2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cevap verdıgın için teşekkür ederim sonuca göremi iğne Yapılıyor negatıfse yapılmıyomu
Rica ederm cnm ..evet sonuca gore yapilyr sonuc negatif olunca igne yapiliyor..zaten hastaneye gittinde bildirirler sana kac haftaliksn bu arada

Herkese benim gibi müdür lazım bizde yok öyle Şeyler. sene sonu kurul toplantısı yap ders kesim raporunu hazırla bir de kulüp çalışmalarını tamamla bitti. ben tembelim en başta. yiyelim içelim gerisi boş

kızlar buarada biraz da bebek arabasından konuşsak hangi marka ve model düşünüyorsunuz. en çok zorlandığım konu bu oldu sanırım. fikir bekliyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız??

Raporlu olmama rağmen bu saatte kalktım, alışkanlık sanırım :)

Bugün oğluşum için yine alışverişe çıkıcam bi joker ebebek chicco kanz yapayım bakayım yeni bşiler gelmiş mi :))
Buarada bugün nihayet beşiğimiz geliyoor, gelsin eşim kurucak size de foto atarım

kızlar buarada biraz da bebek arabasından konuşsak hangi marka ve model düşünüyorsunuz. en çok zorlandığım konu bu oldu sanırım. fikir bekliyorum
Cnm ben araba ve ana kucağını aldım.. Arabamız stokke xplory ana kucağımız da stokke izi go ilk zamanlar için port bebesi de var.. İlk bikaç aydan sonra anakucağını takıcaz, ana kucağı sonradan isofix denen bi bağlantı sayesinde oto koltuğu da oluyor

Canim kullandigin vitaminlerin yani sira protein agirlikli beslen her sabah haslanmis yumurtani mutlaka ye,kan hapin varsa mutlaka kullan hizla buyür insaAllah canim

günaydın... ben de bu arabadan alacağım galiba ilk gördüğümüz ve beğendiğimiz bu. bir de concord neo ya bakıp araç faslısını bitireceğiz galiba :) bu arada next 2 me'nin grisinden haber var mı?

merhaba canım günaydın. ben önce casual air cadillac modeline karar vermiştim sonra bir bebek mağazasına girip sözde beşik bakıcakken bebek arabalarında bulduk kendimizi ve kraft twist rlx modelini önerdi çok daha çok beğendik . onu almaya karar verdik derken 1500 e yükseldi. 23 hazirandan sonra ise 2. bir zam gelecekmiş . cadillac olanı alcaz sanırım o hala 1.099 tl hatta şuan n11 de %10 hediye çeki var 1000 tlye düşüyor. gerçi kraft ında eski fiyatından satışı var ama internetten almaya da güvenemedim ... sen ne düşünüyorsun ?

günaydın... ben de bu arabadan alacağım galiba ilk gördüğümüz ve beğendiğimiz bu. bir de concord neo ya bakıp araç faslısını bitireceğiz galiba :) bu arada next 2 me'nin grisinden haber var mı?

Canım bnm biçok arkadaşım bu arabayı kullandı, hala da kullanıyorlar ve çok memnunlar :) aynen ben de concord neo da bakmıştım ama stokke hem yükseklik ayarı hem de tasarımıyla öne geçti
Nexttome min dove grey ini almıştık ya sölemiştim.. Bugün o gelicek inş.. Griden hala ses yok, gelirse ama değişim yaparız demişti mağazadaki görevli

Bıarada ispanyada stokke, nexttome ve mamaroo çok gördük ama fiyatlar inan tlye çevirince trden pahalıydı.. O yüzden içim rahatladı valla

Canım hangi sitede eski fiyatıyla varsa, o siteyi google la kötü bi yorum yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsin.. Ayrıca uzaktan satış sözleşmesi sayesinde netten birşey almak dha avantajlı aslında, koşulsuz iade garanti oluyor aklında bulunsun..

günaydın dün 100lük şeker yüklemem vardı ve çok kötü bigün geçirdim.yüklemenin 2.saatinde baş dönmesi başladı ve bayılmışım kasılmış kusmuşum ve idrar kaçırmışım hemen acile götürmüşler tansiyon çok düşmüş yüklemeye devam edilmedi kustuğum için ama 2.kanımda iyi çıktığı için başka bir yükleme önermedi doktorum 5 dakikalık bi kasılmam oluğu için aklım bebeğimde şimdi acaba ona bişey oldu mu o anda die gerçi hareket ediyor ama yinede korkuyorum bugün doktorumla görüşsem mi ultrasonla baksa bi sıkıntı olup olmadığı anlaşılır mı ki

kızlar günaydın herkese,
canım kan değerlerin düşükse ondan düşük çıkmıştır.
demir hapını kullanmaya başladıktan sonra düzelir üzülme sen.
birde yoğurt,süt,muz ve bakliyatlara çok dikkat et.toparlarsın bir hafta çok değil.

canım ilk önce 50 lik mi yüklemişlerdi?
geçmiş olsun.50 lik bile çok fazla esasında 100 lük yine iyi dayanmışsın.

cat nasılsın cnm görüşemedik bayadır özledim yaa
Ben de canım okulda koşturup duruyorum, Seminerde rahatlarız dedim ama o da yoğun; ay sonunu bekliyorum inş izine çıkınca rahatlıcam canım; bu cuma Meltem Hn a gidicem aysonu tatile çıkıcamış diye erken gidicem kontrole sen ne zaman gidiyosun canım gerçi yeni gittin daha

Ay canım ya maşallah senin müdürüne; Allah bozmasın ben 9 yıldır meb teyim genelde hep bişeyler çıkarıyorlar boş bırakmıyorlar; neyse canım çok şükür işimiz bu çalışıcaz tabi aysonunu bekliyorum ben de dörtgözle :)

Canım çok geçmiş olsun; inş bişey yoktur ama bence de Dr Una bi danış bu durumu endişenden bahset canım bi fikir verecektir Dr un

canım ilk önce 50 lik mi yüklemişlerdi?
geçmiş olsun.50 lik bile çok fazla esasında 100 lük yine iyi dayanmışsın.
50lik yüklediler biraz yüksek çıktı bikaç gün sonrada 100lük yüklediler evet çok kötü bişey hele benim gibi şekerle arası olmayan birine zulum geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…