dusukmus bende hep kansizlik sorunu yaşarım bu sende halsizlik ve uyku da yapar.
Ben hamilelik de çay dan tiksindim iyi de oldu kahvaltı da falan kendime vişne suyu çilek suyu yapıyorum onları tüketiyor m.
Şimdi en son gittiğimde kanım 12 idi ama ben hamilelik önce çocuk düşünüyorum diye baslamistim kan hapını.
Sen de çay kahve içiyorsan bırak bıraz dikkat et bebeğin hemen toparlar inşallah.
İştah m yok deme.
Benim burda hiç ailem yok evde tekim duvarlar à bakıyorum ama mecbur bize muhtaç bi yawrumz var oyuzden dikkat et

tamm ins burada durmaz gelişimi daha 1600.yaşamaz dimi doğarsa;((

Böyle şeyler söylemeyin. Protein ağırlıklı beslenin inşallah atak yapar ve yakalar haftasını bebeğiniz. Kilo alması için gelişmesi için besleneceksiniz, et peynir gibi ürünleri çok tüketin. Artık 25 haftalık hatta 1 kilo altındaki bebekleri bile allah nasip ettiyse yaşatabiliyorlar. Kaldı ki siz 30.haftanıza merdiven dayamışsınız. Moraliniz bozuk olursa minik de etkilenir

aynen öyle bende özel hastane içindeyim ve biçok şeyin gereksiz yapıldığını görüyoruz ama güvenip yaptırıyoruz rabbim yavrularımızı korusun

Salihacım çook geçmiş olsun.. Bnm de 50 lik yüklememde 1 sa sonrası tam sınırda 140 çıktı.. Doktorum bana da 100 lük yükleyelim dedi ama ben hiiç istemiorum.. şimdiden dikkatli beslenmeye başladım, hamur işi tatlı kızartmadan uzak durucam ve bi süre kendim kontrol edicem ..

Canım belmacım lütfen sağlam dur.. Sen bebişinden asla vaZgeçmedin o da sni bırakmadı.. Dualarım ve tüm inancım seninle.. İnş sağlıkla kavuşucaksın kızına..

Sevgiler..

Ben azicik suruyorum ama gene ayni ya hoslanmadim.avene alsaydim keske dedim hem cok ince bi urun hemde nemlendirici istemiyo

Canım ben avene 50+ kullanıyorum çok memnunum.. Tatilde güneşin altında saatlerce gezdik dolaştık hiiç yanmadım kızarmadım bile.. Dha yazın başındayız, diğer üründen memnun kalmadıysan avene al, doğumdan sonra da kullanırsın

Canım benim deme atlıycam falan diye. Hepimizin imtihanı farklı, baştan hiçbirşeyin sonuçlarını tahmin edemiyoruz. Sonunun kötü olacağının da iyi olacağının da kimse garantisini veremez şu hayatta. Bak yüksek ama sınırda demişler, etkilemiş "olabilir" demişler. Belki kızın hiç etkilenmedi annesi? Belki çook güçlü bi kız ve çok sağlıklı şu an. Sen demiyormuydun ben de minyonum diye, belki sadece minyon bi kızçe annesi gibi? İnşallah perşembe günü güzel haberlerle döneceksin. Sadece diyet yapman gerekiyor diyecekler. Ve inşallah kızını kucağına aldığında herşey güzel olacak. Yer gök dua üzerine değil mi, dua ediyoruz bak hepimizin aklındasın. Ben inanıyorum inşallah güzel olacak, hamilelikte çok sıkıntı çektin ama doğumunda yüzün gülecek inşallah

Teşekkür ederim içimi ferahlattınız :)

az kalmış iznine sabret biraz daha cnm.. bana bir ay sonra gel dedi temmuzun ikinci haftası giderim gitmişken raporumuda alırım..

çok geçmiş olsun cnm ya bence mutlaka git dr una hem için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…