2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sayilar bile heycanlandiriyo bakalim ayni gun mu dogum yapicaz

aaa evet cnm tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış.. bakalım hangimiz önce doğurucaz :) tabiki de önce sağlıkla kavuşmak nasip olsun ama ben 38. hafta dolunca bebiş de 3 kg geçince hemen doğsun istiyorum :)) beklemek istemiyorum.. allahım ne nasip etmiş yaşayıp görücez :)

Canım sen naptın dr.gosterdinmi sonucu

fulyacım doktora gösterdim sonuçlrı.. benim 50lik yüklenmişti açlık normal yükleme sonrası 140 çıktı tam sınırmış.. ama soktorum yine de 100lük yapalım dedi.. ben yaptırmak istemiorum önümüzdeki cumtesi hep bahsediodum ya jimerde cenk bey varmış, ona gidicem, bi de ona sorucam

senin sonuçlar nasıl çıktı, iidir inş?

Allah sabır versin valla ne diyeyim ağzı olan konuşuyor işte

Haklısın aslında bu noktayi hiç düşünmedim bilgilrndirmemesine kızdım sim di de yarın başka bir doktorla randevum var ondan isticem ayrintiliyi hayırlısıyla sonucumuz temiz olur inşaallah

Insallah yoktur bir sey kontrollerde iyiymis ama bak acaba diyorsun en azindan kafan rahatlar. Sorun cikmaz hayirlisiyla

Kendilerine saklasinlar valla artık o kadar tahammullu bir insan değilim beni kirani bende Kırarım
Aslında yapmak lazım müstehakta öyle kişiler yapıyorki laf söylesen bi türlü söylemesen bi türlü... Çok daralıyorum bazen, şuan bile aynı muhabbetler dönüyo telefonda benden alamayınca istedikleri reaksiyonları eşime sarıyorlar... Çok iyi niyetli olduklarından... Neyse ya akşam akşam yine sinirim zıpladı şimdi...

Ahh ahhhh biktim bende herkesten inan artık laf kaldırcak halim kalmadı annemlerde duruyorum bikac gündür herkes çok akıllı bi biz salagz sanırım benim esimde cinsiyeti öğrenince öf be zaten erkek değilmiş dedi düşünceye bak

Iyi akşamlar hanımlar oğlumun hastanede vereceğim hediyeligi yaptım içine mavi şeker koyacağım ama şeker bayat Olmasın diye hemen almadım denemelik evde pembe vardı onu koydum :))))

Eklentiler

• image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 158
  • image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 145
Bugün halam çıldırtti artık son kimseye bundan sonra sus pus olmicam. Işte kime laf dinletirlerse ona dönüyorlar. Ben eşimin annesine yapardım çok iyi bir taktik tavsiye ederim o konusurdu ben dinler gibi yapar kafam da başka şeyler düşünürdüm dinlemez hatta duymazdim
Evet öyle herkes herseyi biliyor ama biz nedense hiç birşey bilmiyoruz araştırmıyoruz kafamiz basmiyor söylenip dursunlar. Eşine de Allah akıl fikir versin Allah çocuğunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sen takma

Minik kızımın odasını aldık bugün Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş Allah. Nerden ve ne kadara aldınız? Ben de kızıma aynen bunun gibi.bi takım beğendim de.

Merhaba aynı parlaklık bebeğin dede var başka bulgu yok kaçıncı haftada geçti sizinki? Birde dr bunu normal ultason da görebiliyor mu.
görebiliyor.ilk olarak normal ultrasonda görüldü.sonra ayrıntılıda başka bulgu olmadığı için risk değil denildi.tam olarak geçmedi ama yok denecek kadar azaldı.başka bulgu yoksa korkma normal bebeklerde de görülen bi durummuş.

cnm sölemesi kolaydır tabi amaaa hiç kimseyi duyma umursama.. bebişine eşine odaklan, sen huzurlu ol ki onun da keyfi yerinde olsun

cnm sölemesi kolaydır tabi amaaa hiç kimseyi duyma umursama.. bebişine eşine odaklan, sen huzurlu ol ki onun da keyfi yerinde olsun
Bazen öyle bir cümle yada öyle bir kelime çıkıyor ki agizlarindan yani pes diyorum. Bildigimi okur kimseyi takmam ama ne bileyim hormonlar duygular falan ahh işte bunlar da geçer.

Bazen öyle bir cümle yada öyle bir kelime çıkıyor ki agizlarindan yani pes diyorum. Bildigimi okur kimseyi takmam ama ne bileyim hormonlar duygular falan ahh işte bunlar da geçer.
ahh ah şu hormonlar.. :) baya baya etkiliyor hepimizi ama snn de bileceğin üzere biz gebelikte ne kdr sakin huzurlu olrsak, bebişler de doğduğunda sakin huzurlu oluyormuş.. tıka kulaklarını, enerjini düşürenlerden uzak dur canım.. gebeliğin tadını çıkar

evet valla strese girdiğim de bebegimden hiç hareket hissetmiyorum anne ne kadar huzursuz olursa bebekte doğunca o kadar huzursuz olurmuş. Aman hep bu hormonlar yoksa takılacak şeyler değil tabi ki :)

Valla canım benimde 75lik yuklenmisti birisi 200 çıkmış dr.asistani aradı p.tesi gel dahiliyeye yonlendirecem dedi kanım düşük çıkmış yine idrar yıllarımda birazda enfeksiyon çıkmış yok yok anlitacagin moralim sıfır oldu ne yiyecegimi şaşırdım üstelik dr.cok kizmisti bana 9kg aldığım için ayaklarımda şişdigi için böyle gidersen hastaneye bile yatabilirsin tansiyonda sıkıntı olur dedi kilo alımına dikkat edecekmisim muhtemelen diyet verecek dahiliye bide idrar yolları için ilaç verecek sanırım ama bebişim iyiydi çok şükür 955 gr olmuş maşallah canım 26+4gunluk çıkmıştı hayırlısıyla kucaklarimiza alırız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…