2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim eşim benden hevesli, bizde tam tersi hevessiz olan benim :)) hiç sevmem alışveriş.. bebek için bile olsa zor geliyor ya, seçmek bulmak karar vermek..

Ayyyh cnm bni bıraksalar saatlerce alışveriş yapabilirim.. Gerçekten zevk alıyorum heryere bakmaktan araştırmaktan.. Bnm de eşimin alışveriş yaptığı belli markalar vardır oralara gider alır ve çıkar :) bn illa heryeri gezicem ancak öyle alabilirim :))

Günaydınnnnn 2 haftLık seminer macerasında okuluma inş 1 yıl ara vereceğim kısımla bol bol vakit geçirmek istiyorum. Çok şükür 29 haftalık oldum.
Slm bende öğretmenimde doğum öncesini aktaramazsin diyorlar bana yaza geldiği için eğitim ödeneğini alamazsın alamazsın diyorlar sizin bilginiz varmi

Benim drum solante pregna 50fktor önerdi canim gebeler icin ozel uretimmis
Cok hafif lekeler oldu bu dedigin urunu aldim 80 tl para verdim ise yararmi bilmem ama aldigima pismanim altina mutlaka nemlendirici istiyo yoksa daha surerken soyuluyo kabuk kabuk.bide bembeyaz hayalet gibi oluyorum ya cok gicik bi urun

Günaydın kızlar sağ kaburgamın altında çok şîddetli batma mevcut ağrıdan uyuyamıyorum aynı sorunnu yaşayan var mı
Bi iki hafta once ozellikle biseyler yedikten sonra yasadim bunu.su an cok nadir oluyo.yalniz ayni yerde icten bi yirtilma ol du galiba yururken falan o yirtilma hissini hep yasiyorum ayni noktada

Farketme

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğinin beşiği çok hoş ve kullanışlı ben de almayı düşünüyorum nerden aldın acaba .
Kliksa dan aldım canım. 650 ye 50 tl axess chip para veriyor. üyelik alıp öyle almaya kalkarsan belki sana da ekstra indirim yaparlar puan+özel indirimle 550TL ye geldi.

Canım kaç çıktı değerlerin
doktor da söylemiştir bebeği besleyecek gıdalar ye süt sütlü tatlı sütlaç gibi muz bunlar dan tuket sol tarafına uzan ben de çok Kilo aldım tam tersi yememeye dikkat ediyorum. Yakalarsin üzme kendini beslenme ni aksatmadan ye

Cok hafif lekeler oldu bu dedigin urunu aldim 80 tl para verdim ise yararmi bilmem ama aldigima pismanim altina mutlaka nemlendirici istiyo yoksa daha surerken soyuluyo kabuk kabuk.bide bembeyaz hayalet gibi oluyorum ya cok gicik bi urun
Al benden de o kadar yani 90 tl verdim bende çokta memnun değilim kalıp gibi kalıyor yüzümde şuan da lekem yok ama olurmu bilmem artık

Evet tepede kaliyor edremit lojmanlar ama arkadasim yaz kis arabasiyla gidip geliyordu. Sorun yasadigini duymadim Merkeze uzak bir yer degil 15-20dakika benim okulumda sonradan edremite baglanmıştı merkezde oturuyordum. Baska nerede lojmanlar var ya da lojman disi oturur musunuz tabi bilmiyorum ama mesafe oyle uzak degil

Canım decavit kullan,ferrum,geceleri yatarkende kalsiyum magnezyum al.Tahin pekmez karışımıyla, tahin helvasıda çok kilo aldırıyor bebeğe..Geçmiş olsun üzülme vitaminlerini düzenli al beslenmene dikkat et hemen düzelir inşallah..

Al benden de o kadar yani 90 tl verdim bende çokta memnun değilim kalıp gibi kalıyor yüzümde şuan da lekem yok ama olurmu bilmem artık
Ben cok memnun kullaniyorum sanirim fazla suruuorsunuz siz. Az surup 3 saatte bir tekrarlamaniz gerekiyor butun güneş koruyucular icin gecerlidir bu

Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.

Ben karşılaşmadım ama internette farklı bısey araştırırken okumuştum. Boyle soylenmis testler yapılmış her şey temiz çıkmış. Sonuç olarak da cok sağlıklı cocuklari olmuş doktor bile kendinden emin değil sen gönlünu ferah tut uzulme

Slm bende öğretmenimde doğum öncesini aktaramazsin diyorlar bana yaza geldiği için eğitim ödeneğini alamazsın alamazsın diyorlar sizin bilginiz varmi
Canım eğitim ödeneği hakkında bi bilgim yok ama sanırım doğum öncesini aktaramayacağız :'(

bende ikinci ellere bakıyorumda hangi siteden buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…