- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
merhaba canım hoşgeldin benimde kızım olacak bendede durum aynı bazen çok hareketli bazen hiç hissetmiyorum günlük değişiyo 28. haftaya kadar normal diye soyleniliyor. kontrole gidince soracam bendeArkadaslar merhaba aranıza yeni katılıyorum 25 haftalık hamileyim hamileyim nasipse ogluşum olacak ama bıraz tedirgin oluyorum bu günlerde bebegimin hateketleri günü gününe uymuyo sizde nasıl oluyor lütfen cevap verin
canim muhtemelen herkes ayni cevabi berecektir ara sira bu muhabbeti yapiyoruz gunu gunune uymuyor tabii ki de bazen cok hareketli bazen daha sakin oluyorlar..onemli olan hareket etmesi...hatta yedigimiz seylere bile tepkileri farkli oluyor rahat ol bence...Arkadaslar merhaba aranıza yeni katılıyorum 25 haftalık hamileyim hamileyim nasipse ogluşum olacak ama bıraz tedirgin oluyorum bu günlerde bebegimin hateketleri günü gününe uymuyo sizde nasıl oluyor lütfen cevap verin
Evet haklısın ama içim içimi yiyo siz hareketlerini nasıl hissediyosunuz sadece tekme olarakmıcanim muhtemelen herkes ayni cevabi berecektir ara sira bu muhabbeti yapiyoruz gunu gunune uymuyor tabii ki de bazen cok hareketli bazen daha sakin oluyorlar..onemli olan hareket etmesi...hatta yedigimiz seylere bile tepkileri farkli oluyor rahat ol bence...
ben maviyi çok sevmediğim için krem aldım canıöerkek anneleri hastane çıkışlarınızı ne renk aldınız
erkek anneleri hastane çıkışlarınızı ne renk aldınız
Tecrübeli annelere sormak lazım
canım bende sıfır kol un üstüne badı hırka vs giydirirm diye düşünüyorum
evet canim tekme oluyor arada dalga dalga da hissedeiyorum bazi arkadaslar tekmelerin cok sert oldugunu soylyor ama benim hic sert tekme atmiyor kizim...yani bu durum genel olarak farkli...Hissediyorsan Allah'in izniyle sikinti yoktur canim onemli olan hareket etmesi...Evet haklısın ama içim içimi yiyo siz hareketlerini nasıl hissediyosunuz sadece tekme olarakmı
Arkadaşlar lütfen paylaşın benimle bebeklerinizin hareketleri nasıl oluyor
Canim ben gecen pazar citcitli badi 5 li paket olanindan hemde uzun kollu ebebekden 25 tl ye aldim indirimsiz fiyati 50 tl idi 100 de 100 pamuklu yaziyo cok begendimaaa eğer tulum 5 tl olursa ben de gelirim cumartesi vallahi billahi :) çok uygun
farketmez hangi bölümden hangi doktordan alırsan al,32-37.haftalarda aldığın raporlar,
doğum izninden düşüyor.kanunu iyi okursanız fiilen çalıştığın süreler aktarılır diyor.
ayrıca ben ilk çocukta yaşadığım için biliyorum.ihtiyacınız olursa ve almak durumunda
kalırsanız iyice araştırın bu konuyu.
Canım ben de internetten inceledim iyi diyorlar, açıkçası mavisi olsa alıcam düşünmeden ama gözümle görmedim. Kötü çıkcağını sanmıyorum ama çıkarsa da iade ederim diye düşünmüştüm.Canım baktım çok hoş muş biz normal de oda takımı aldık ama ilk aylarda sence bunun kalitesi nasıldır sen araştırdıysan biliyorsundur
Benim birkaç hafta önce içime kurt düştü, birksç eczanede sordum yoktu, internetten aldım bu pedden ama kullanmadım, duruyor. İnşallah ihtiyacım olmaz.canım ben de şüpheleniyorum suyun mu geliyor diye amnisure diye bi test varmış eskilerden. eczane âraştıracak bulabilirsem evde yapıcam ben de
İhmal etme kuzum ya, evine bi tansiyon aleti alsana dijital, ben kendim ölçüyorum devamlı.vallahi takip etmem gerekiyor cnm ama etmiyorum. eczane biraz uzak çok üşeniyorum :))
cnm galiba aradgm şeyi buldum.hem senin dediğin gibi oturuluyo hembbeşik oluyor.bak bu .nasıl??alabilirm bunubence ıkıncı dedgın urun yerıne bebegın ıcınde oturabılır pozısyonda durabılıcegı saga sola bakacagı bısey al.otekı turlu yataktan sagını solunu gormez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?