2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben varimmm 1 haftadır hiç bir iş yapmadım ayy canım kocacigim 2 gün rapor aldı evi temizleyeyim senin totunu kaldiracagin yok deyip ne yemek yapasim var ne iş bütün gün yatasim var
Ay ne gzl ya benim eşim şehir dışında iş gereği evde yalnız kalıyorum naz yapcak kimsem yok düzensiz bi hayatım oldu son zamanlarda o yüzden soğudum sanırım hep dışardan yemek soyleyesim var :) kızım gelsede onunla vakit gecirsem

Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor

Ayyy canım bende senin gibiyim kendi nazımı kendim çekiyorum Ama mutluyuz şükür saglıgımız sıhhatimiz yerinde bende oglum gelsede artık yalnız olmasam diyorum

Bana yemek yapmak bile artık zor geliyor soğudum evimden işlerden benim gibi olan var mı ooof çekip gidesim var
dün akşam eşime dedim uyuyamayınca sinirlendim göbeğimi de bırakıp gidicem dedim.. sabır kuzucum hepsi bebişler için yaz ayı bizi dahada bunalttı..

BEN BEN BENNNNNNNNN ..
yalnız olmadıgıma sevındım ..sor canım bızım doktor bu hafta ızınlıymış .... telefon acıpta boyle bır soru soramadım

Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor
canım benimki daha geçen hafta baktı alttan intibaplı akıntın var dedi fitil verdi. Su gibi akıntım var şuan benim çok sıvı. Korkuyorum acaba amniyon sıvısı mı diye geçen haftada vardı bebeğin suyu iyi dedi. Fitilide kullandım geçmedi üstüne bir de bu ağrı korkmaya başladım erken mi gelecek acaba benim melek diye.

Valla canım ben onun da kolayını buldum giyinme odası yaptım bi odayı aynı zamanda ütü odası. İşten gelince direkt orada dezenfekte olup öyle geliyor merak etme çocuk olunca değişecek şu mu ayagina takılır bu mu devrildi diye mecbur kaldiracak yani tecrubeyle sabit bi de disiplinliler güya daha titiz olmalari gerek ama nerdeeeeee

QUOTE="brnbrr, post: 41393309, member: 621139"]Ayyy canım bende senin gibiyim kendi nazımı kendim çekiyorum Ama mutluyuz şükür saglıgımız sıhhatimiz yerinde bende oglum gelsede artık yalnız olmasam diyorum [/QUOTE]
Eş yaninda olmadan gerçekten bu hamilelik çekilecek gibi değil bide bizim biraz sorunlarmz var eşimle bebeğim gelsede ona ihtiyacm olmasa diyorum ailemle evim çok uzak onlarda çalışıyor tek kalıyorum hep şu doğum bi gelse Bebeğimi kucağıma alsam kimseyi umursamcm kizimla yeni bi dünya kurcam kendime kocamda gitsin anasınn yanına

Benimde işte ilk günden beri kasık ağrım oluyor kız çocuğu kasik da ağrı yapar derler artık bilemiyorum benimki kız inşallah

dün akşam eşime dedim uyuyamayınca sinirlendim göbeğimi de bırakıp gidicem dedim.. sabır kuzucum hepsi bebişler için yaz ayı bizi dahada bunalttı..

Sorma ya gece uyuyamyrm ateş basıyor hiç bi taraf rahat degil gibi geliyor 2 hafta 2 haftadr sezeryn mı yapsam diye düşünür oldum

Canim bende alicam gogus kalkanindan. Tecrubesiz anneyim. Her emzirmede mi kullancaz. Bir kerelik mi. Krem kullanmadan yara olmasin istiyorum. Benim biraz aydinlatsan

Slm kızlar nasilsnz.benim canım sıkkın biraz . 10 gün önce kontrole gitmstm bebeğinde pek bi gelişme yokmuş 10 gundur.ölçümlere gore olması gerekenden geri çıktı 1 hafta.benim kan ,kalsiyum ve demir degerlerm çok çok dusuk çıktı.zaten beslenmede kötüydü istahszlk var.Dr böyle sürerse gelişimi geriler dedi.napcam bilmym .hep benm yuzumden.doğru düzgün yemedifmden böyle oldu.bebek 1 haftadır doğru durust oynamyordu .kızlar nasil gelustrcm ben bebeği bi fikir verin.mahvoldm uzuntuden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…