cnm asıl dr çok güvenmemiz lazım ama malesef bazı dr vurdum duymaz olabiliyor.. bnm dr emin olmadığı hiçbirşeyi dile getirmiyor buda büyük bir artı bnm için boşuna evham yapmamış oluyorum..Teşekkür ederim içimi ferahlattınız :) Doktorlara çokta güvenmemek lazım..
Yine bir yerden kan çekmiş o zaman. Elazığ liyim. Ama bütün çocukluğum Mersinde geçtiMersinli'yim. Sen nerelisin
1-2 saatte cikiyr cnm25+o bugun testın sonucu ne kadar sürede çıkıyo acaba
canım Allah yardımcınız olsun.inşallah atlatırsınız.bu zamanlar çabuk geçerdeKızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
Malesef her doktor bir olmuyor. Birde sürekli aynı doktorun takibi önemli bence.. Siz şanslıymışsınız doktordan yana..cnm asıl dr çok güvenmemiz lazım ama malesef bazı dr vurdum duymaz olabiliyor.. bnm dr emin olmadığı hiçbirşeyi dile getirmiyor buda büyük bir artı bnm için boşuna evham yapmamış oluyorum..
evet cnm 12 yıllık drumun eşine gidiyorum.. aile boyu jinekologlarMalesef her doktor bir olmuyor. Birde sürekli aynı doktorun takibi önemli bence.. Siz şanslıymışsınız doktordan yana..
2 gündür bebeğimin hareketleronde çok azalma var hissedemiyorm desem yeri ilk defa böyle oldu normalde çok hareketliydi yaşadığım üzücü olaylardan etkilenmiş olabilir mi
benimki rahatsız olsun hemen başlıyor tekmelemeye diğer tarafa donuyorum tekme falan kalmıyor. Birde 1-2 haftadır içimde gerindiğini hissediyorum. Kollarını iki yana açıp bastırıyor heralde. İçim bir tuhaf oluyor o zaman :)O ayrı bi konu zaten o sıkışmasn diye diğer tarafa dönüyorm o tarafta beni rahatsız ediyorannelik duygusu başladı hepimizde :)
Ayy canimm benim nie bu kadar umutsuz konusuyosun.. 1600 gr mii oyy masalalahh kuzucugaa. Gelisimi ilerliyecek Allahin izniyle bitanemm ..tamm ins burada durmaz gelişimi daha 1600.yaşamaz dimi doğarsa;((
Bebeklerimiz nasıl anlıyorlarsa bizim psikolojik durumumuzdan etkileniyorlar :) benim oğlumun da maşallahı vardır normalde kıpır kıpırdır hiç durmaz ama çok yorgun olduğumda ya da kafayı birşeye takıp üzülüp kızdığım zamanlarda dürtsem de oynamıyor :) hatta tüm gün oynamadığı bile oldu. Sanırım bu haftalarda 3 gün boyunca hiç oynamazsa problem olabilir demekmiş, azalma ya da artma olabilirmiş günden güne farklılık olabilirmiş. Ama panik olacaksanız gidip görün bebeğinizi çünkü biz panik oldukça onlar daha da bi saklıyor kendilerini :)
benimki rahatsız olsun hemen başlıyor tekmelemeye diğer tarafa donuyorum tekme falan kalmıyor. Birde 1-2 haftadır içimde gerindiğini hissediyorum. Kollarını iki yana açıp bastırıyor heralde. İçim bir tuhaf oluyor o zaman :)
canim bende bebegimi gormeyeli 1 ay oldu dunden beri bende hareketini alamiyorum aliyorum ama derinden geliyor nedense insallah yarin buraya guzel seyler yazarizHaklısın canm tatlı bile yedim hareket etmiyor keyifli olduğumda o da kıpır kıpır oluyor inşallah bişey olmaz cnm çünkü bu haftalarda artık dikkat etmek lazm uzun süre hareketsiz kalması iyi değilmişyarına randevu almstm zaten ramazandan önce gideyim dedim mrk ediyorum kilosunu kızımın
tamm ins burada durmaz gelişimi daha 1600.yaşamaz dimi doğarsa;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?