- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
Günaydın kızlar sağ kaburgamın altında çok şîddetli batma mevcut ağrıdan uyuyamıyorum aynı sorunnu yaşayan var mı
benim eşim benden hevesli, bizde tam tersi hevessiz olan benim :)) hiç sevmem alışveriş.. bebek için bile olsa zor geliyor ya, seçmek bulmak karar vermek..
Slm bende öğretmenimde doğum öncesini aktaramazsin diyorlar bana yaza geldiği için eğitim ödeneğini alamazsın alamazsın diyorlar sizin bilginiz varmiGünaydınnnnn 2 haftLık seminer macerasında okuluma inş 1 yıl ara vereceğim kısımla bol bol vakit geçirmek istiyorum. Çok şükür 29 haftalık oldum.
Cok hafif lekeler oldu bu dedigin urunu aldim 80 tl para verdim ise yararmi bilmem ama aldigima pismanim altina mutlaka nemlendirici istiyo yoksa daha surerken soyuluyo kabuk kabuk.bide bembeyaz hayalet gibi oluyorum ya cok gicik bi urunBenim drum solante pregna 50fktor önerdi canim gebeler icin ozel uretimmis
Bi iki hafta once ozellikle biseyler yedikten sonra yasadim bunu.su an cok nadir oluyo.yalniz ayni yerde icten bi yirtilma ol du galiba yururken falan o yirtilma hissini hep yasiyorum ayni noktadaGünaydın kızlar sağ kaburgamın altında çok şîddetli batma mevcut ağrıdan uyuyamıyorum aynı sorunnu yaşayan var mı
Kızlar günaydın,
Cuma gününden beri grip geçmedi hatta bademciklerimde şişti. Bugün işe geldim ama malesef dayanamayacağım sanırım yine doktora gitsem grip için rapor alabiliyor muyum? Birde rapor için kadın doğumamı gitmem lazım yoksa kbb doktorunun verdiği rapor olur mu? Hayatımda hiç rapor almadım gerek olmamıştı o yüzden bilen varsa yardımcı olabilir mi?[/QUOTE
Hic farketmez
Kliksa dan aldım canım. 650 ye 50 tl axess chip para veriyor. üyelik alıp öyle almaya kalkarsan belki sana da ekstra indirim yaparlar puan+özel indirimle 550TL ye geldi.Merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğinin beşiği çok hoş ve kullanışlı ben de almayı düşünüyorum nerden aldın acaba .
Canim yaa allah razi olsun sendendegec gordum ama bende okudum arkadasım allah hepinizin kucagnı doldursun karnınıza o minicik nurundan koysun ınsallah
Canım kaç çıktı değerlerinSlm kızlar nasilsnz.benim canım sıkkın biraz . 10 gün önce kontrole gitmstm bebeğinde pek bi gelişme yokmuş 10 gundur.ölçümlere gore olması gerekenden geri çıktı 1 hafta.benim kan ,kalsiyum ve demir degerlerm çok çok dusuk çıktı.zaten beslenmede kötüydü istahszlk var.Dr böyle sürerse gelişimi geriler dedi.napcam bilmym .hep benm yuzumden.doğru düzgün yemedifmden böyle oldu.bebek 1 haftadır doğru durust oynamyordu .kızlar nasil gelustrcm ben bebeği bi fikir verin.mahvoldm uzuntuden
Al benden de o kadar yani 90 tl verdim bende çokta memnun değilim kalıp gibi kalıyor yüzümde şuan da lekem yok ama olurmu bilmem artıkCok hafif lekeler oldu bu dedigin urunu aldim 80 tl para verdim ise yararmi bilmem ama aldigima pismanim altina mutlaka nemlendirici istiyo yoksa daha surerken soyuluyo kabuk kabuk.bide bembeyaz hayalet gibi oluyorum ya cok gicik bi urun
ya edremıt gol kenarındakı lojmanlar güzel diyorlar ama kısın ulasım zor oluyormus bende calısıyorum sonucta hepsını dusunuyorum..zaten dogya gıdıoz ıyıce kendımızı dısta bır yerden tutup mahrum bırakmaya gerek varmı dıye dusunuyorum :S
Canım decavit kullan,ferrum,geceleri yatarkende kalsiyum magnezyum al.Tahin pekmez karışımıyla, tahin helvasıda çok kilo aldırıyor bebeğe..Geçmiş olsun üzülme vitaminlerini düzenli al beslenmene dikkat et hemen düzelir inşallah..Slm kızlar nasilsnz.benim canım sıkkın biraz . 10 gün önce kontrole gitmstm bebeğinde pek bi gelişme yokmuş 10 gundur.ölçümlere gore olması gerekenden geri çıktı 1 hafta.benim kan ,kalsiyum ve demir degerlerm çok çok dusuk çıktı.zaten beslenmede kötüydü istahszlk var.Dr böyle sürerse gelişimi geriler dedi.napcam bilmym .hep benm yuzumden.doğru düzgün yemedifmden böyle oldu.bebek 1 haftadır doğru durust oynamyordu .kızlar nasil gelustrcm ben bebeği bi fikir verin.mahvoldm uzuntuden
Ben cok memnun kullaniyorum sanirim fazla suruuorsunuz siz. Az surup 3 saatte bir tekrarlamaniz gerekiyor butun güneş koruyucular icin gecerlidir buAl benden de o kadar yani 90 tl verdim bende çokta memnun değilim kalıp gibi kalıyor yüzümde şuan da lekem yok ama olurmu bilmem artık
Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.
Cevap verdıgın için teşekkür ederim sonuca göremi iğne Yapılıyor negatıfse yapılmıyomuCnm coombs olmadan zaten igneyi vurmuyorlar sonucunda negatif cikmasi gerekiyr..ben 27+ da yaptirdm yani 28. Hafta demek oluyr buda
Çok iyi olmuş serinlemisindir ne güzel bronz bronz da süper olur:)))
Baya ağrıyo uyrken çok zorlanıyorumAynı şey bende de oldu doktor artık bebek ağırlaştı bebeğin pozisyonundandir dedi inşaallah senin de bu yüzdendir
Canım eğitim ödeneği hakkında bi bilgim yok ama sanırım doğum öncesini aktaramayacağız :'(Slm bende öğretmenimde doğum öncesini aktaramazsin diyorlar bana yaza geldiği için eğitim ödeneğini alamazsın alamazsın diyorlar sizin bilginiz varmi
Kızlar bu arada ben bebek odası takımını da hallettim. park yatak almadım. internette çok temiz 2. el buldum şansıma. 1 adet büyüyen yatak, 1 adet beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer, elektrikli ev tipi anakucağı, normal anakucağı, perdesi, nevresim takımına inanmayacaksınız 1000 tl verdim. hemde sağolsun adamın telefona ihtiyacı varmış eşimin telefonuyla takas yaptık. gün içindede resimleri paylaşırım fikir olur. benden tavsiye internette 2. el mağazalara göre çok uygun takımlar var. bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?