• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar merhaba. yarın havuza girmeyi düşünüyorum bugün çok terledim artık dayanamıorum. fakat gebelik lekelerinden çok korkuyorum. 30 faktör güneş kremi aldım ama başka önerisi olan yada uygulayan var mı???????

kızlar merhaba. yarın havuza girmeyi düşünüyorum bugün çok terledim artık dayanamıorum. fakat gebelik lekelerinden çok korkuyorum. 30 faktör güneş kremi aldım ama başka önerisi olan yada uygulayan var mı???????
Canım ben lazer yaptırıyordum Güneşten leke Olmasın diye bu ürünü kullandım aynı zamanda yağsız günlük kullanıyordum süper ötesi diyebilirim biraz pahalı diğerlerine göre ama değer

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 93
Ben de avent ve kraft kullananlardan çok iyi yorumlar aldım ya o_O 2 kuzenim, bir arkadaşım avent natural tekli elektrikli kullanıyor, 1 arkadaşım ve 1 tanıdıktan da kraft tavsiyesi aldım ben. Hatta lansinoh kullanıp memnun kalmayanı duydum o_O kişiye göre değişiyor sanırım.. Biraz da şans mı acaba o_O
Ben geçen hafta jokerden avent natural tekli elektrikli olanı aldım. Burada da yazmıştım hatta e-bebekte indirimli hali 299 iken ben jokerden 269a aldım. Aklımda internette okuduğum yorumlar sebebiyle medela almak vardı ama bu kadar avent övgüsü duyunca aldım ben de
gule gule kullan cnm kişiden kişiye değiştiğine eminim arkadaşım söyledi bana da aventi ertesi gün geri verdim lansinoh aldım dedi bakalım biz de deneyip görcez ama şunu biliyorum ne alırsan al mutlaka ikiden fazla sağma devri olsun nacizane fikrim
Bende lansinoh düşünüyorum Ben en ucuz burda buldum tekli ile ikili arasında çok fiyat farkı yok
http://m.gittigidiyor.com/urun/164474516
valla inşallah en uygunu buluruz kendimize ucuz bişey de değil ki iyi gelmezse bi kenara koyalım

Selam kızlar bende kısmet olursa eylül annesiyim hatta bayram annesi görünüyor ultrasonda. Göğüslerimin altı çatlamis sinirim bozuldu ; ( çatlağa meyilli bir vücudum var her yerim çatlak :( Karnım da iki gün sonra haritaya dönerse diye çok korkuyorum :mad:

Benim drum solante pregna 50fktor önerdi canim gebeler icin ozel uretimmis

Selam kızlar bende kısmet olursa eylül annesiyim hatta bayram annesi görünüyor ultrasonda. Göğüslerimin altı çatlamis sinirim bozuldu ; ( çatlağa meyilli bir vücudum var her yerim çatlak :KK43: Karnım da iki gün sonra haritaya dönerse diye çok korkuyorum :mad:

Canım göğüs çatlaması bende de oluştu ilk gebeligim 4 aylık falan ken göğüsleri m çatladı algılamam uzun sürdü

Kızlar günaydın,
Cuma gününden beri grip geçmedi hatta bademciklerimde şişti. Bugün işe geldim ama malesef dayanamayacağım sanırım yine doktora gitsem grip için rapor alabiliyor muyum? Birde rapor için kadın doğumamı gitmem lazım yoksa kbb doktorunun verdiği rapor olur mu? Hayatımda hiç rapor almadım gerek olmamıştı o yüzden bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Kizlar bugun doktora gittim ve moralim bozuldu acikcasi. Bebegin suyu az dedi :KK43: ve oglumda ters duruyor. Tum degerlerimiz iyi, oglusum saglikli ama suyum poposuna kadarmış. Bol su ic dedi ama içilen suyun faydası olmuyormuş araştırdım biraz. Ciddi biseyden bahsetmedi ama moralim cok bozuk :KK43: cok su icmiyordum ve kendimi sucluyorum suanda. Umarim hersey yolunda gider...
canım benim bol bol havuç suyu iç artırıyor suyu haberin olsun

Günaydın kızlarcım :)
Geçen hafta doktor gitmiştim bnm oğluşum da 1 kg olmuş ne kdr hızlı büyüyorlar.. :nazar:
Bnm şeker sınırdaydı, doktor 100 lük yükleyelim dedi ama ben hala emin değilim.. Bi süre takip edip bakmak istiyorum..
Hamur işi tatlı şeker çiko yemek yoook :anneadayı:

Kızlar günaydın,
Cuma gününden beri grip geçmedi hatta bademciklerimde şişti. Bugün işe geldim ama malesef dayanamayacağım sanırım yine doktora gitsem grip için rapor alabiliyor muyum? Birde rapor için kadın doğumamı gitmem lazım yoksa kbb doktorunun verdiği rapor olur mu? Hayatımda hiç rapor almadım gerek olmamıştı o yüzden bilen varsa yardımcı olabilir mi?
geçmiş olsun canım...alabilirsin istediğin bölümden...gebelikle ilgili bi sıkıntı değil sonuçta

Back
X