2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar bu ebebekteki indirimden bahsetmissiniz ya indirimler butun avm lerde ayni fiyatta mi oluyor magazadan magazay degisir mi acaba ona gore toriuma gideyim diyorum...su ana kadar hicbir sey almadim ama ogrencilerim sag olsun bebisimin tirnak makasindan hastane cikisina pisik kremine kadar vs. her seyi aldilar...ben de attik almaya baslasam iyi olacak sizlero gorunce eksiklik hissediyorum kendimde:)

merhaba canım hoşgeldin benimde kızım olacak bendede durum aynı bazen çok hareketli bazen hiç hissetmiyorum günlük değişiyo 28. haftaya kadar normal diye soyleniliyor. kontrole gidince soracam bende

canim muhtemelen herkes ayni cevabi berecektir ara sira bu muhabbeti yapiyoruz gunu gunune uymuyor tabii ki de bazen cok hareketli bazen daha sakin oluyorlar..onemli olan hareket etmesi...hatta yedigimiz seylere bile tepkileri farkli oluyor rahat ol bence...

Evet haklısın ama içim içimi yiyo siz hareketlerini nasıl hissediyosunuz sadece tekme olarakmı

Benim bebegim bazen kasıklarıma dogru tekmeliyo bazen gögsümün tam altına diyorum bagırsak hateketimi ama resmen vurunca içim sarsılıyo cokmu ehvam yapıyorum bilmiyorum :)

Tecrübeli annelere sormak lazım
canım bende sıfır kol un üstüne badı hırka vs giydirirm diye düşünüyorum

bende alışveriş yapmadan önce tecrübeli annelere sordum geneli kısa kol ve sıfır kol al dedi zaten bebişlerimizin kolları küçücük uzun kollu giydirirken zorlanırız. zaten iç olarak giydirdiklerimiz sürekli kirleniomuş o yüzden çıkarması kolay olanları tercih edin dediler.

Evet haklısın ama içim içimi yiyo siz hareketlerini nasıl hissediyosunuz sadece tekme olarakmı
evet canim tekme oluyor arada dalga dalga da hissedeiyorum bazi arkadaslar tekmelerin cok sert oldugunu soylyor ama benim hic sert tekme atmiyor kizim...yani bu durum genel olarak farkli...Hissediyorsan Allah'in izniyle sikinti yoktur canim onemli olan hareket etmesi...

Arkadaşlar lütfen paylaşın benimle bebeklerinizin hareketleri nasıl oluyor

canım benim tekmeler sert oluyor genelde zaten bakınca göbeğimin şekli bile değişiyor hareketlerini dinlersen hissedersin genelde yatınca yemek yerken ve çok acıkınca daha çok hissediyorum. pzar çok yorulmuştum hareket ediyordu yine oğluşum ama p.tesi net 10 defa sayabildim oda akşama kadar hareket etmedi o zaman korkmuştum bende günden güne fark ediyor sakin ol 2. günde aynı şeyi yaşarsan doktoruna sor belki senin bebiş gece sen uyurken uyanıyordur

Çok sagolun arkadslar sukur hareket ediyor ama benmi cok ehvam yapıyom bilmiyom bazen cok sert tekme yiyom mesela suanda karnımın alt kısmında küçük küçük vuruyo ama bana geliyoki bagırsak hareketi nebilim bendemi sorun var acaba rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin:)

Aynen canım sana katılıyorum. Hatta daha şimdiden bile başka doktor hamilelik durumunda rapor vermek istemiyor. Pztsi günü benim sıkıntım fizik tedavi ile ilgiliyken hatta başta 10 gün rapor vermişti şimdi heyet almam gerekti ben veremem kadın doğuma yönlendirmem gerekir sonuçta gebesin zaten onun vermesi uygun olur dedi. Ordaki hemşireye de daha önce tartıştığımız bu konuyu sordum o da sgk'nın böyle bir şeyi kabul etmiyeceğini söyledi. Yıllık izinlerimi de şimdiden ayarlıcam bende geçen seneden kalanları 32. hafta dolmadan alıcam.

Canım baktım çok hoş muş biz normal de oda takımı aldık ama ilk aylarda sence bunun kalitesi nasıldır sen araştırdıysan biliyorsundur
Canım ben de internetten inceledim iyi diyorlar, açıkçası mavisi olsa alıcam düşünmeden ama gözümle görmedim. Kötü çıkcağını sanmıyorum ama çıkarsa da iade ederim diye düşünmüştüm.

canım ben de şüpheleniyorum suyun mu geliyor diye amnisure diye bi test varmış eskilerden. eczane âraştıracak bulabilirsem evde yapıcam ben de
Benim birkaç hafta önce içime kurt düştü, birksç eczanede sordum yoktu, internetten aldım bu pedden ama kullanmadım, duruyor. İnşallah ihtiyacım olmaz.

vallahi takip etmem gerekiyor cnm ama etmiyorum. eczane biraz uzak çok üşeniyorum :))
İhmal etme kuzum ya, evine bi tansiyon aleti alsana dijital, ben kendim ölçüyorum devamlı.

Arkadaslar sizlerdede kasik agrisi oluyor mu bu bi kac gundur bende ara ara oluyor karnimda da hafif sizlamalar basladi normal mi aceba

bence ıkıncı dedgın urun yerıne bebegın ıcınde oturabılır pozısyonda durabılıcegı saga sola bakacagı bısey al.otekı turlu yataktan sagını solunu gormez
cnm galiba aradgm şeyi buldum.hem senin dediğin gibi oturuluyo hembbeşik oluyor.bak bu .nasıl??alabilirm bunu

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-05-19-21-37.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2015-06-05-19-21-21.webp
    18 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2015-06-05-19-21-47.webp
    17 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2015-06-05-19-21-57.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 86
iyi akşamlar hanımlar e bebege şikayet mesajı atmıştım cvp yazmıslar yaşanan teknik sorun nedenıyle yarına yansımak zorunda kalmıstır diye bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…