2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar slm ..ya kızlar afedersiniz ama benim idrarim köpüklü sizinkilerde oyle mi idrar yolu enfeksiyonu mu var anlamadi ki yarin tetanozun 2. dozu vurulacak idrar tahlili de verim diyorum hayirlisi yaa
cnm çok kafana takılıyorsa tahlil yaptır bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama hiç anlamadım yani takibe almadım kendimi dr şeker yüklemesi yaparken dört tüp kan ve idrarda aldı öyle çıktı antibiyotik kullanıyorum şimdi.. umarım temiz çıkar senin sonuçlar..

bak totoş konusunda haklısın azcık oturunca hooop deviriveriyorum sağa sola hacı yatmaz gibiyim bir oyana bir buyana
aynı o moddayım ben..akşam bi o taraf bi bu taraf derken bi bakıyorum saat on olmuşş..bari yatağımda devam edeyim diyip kalkıyorummhaaa bide kanepede arada beş dakika dalıp rüya bile görüyorum...bebek alışverişi falan

ben kaçtım..öğle yemeğini fazla kaçırdım.kıvranıyorum baskıdan resmen..ayaklarıma da taş bağlı sanki....nasıl eve gidicem ben yau

ne yaptın bittimi alışveriş işin yoksa izne çıkmayı mı bekliyorsun cnm..

ne yaptın bittimi alışveriş işin yoksa izne çıkmayı mı bekliyorsun cnm..
yok bitmedi kuzum...bazı şeyleri annem alıcakmış...onun dışında yavaş yavaş alıyorum...bebek şekeri vs. izine ayrılınca halledecem..beşik işini eşime bıraktım...nevresim uyku seti vs. var.onlarada bakıyorum daha

Kizlar slm ..ya kızlar afedersiniz ama benim idrarim köpüklü sizinkilerde oyle mi idrar yolu enfeksiyonu mu var anlamadi ki yarin tetanozun 2. dozu vurulacak idrar tahlili de verim diyorum hayirlisi yaa
Canım bir haftadır benim de öyle yarın kontrol var idrar tahlili de ister doktor bakalım enfeksiyon mu var?

benim eşim benden hevesli, bizde tam tersi hevessiz olan benim :)) hiç sevmem alışveriş.. bebek için bile olsa zor geliyor ya, seçmek bulmak karar vermek..

kolayı var sekerım calısıyor musun blmıyorum ama onune tek cesıt yemek yok anca buna yetısebılıyorum de enınde sonunda yola gelıyorlar valla ıkı cesıt bulunca mutlu oluyor benımkı hele agır vakıt alıcı yemeklerı hıc yapmıyorum cogu zaman[/QUOTE]
benımkıde dagınık bır sey gozunun onunde dursa hıc batmaz sankı o hep ordaydı laf demeden kaldırmaz ama cok zorluyorum sınırları..bide tsk calısanı sen ıyıkı asker masker olmamasın basımıza diyo kendı kasınıo napım..özellikle kıyafetleri sagda soldaysa aynen alıp dolabının içinr atıyorum dagınık bı sekılde

aminnnnnnnnnn
valla kuzum sanırım 2 ci gebeliklerde böyle benimde sanki 9 aylık gibi herkez banada çok şişmişsin diyor yada bazılarına ben diyorum çok şiştim diye ama sağolsunlar hep çevremdekiler ayyy çok fitsin çok güzel olmuşsun vs diyor eee 46 kilolardan 65 lere gelince
moral bozmaya meraklı olanlarada ağzının payını verin vallah hiççç acımayın.

ılacları aldıgım eczacım krampların ne zaman oluyor dıye sordu gece yatarken dedıgımde gece yatmadan ıc magnezyumu ozaman demıstı

BEN BEN BENNNNNNNNN ..
yalnız olmadıgıma sevındım ..sor canım bızım doktor bu hafta ızınlıymış .... telefon acıpta boyle bır soru soramadım

Bugün iyice sıcak bastı çok bunaldim bir de evin onun de belediye çalışma yapıyor toz toprak heryer bizde 1. Kattayiz kapı pencere açılmadı iyice bunaldim. Sıcaklar bastirdikca kahrimiz hiç cekilmeyecek gibi

Bana yemek yapmak bile artık zor geliyor soğudum evimden işlerden benim gibi olan var mı ooof çekip gidesim var
ben varimmm 1 haftadır hiç bir iş yapmadım ayy canım kocacigim 2 gün rapor aldı evi temizleyeyim senin totunu kaldiracagin yok deyip ne yemek yapasim var ne iş bütün gün yatasim var

İnşallah öyledir cnm yöne de bir kurt düştü içime 21+0 da gördü 23+0 da yine gördü grade 1 dedi az yani.axalma artma yok dedi aynı duruyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…