TATLIM BN DİREK AİLE HEİMİME AÇIK AÇIK SÖYLEDİM.. 7 AYLIK hamileyim, geçen hafta çok yoruldm, bu hafta ünide işler sakin ben de biraz dinlenmek istiyorum 5 gün rapor verir misiniz dedim? hiç ikiletmedi bile üst solunum yolu enfeksiyonu deyip verdi hemen :) sen de bi dene istersen.. hazır gitmişken tetanoz aşımın da 2.sini oldum, rahatladım..
bebişin bi hafta önde gitme drmu da şöyle ki bnm oğluşum da 6 haftalık ilk muayeneden sonra her gidişimde bi hafta önde gidiyor.. bizim senle günlerimiz çok yakın, bnmki de geçen hafta 1 kg olmuştu.. kilosuna bakırsa senin yavru da önden geliyor :) maşallah

ama usgden usg ye fark ediyor, bir de muayene sonrası doktor bir kağıt veriyor ya foto gibi ama üzerinde sadece değerler oluuyor orda 5 6 tane değer oluyor yanlarında da değere göre hafta bilgisi yazıyor.. sora ordaki hafta bilgilerinin ortalaması alınıp zaten usg ye göre haftası çıkıyor bebişlerin.. sende o kağıt varsa bi bak bakalım herşey bi hafta önde mi? bazen sadece fl yani boyu bazen ac yani karın çevresi flan önde olabiliyormuş.. o zaman bebişin direk 1 hafta önde oldğunu söylemek doğru olmaz..
bnm yavrunun tüm değerleri bi hafta önde olmasına rağmen, doktorum son aylara doğru özellikle 8. aydan sonra sat ına yaklaşabilir temkini olmakta fayda var diyor.. eğer 32. haftadan sonra hala önde gidiyorsa o zmn tahmini doğum tarihini öne çekeriz diyor
çook uzun yazdım :) umarım açıklayıcı olmuştur miskcim