Çok sevindim hadi geçmiş olsunbebeğim gayet iyi kıpır kıpır çok şükür bi sıkıntısı yokmuş
Canım ben müdür yardımcısına sordum siz getirin yine de tatil de olsa işleme koymaya çalışıcam dedi; sen de bi dene canım bakalım inş atabiliriz izinleri doğum sonrasına; 37 de çalışamaz raporunu alıp teslim etmemiz lazım tabi MEB kabul ederse canımCanım ben de bunu merak ediyorum, şu an 29 haftalığım. 32 . Haftada tatil olacağız ya ama biz yine de rapor Alıp okula verecek miyiz? Ben bilmiyorum da bu Konuları , nasıl yapacağız yardımcı olur musun canım?
cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((Ayy canimm benim nie bu kadar umutsuz konusuyosun.. 1600 gr mii oyy masalalahh kuzucugaa. Gelisimi ilerliyecek Allahin izniyle bitanemm ..
Bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah en normalinden doğurmak kısmet olur hayırlısı tabikicanım benimki de,10 gün önce 1212 gramdı doktor önde gidiyordedi. Doğum tarihini etkiler mi diye sordum doktora etkilemez dedi. İsteğe bağlı sezeryan da avantaj olur dedi. Ama ben zorunlu sezeryandan bile,korkuyorum hayyatta isteğe bağlı sezeryan olmam. Yaşasın normal doğum :)
cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
Canım Allah yardımcın olsun; bol bol kaşar, patates, muz ve et ye canım; ben 32 haftalıkken 2,250 gr doğmuşum küveze bile gerek kalmamış sadece emmek için bîraz çenemin kuvvetcnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
canım Allah yardımcın olsun; ben 32 haftalık doğmuşum küveze bile gerek kalmamış 2,250 gr mışım sadece emmek için çenem biraz kuvvetsizmiş başta azıcık mama yemişim sonra annesütüne devam; ki bu 34 sene evvel şimdi herşey daha gelişti; gönlünü ferah tut canım bu arada bolca muz, kaşar peyniri, patates ve etle beslen canım; iyi haberlerini bekliyoruzcnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
Bi bu kreme bi de lierac a bu kadar para verdim hayatimda valla bi de avene alirsam bunye kaldirmaz artik bu maliyetiCanım ben avene 50+ kullanıyorum çok memnunum.. Tatilde güneşin altında saatlerce gezdik dolaştık hiiç yanmadım kızarmadım bile.. Dha yazın başındayız, diğer üründen memnun kalmadıysan avene al, doğumdan sonra da kullanırsın
ins ya ama detaylı da da bisey çıkmamıştı 1 haftada herşey değişti 32 yı gecsem raziyim;(((Canım Allah yardımcın olsun; bol bol kaşar, patates, muz ve et ye canım; ben 32 haftalıkken 2,250 gr doğmuşum küveze bile gerek kalmamış sadece emmek için bîraz çenemin kuvvet
canım Allah yardımcın olsun; ben 32 haftalık doğmuşum küveze bile gerek kalmamış 2,250 gr mışım sadece emmek için çenem biraz kuvvetsizmiş başta azıcık mama yemişim sonra annesütüne devam; ki bu 34 sene evvel şimdi herşey daha gelişti; gönlünü ferah tut canım bu arada bolca muz, kaşar peyniri, patates ve etle beslen canım; iyi haberlerini bekliyoruz
arastrdm cnm.bugün deli gibi yedim yicem yiyebildgm kadar. Herşeyin hayrlisiBak o zaman anne karnındaki bebeğe kilo aldıran yiyecekleri bi araştır canım. Şu an aklımda olan ve benim oğluma da kilo aldıranlar patates (haşlaması, kızartması, yemeği farketmiyor), eski kaşar peyniri (her öğünde tüketmeye çalış özellikle kahvaltıda), tahin pekmez karışımı ve muz. Ben süt içemiyorum ama sen tüketebilirsen ballı süt ve sütlü tatlılar da kilo aldırırmış bebeğe bir de aşureyi duydum. Bu yiyeceklerin haricinde arkadaşların da bildikleri vardır belki. Baya önceden muhabbeti de geçmişti çünkü.
Rapor aliyosum diye isveren hicbisey yapamaz canim korkma.hamilelere devlet bile ekstra rapor hakki veriyo.selam kızlar.. çok yoruldum ben artık iş yerinde çokta sıkıldım.. haftaya 5 günlük rapor almayı düşünüyorum zaten kontrolüm var gitmişken rapor yazdırsam 32. haftaya az kaldı o zaman zaten çıkamıcam rapor da alamıcam.. bi mola olur diye düşünüyorum.. kadın doğumcudan 5 gün rapor alırsam rapora ne yazar enfeksiyon filan mı yazdırsam.. rapor alanlar siz ne yaptınız??? ne yazıyor hastalık olarak sonra başım ağrımasın bide bu rapor yüzünden.. inşallah alabilirim de çok ihtiyacım var evde olmaya
Canim tahin pekmez muthis kilo aldiriyor bebege,muz,sut yumurta.. canim bikeresin de ayrintilida 498gr cikmisti o ara ben tahin pekmez yedim abartarak 10gun sonra kadin dogumcuma gittigimde 640gr ma yukseldi.. Hatta drum iri bebek ola ilabilir dedi..27.haftasindada gitmistim 1138gr cikti sen kac haftaliktin gittin 1600gr cikti canimcnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
cnm dr sat hesabına göre alacağım büyük ihtimal zaten kendisi de onu baz alıp yazacaktır..Canım 32 hafta için ben de alıp okula vericem kısmetse ama sen hangi sat a göre gidicen gerçek kendi sat ına mı yoksa Dr un Öne aldığına göre mi ; o iş biraz tuhaf ama alışamadım buna; bu hafta gidince sorucam ben Dr un kine göre gidersem doğum iznimin de 1 haftası yanıyor sanırım neyse hayırlısı artık
2 gün önce cnm.zaten şimdiye kadar iri bebek diyordu.boyu 42 cm.kilosu 1600 .aslında 2 yı geçse risk azalıyor diye biliyorm . ciğerggeliştirici iğne de yapıldı.bakalimmCanim tahin pekmez muthis kilo aldiriyor bebege,muz,sut yumurta.. canim bikeresin de ayrintilida 498gr cikmisti o ara ben tahin pekmez yedim abartarak 10gun sonra kadin dogumcuma gittigimde 640gr ma yukseldi.. Hatta drum iri bebek ola ilabilir dedi..27.haftasindada gitmistim 1138gr cikti sen kac haftaliktin gittin 1600gr cikti canim
ay benim eltimde sezaryeni ovup ovup duruyor yok şöyle rahatmış yok böyle güzelmiş çakacam ağzına iki tane:) hani o narkozdan çıkışını görmesem yürürken ağlayışına şahit olmasam bebeğini kucağında tutamayıp hungur hungur ağladığını bilmesem inanacağım. Tamam tıbbi bir,zorunluluk olur mecbur yatarız zaten o masaya kimse bebeğini ya da kendini riske atmak istemez ama kendin sezaryen oldun diye milleti de ikna etme çabası neden hiç anlamıyorum.
Evet canim benim Allahim sifalar versin insaAllah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canim benim.. Allahim yavrunu ve yavrumuzu bizlere bagislasinn..2 gün önce cnm.zaten şimdiye kadar iri bebek diyordu.boyu 42 cm.kilosu 1600 .aslında 2 yı geçse risk azalıyor diye biliyorm . ciğerggeliştirici iğne de yapıldı.bakalimm
Kızlar bugün biz de dayanamadik bebisi görmeye gittik maşallah oğlum 37 cm 1127 gr olmuş önde gidiyormuş gelişimi de bu doğum tarihini etkiler mi acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?