• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm geçmiş olsun ben 100 lük yaptırmayacağım ...50 likte açlık normal çıkanlara bakıyorum hep 100 lük yükleme normal çıkmış... kafa karışıklığı yaratıyor buda bende :KK43:
annem çok uğraştı bana yaptırma diye doktorumda ben kendime de yaptım yapalım eksik bişey kalmasın dediği için yaptırdım ama dün çok kötü oldum eğer testi tekrar edicez dese bidaha yaptırmayacaktım ama

Canim kullandigin vitaminlerin yani sira protein agirlikli beslen her sabah haslanmis yumurtani mutlaka ye,kan hapin varsa mutlaka kullan hizla buyür insaAllah canim
tamm ins burada durmaz gelişimi daha 1600.yaşamaz dimi doğarsa;((

annem çok uğraştı bana yaptırma diye doktorumda ben kendime de yaptım yapalım eksik bişey kalmasın dediği için yaptırdım ama dün çok kötü oldum eğer testi tekrar edicez dese bidaha yaptırmayacaktım ama
valla cnm doktorum ısrar etmesin diye sırf gittiğim hastanedeki dahiiliyeye gitmeyeceğim başka bir hastanedekine gideceğim neden bu kadar ısrarcı oluyorlar anlamadım...dün bu konuyla ilgili yani bazı doktorların çelişen fikirleriyle ilgili yazı okudum o zaman içgüdülerinizle hareket edin diyor...mesela kimi doktor 3 lü tarama gereksiz kimisi gerekli der işte kimisi şeker yüklemesine yanaşmaz kimi ısrar eder bu durumda içgüdülerinizle hareket edin diyordu ve her doktorda haklıdır diyordu :KK57:

günaydın dün 100lük şeker yüklemem vardı ve çok kötü bigün geçirdim.yüklemenin 2.saatinde baş dönmesi başladı ve bayılmışım kasılmış kusmuşum ve idrar kaçırmışım hemen acile götürmüşler tansiyon çok düşmüş yüklemeye devam edilmedi kustuğum için ama 2.kanımda iyi çıktığı için başka bir yükleme önermedi doktorum 5 dakikalık bi kasılmam oluğu için aklım bebeğimde şimdi acaba ona bişey oldu mu o anda die gerçi hareket ediyor ama yinede korkuyorum bugün doktorumla görüşsem mi ultrasonla baksa bi sıkıntı olup olmadığı anlaşılır mı ki
çok geçmiş olsun...bebegınde sıkıntı yoktur merak etme..ama ıcın rahat etmıcekse gorun doktoruna

Canım kaç çıktı değerlerin
doktor da söylemiştir bebeği besleyecek gıdalar ye süt sütlü tatlı sütlaç gibi muz bunlar dan tuket sol tarafına uzan ben de çok Kilo aldım tam tersi yememeye dikkat ediyorum. Yakalarsin üzme kendini beslenme ni aksatmadan ye
hemoglobin 8.2 demir 5 çıktı.diğerleri de hep normal değer altında.Dr sennapmissn hiçbirşey yemwdinmi dedi.artık vücut bebeğe vermezmis çünkü verecek bisey kalmamış .gercktn de cokkk istahszm öyle böyle değil.2 kilo aldm sadece.yicem ama sikicam kendimi artık.

valla cnm doktorum ısrar etmesin diye sırf gittiğim hastanedeki dahiiliyeye gitmeyeceğim başka bir hastanedekine gideceğim neden bu kadar ısrarcı oluyorlar anlamadım...dün bu konuyla ilgili yani bazı doktorların çelişen fikirleriyle ilgili yazı okudum o zaman içgüdülerinizle hareket edin diyor...mesela kimi doktor 3 lü tarama gereksiz kimisi gerekli der işte kimisi şeker yüklemesine yanaşmaz kimi ısrar eder bu durumda içgüdülerinizle hareket edin diyordu ve her doktorda haklıdır diyordu :KK57:
aslında bütün açlık şekerlerim normalde iyi çıkıyordu yani tek ölçüme göre bu kadar yükleme bencede gereksizdi ama doktorlar sonuçta hangisi ne dese ona güveniyoruzz inanıyoruz çünkü bebeklerimizi taşıyoruz başına bişey gelmesin diye tedbirli olmaya çalışıyoruz ama bu konuda gerçekten çok farklı konuşan düşünen hekimler var

aslında bütün açlık şekerlerim normalde iyi çıkıyordu yani tek ölçüme göre bu kadar yükleme bencede gereksizdi ama doktorlar sonuçta hangisi ne dese ona güveniyoruzz inanıyoruz çünkü bebeklerimizi taşıyoruz başına bişey gelmesin diye tedbirli olmaya çalışıyoruz ama bu konuda gerçekten çok farklı konuşan düşünen hekimler var

geçmiş olsun canım..

hemoglobin 8.2 demir 5 çıktı.diğerleri de hep normal değer altında.Dr sennapmissn hiçbirşey yemwdinmi dedi.artık vücut bebeğe vermezmis çünkü verecek bisey kalmamış .gercktn de cokkk istahszm öyle böyle değil.2 kilo aldm sadece.yicem ama sikicam kendimi artık.
Benim de demirim düşük ama seninki kadar bile değil doktorum kan haplarını kesip iğne ve şurup olarak başlattı bakalım ay sonu randevum var ne çıkacak testlerde. İnsan üzülüyor bebeğine yetemeyince ama sende dikkat et cnm herşey onlar için sık dişini onu besleyecek gıdalar tüket bol bol.

merhaba canım günaydın. ben önce casual air cadillac modeline karar vermiştim sonra bir bebek mağazasına girip sözde beşik bakıcakken bebek arabalarında bulduk kendimizi ve kraft twist rlx modelini önerdi çok daha çok beğendik . onu almaya karar verdik derken 1500 e yükseldi. 23 hazirandan sonra ise 2. bir zam gelecekmiş . cadillac olanı alcaz sanırım o hala 1.099 tl hatta şuan n11 de %10 hediye çeki var 1000 tlye düşüyor. gerçi kraft ında eski fiyatından satışı var ama internetten almaya da güvenemedim ... sen ne düşünüyorsun ?
Canim ben daha arabasini almadim bebisin gecenlerde hello baby ve kanzin magazasina sordum kimse krafti tavsiye etmiyor cok sikayet aliyoruz dediler bende o modeli dusunuyodum ama gozum korkdu

Kizlar gunaydin bugun tetanozun 2. Dozunu vuruldum ..1 ay onceki kan sonucumda ferritin yani demir 27.51 cikmis sizce normalmi bu arada hemoglobin 11.1 cikmis bu sizlerde kac cikiyordu

dün kv aramış beni şeker yüklemesi yaptırma diye işte canan karataydan bahsediyor boşunamı okul okudunuz siz (eşimle bana) diyor bende dedim o da doktor benimkide ben kendim çıkarmadımki şeker yüklemesini .....birde bu çevreden tepkilerle uğraş dur....elbette güveniyorum doktoruma ama işte yinede insan özel hastane olunca acaba diyor :(

Kızlar günaydın ;

Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....

Kızlar günaydın ;

Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....

canım benim Allah yardımcın olsun. boğazım düğümlendi yine. her yazışında belki iyi haberle dönmüştür diyorum ama yine olumsuz olmuş. Dualarım seninle ve meleğinle. inş güzel haberlerle döneceğin günler olacak umudunu yitirme. sen çok güçlü bir bayansın. yardıma ihtiyacın olursa özelden msj atman yeterli inanki. Laf olsun diye de söylemiyorum...

Kızlar günaydın ;

Her ınsan bence hayatta farklı yerlerden sınanıyor...sen gonlunu ferah tut...ve aklından kendıne zarar vermeyı cıkar lutfen...Allah yardımcın olsun...kımın ne olacagı bellı olmaz...belkı bızlerde ılerde farklı durumlarla karsılasacagız

Back
X