Çok iyi olmuş serinlemisindir ne güzel bronz bronz da süper olur:)))bugün girdim cnm havuza 30 faktör sürdüm kafamada şapka taktık yine de yandım ama leke yok çok şükür. kafam hariç diğer yerlerimi yakmaya çalıştım. inş lekesiz atlatırız bu yazı
Ay ne gzl ya benim eşim şehir dışında iş gereği evde yalnız kalıyorum naz yapcak kimsem yokben varimmm 1 haftadır hiç bir iş yapmadım ayy canım kocacigim 2 gün rapor aldı evi temizleyeyim senin totunu kaldiracagin yok deyip ne yemek yapasim var ne iş bütün gün yatasim var
Bende kaç gündür farkettim üst tarafı ağrıyor neden acabaBEN BEN BENNNNNNNNN ..
yalnız olmadıgıma sevındım ..sor canım bızım doktor bu hafta ızınlıymış .... telefon acıpta boyle bır soru soramadım
beğenilmesine sevindimHepsi çok Güzelmiş walla bravo benim elimden pek bişey gelmiyor ne yazıkki
selam kızlar... Ya ben bişeybsorcam size. Genital bölgenin dudak kısımları böyle bir yere vurmuşum da çürümüş gibi acıyor. Birde yine o bölgedeki kemiklerim,sızlıyor. Başına gelen varmı doktorunuza sordunuz mı bu durumu. Çarşamba kontrolüm var ben o zaman soracağım ama çok acıyor yürürken yatakta dönerken oturup kalkarken fena yani.
Ayyy canım bende senin gibiyim kendi nazımı kendim çekiyorumAy ne gzl ya benim eşim şehir dışında iş gereği evde yalnız kalıyorum naz yapcak kimsem yokdüzensiz bi hayatım oldu son zamanlarda o yüzden soğudum sanırım hep dışardan yemek soyleyesim var :) kızım gelsede onunla vakit gecirsem
Bana yemek yapmak bile artık zor geliyor soğudum evimden işlerden benim gibi olan var mıooof çekip gidesim var
çatımız mı genişliyor acaba ?Bende kaç gündür farkettim üst tarafı ağrıyor neden acaba
BEN BEN BENNNNNNNNN ..
yalnız olmadıgıma sevındım ..sor canım bızım doktor bu hafta ızınlıymış .... telefon acıpta boyle bır soru soramadım
Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor
canım benimki daha geçen hafta baktı alttan intibaplı akıntın var dedi fitil verdi. Su gibi akıntım var şuan benim çok sıvı. Korkuyorum acaba amniyon sıvısı mı diye geçen haftada vardı bebeğin suyu iyi dedi. Fitilide kullandım geçmedi üstüne bir de bu ağrı korkmaya başladım erken mi gelecek acaba benim melek diye.Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor
Valla canım ben onun da kolayını buldum giyinme odası yaptım bi odayı aynı zamanda ütü odası. İşten gelince direkt orada dezenfekte olup öyle geliyor merak etme çocuk olunca değişecek şu mu ayagina takılır bu mu devrildi diye mecbur kaldiracak yani tecrubeyle sabit bi de disiplinliler güya daha titiz olmalari gerek ama nerdeeeeeebenımkıde dagınık bır sey gozunun onunde dursa hıc batmaz sankı o hep ordaydı laf demeden kaldırmaz ama cok zorluyorum sınırları..bide tsk calısanı sen ıyıkı asker masker olmamasın basımıza diyokendı kasınıo napım..özellikle kıyafetleri sagda soldaysa aynen alıp dolabının içinr atıyorum dagınık bı sekılde
canım benimki daha geçen hafta baktı alttan intibaplı akıntın var dedi fitil verdi. Su gibi akıntım var şuan benim çok sıvı. Korkuyorum acaba amniyon sıvısı mı diye geçen haftada vardı bebeğin suyu iyi dedi. Fitilide kullandım geçmedi üstüne bir de bu ağrı korkmaya başladım erken mi gelecek acaba benim melek diye.
Bilmiyorum ki bende batma falan olmuyor geçenlerde farkettim dokununca agridiginiçatımız mı genişliyor acaba ?
dün akşam eşime dedim uyuyamayınca sinirlendim göbeğimi de bırakıp gidicem dedim.. sabır kuzucum hepsi bebişler için yaz ayı bizi dahada bunalttı..
Sıcaklar gerçekten bizi çok zorlayacak. .bende iim..bu sıcaklar mahvedecek bizi yaaa...işyerinde klimasız duramıyorumben bi ayrılabilsem biran önce...çok sıkıcı olmaya başladı...
Bende yatarken bebegin kafasını mi eziyorum diye rahat uyuyamiyorumSorma ya gece uyuyamyrm ateş basıyor hiç bi taraf rahat degil gibi geliyor2 hafta 2 haftadr sezeryn mı yapsam diye düşünür oldum
Bende yatarken bebegin kafasını mi eziyorum diye rahat uyuyamiyorum
Canim bende alicam gogus kalkanindan. Tecrubesiz anneyim.hatta son haftalarda kullanmaya başlıyorlar yara olmasını engelliyormuş. ben de daha önce bahsetmiştim yine söyleyeyim göğüs kalkanından çok memnun kalmıştım oğlumda. bu sefer yine aldım. aventin var, başka marka görmedim, çokşükür yarasız atlatmıştık emzirme sürecini
Çok teşekkür ederim istanbul masko bebishroom dan 6 000 tl ye aldıkCanım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş Allah. Nerden ve ne kadara aldınız? Ben de kızıma aynen bunun gibi.bi takım beğendim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?