- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
tşk ederimgeçmiş olsun canım..
aynen öyle bende özel hastane içindeyim ve biçok şeyin gereksiz yapıldığını görüyoruz ama güvenip yaptırıyoruz rabbim yavrularımızı korusundün kv aramış beni şeker yüklemesi yaptırma diye işte canan karataydan bahsediyor boşunamı okul okudunuz siz (eşimle bana) diyor bende dedim o da doktor benimkide ben kendim çıkarmadımki şeker yüklemesini .....birde bu çevreden tepkilerle uğraş dur....elbette güveniyorum doktoruma ama işte yinede insan özel hastane olunca acaba diyor
canım benim bende profiline bakıyordum nerelerdesin diye...dicek bişeyde bulamıyorum kuzum benim yaa...Rabbim yardımcınız olsun..inş perşembe güzel haberler alırısın..canım bende diyet yapmak zorundaydım balık,bazı kuru bakliyat,kuru yemiş ,çikolata vs. arada yedim ama bebeklerimiz için dişimizi sıkmamız lazım...Kızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
kızlar buarada biraz da bebek arabasından konuşsakhangi marka ve model düşünüyorsunuz. en çok zorlandığım konu bu oldu sanırım. fikir bekliyorum
Kızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
günaydın dün 100lük şeker yüklemem vardı ve çok kötü bigün geçirdim.yüklemenin 2.saatinde baş dönmesi başladı ve bayılmışım kasılmış kusmuşum ve idrar kaçırmışım hemen acile götürmüşler tansiyon çok düşmüş yüklemeye devam edilmedi kustuğum için ama 2.kanımda iyi çıktığı için başka bir yükleme önermedi doktorum 5 dakikalık bi kasılmam oluğu için aklım bebeğimde şimdi acaba ona bişey oldu mu o anda die gerçi hareket ediyor ama yinede korkuyorum bugün doktorumla görüşsem mi ultrasonla baksa bi sıkıntı olup olmadığı anlaşılır mı ki
tüm vucudum kasılmış bayıldığımda yanımda olan arkadaşım anlatıyor ama şükür kızım kıpır kıpır herzamnki gibi içimi tek rahatlatan şey buÇok geçmiş olsun.. Kasılma dediğiniz sizin tüm vücudunuzun kasılmasıyla bilemiyorum içiniz rahat edecekse doktorunuza danışın ama rahim kasılmasıysa bebeklerimizi etkilemiyor olması lazım korkmayın. Hareket etmesi keyfinin yerinde olduğunu gösterir ama üzülmeyin
hemoglobin 8.2 demir 5 çıktı.diğerleri de hep normal değer altında.Dr sennapmissn hiçbirşey yemwdinmi dedi.artık vücut bebeğe vermezmis çünkü verecek bisey kalmamış .gercktn de cokkk istahszm öyle böyle değil.2 kilo aldm sadece.yicem ama sikicam kendimi artık.
tamm ins burada durmaz gelişimi daha 1600.yaşamaz dimi doğarsa;((
aynen öyle bende özel hastane içindeyim ve biçok şeyin gereksiz yapıldığını görüyoruz ama güvenip yaptırıyoruz rabbim yavrularımızı korusun
Kızlar günaydın ;
Ben azicik suruyorum ama gene ayni ya hoslanmadim.avene alsaydim keske dedim hem cok ince bi urun hemde nemlendirici istemiyo
Kızlar günaydın ;
Teşekkür ederim içimi ferahlattınız :)Ben karşılaşmadım ama internette farklı bısey araştırırken okumuştum. Boyle soylenmis testler yapılmış her şey temiz çıkmış. Sonuç olarak da cok sağlıklı cocuklari olmuş doktor bile kendinden emin değil sen gönlünu ferah tut uzulme
Teşekkür ederim içimi ferahlattınız :)Benim basima gelmedi boyle bise ama daha once bu forumda okumustum ayni seyi yasayan olmus ve son haftalarda kisalik duzelip normale donmustu sen icini ferah tut stres yapma
Teşekkür ederim içimi ferahlattınız :) Doktorlara çokta güvenmemek lazım..Cnm içini rahat tut sen bişey olmaz Allahın izniyle bazen drlar sesli düşünüp sinir bozucu olabiliyorlar..
az kalmış iznine sabret biraz daha cnm.. bana bir ay sonra gel dedi temmuzun ikinci haftası giderim gitmişken raporumuda alırım..Ben de canım okulda koşturup duruyorum, Seminerde rahatlarız dedim ama o da yoğun; ay sonunu bekliyorum inş izine çıkınca rahatlıcam canım; bu cuma Meltem Hn a gidicem aysonu tatile çıkıcamış diye erken gidicem kontrole sen ne zaman gidiyosun canım gerçi yeni gittin daha
çok geçmiş olsun cnm ya bence mutlaka git dr una hem için rahat eder.günaydın dün 100lük şeker yüklemem vardı ve çok kötü bigün geçirdim.yüklemenin 2.saatinde baş dönmesi başladı ve bayılmışım kasılmış kusmuşum ve idrar kaçırmışım hemen acile götürmüşler tansiyon çok düşmüş yüklemeye devam edilmedi kustuğum için ama 2.kanımda iyi çıktığı için başka bir yükleme önermedi doktorum 5 dakikalık bi kasılmam oluğu için aklım bebeğimde şimdi acaba ona bişey oldu mu o anda die gerçi hareket ediyor ama yinede korkuyorum bugün doktorumla görüşsem mi ultrasonla baksa bi sıkıntı olup olmadığı anlaşılır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?