2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben müdür yardımcısına sordum siz getirin yine de tatil de olsa işleme koymaya çalışıcam dedi; sen de bi dene canım bakalım inş atabiliriz izinleri doğum sonrasına; 37 de çalışamaz raporunu alıp teslim etmemiz lazım tabi MEB kabul ederse canım

Ayy canimm benim nie bu kadar umutsuz konusuyosun.. 1600 gr mii oyy masalalahh kuzucugaa. Gelisimi ilerliyecek Allahin izniyle bitanemm ..
cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((

Bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah en normalinden doğurmak kısmet olur hayırlısı tabiki

kızlar benim kontrolüm vardı bugün.bebis iyi çok şükür.1158 gram.ama idrarımda çok fazla enfeksiyon çıktı.antibiyotik toz ve fitil verdi doktorum.haftaya tekrar gidicem.bakalım inşallah geçer.

dua et perihan.elinden gelen bişey yok.kendini üzme bebeğini de.allah yardimcin olsun.

cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
Canım Allah yardımcın olsun; bol bol kaşar, patates, muz ve et ye canım; ben 32 haftalıkken 2,250 gr doğmuşum küveze bile gerek kalmamış sadece emmek için bîraz çenemin kuvvet
canım Allah yardımcın olsun; ben 32 haftalık doğmuşum küveze bile gerek kalmamış 2,250 gr mışım sadece emmek için çenem biraz kuvvetsizmiş başta azıcık mama yemişim sonra annesütüne devam; ki bu 34 sene evvel şimdi herşey daha gelişti; gönlünü ferah tut canım bu arada bolca muz, kaşar peyniri, patates ve etle beslen canım; iyi haberlerini bekliyoruz

Bak o zaman anne karnındaki bebeğe kilo aldıran yiyecekleri bi araştır canım. Şu an aklımda olan ve benim oğluma da kilo aldıranlar patates (haşlaması, kızartması, yemeği farketmiyor), eski kaşar peyniri (her öğünde tüketmeye çalış özellikle kahvaltıda), tahin pekmez karışımı ve muz. Ben süt içemiyorum ama sen tüketebilirsen ballı süt ve sütlü tatlılar da kilo aldırırmış bebeğe bir de aşureyi duydum. Bu yiyeceklerin haricinde arkadaşların da bildikleri vardır belki. Baya önceden muhabbeti de geçmişti çünkü.

Bi bu kreme bi de lierac a bu kadar para verdim hayatimda valla bi de avene alirsam bunye kaldirmaz artik bu maliyeti

ins ya ama detaylı da da bisey çıkmamıştı 1 haftada herşey değişti 32 yı gecsem raziyim;(((

arastrdm cnm.bugün deli gibi yedim yicem yiyebildgm kadar. Herşeyin hayrlisi

Rapor aliyosum diye isveren hicbisey yapamaz canim korkma.hamilelere devlet bile ekstra rapor hakki veriyo.

Canim tahin pekmez muthis kilo aldiriyor bebege,muz,sut yumurta.. canim bikeresin de ayrintilida 498gr cikmisti o ara ben tahin pekmez yedim abartarak 10gun sonra kadin dogumcuma gittigimde 640gr ma yukseldi.. Hatta drum iri bebek ola ilabilir dedi..27.haftasindada gitmistim 1138gr cikti sen kac haftaliktin gittin 1600gr cikti canim

cnm dr sat hesabına göre alacağım büyük ihtimal zaten kendisi de onu baz alıp yazacaktır..

2 gün önce cnm.zaten şimdiye kadar iri bebek diyordu.boyu 42 cm.kilosu 1600 .aslında 2 yı geçse risk azalıyor diye biliyorm . ciğerggeliştirici iğne de yapıldı.bakalimm

ay çok güldüm sorma var öyleleri ben ilk doğumumu normal yaptım kısmetse yine normal istiyorum büyük rahatlık kardeşimde sezeryan yaptı aynı senin eltin gibiydi şimdi sor sezeryan yanlısı yorum yapıyor yok vajinası dar kalmış kendini kandırıyor valla 31 yaşındayım 1 doğum yaptım çok şükür hiiiç öyle sarkma yada farklı bir sorun yaşamadım

2 gün önce cnm.zaten şimdiye kadar iri bebek diyordu.boyu 42 cm.kilosu 1600 .aslında 2 yı geçse risk azalıyor diye biliyorm . ciğerggeliştirici iğne de yapıldı.bakalimm
Evet canim benim Allahim sifalar versin insaAllah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canim benim.. Allahim yavrunu ve yavrumuzu bizlere bagislasinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…