- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım idareci değilsen ve yaz tatiline denk geliyorsa aktaramıyoruz. direk yanıyor..aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım idareci değilsen ve yaz tatiline denk geliyorsa aktaramıyoruz. direk yanıyor..aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
Bunu bende görmüştüm ve yorumlarda da herkes çok memnun. Ama çok gerekli mi bilmiyorum yani aslinda bana kalsa kesin alırım hatta geçen e bebek te gosterirken eşim amaann dedi ilgilenmedi bile. Bir yakınımızın bebeği vardı çöpe atmazdi bezlerini annesi bebeği huzursuz ederler derdi. Ama yine de öyle yada böyle çöpe gidiyor bu konu kafamı biraz karıştırıyorbebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyım
sidelya sende idrar vermişti..nasıl çıktı sonucun..bide neden 15 güne düştü
doğum öncesi 3 hafta öncesinde zorunlu ayrılıyoruz kalanları doğum sonrasına aktaracağım aralık annesi olacağım bu arada :) 1 eylülde göreve başlıyoruz sanırım sizin öncesi olan 3 haftası yanıyor ..yanılmış da olabiir tam bilmiyorumaranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
Tansiyon takip ediyor musun canım? Nasıl gidiyor?
Haha biz de pipisini gördük net bir şekilde :) o da çok büyük şok olmuştur he, benim de kaybettiğim oğluma 21 haftaya kadar kız dediler ama yani doğuma kadar yanlış cinsiyet bilmek çok fena ya, alışıyor insan bir de![]()
Bende normal değer 70 ve 110 du sanırım üst sinirdan emin değilim benim 55 çıktı ve demir ilacım günde 2 ye yükseldibenım bı arkadasımın doktoru kan degerlerı dusuk cıktıgı ıcın demır hapını 2 tane almasını ıstemıstı
aaaaa 32. haftadan sonra düşmüyor muydu ?
Yarın torium da buluşuyoruz desenize :))bende dün gidecektim iyi ki gitmemisim yarın gidip bakmak lazım. Bir de joker i takip edin kızlar bende kaçırdım ama zaman zaman çok güzel indirimleri oluyor. 40 tl den düşen emzirme önlügünü 10 tl ye aldım
dogduktan sonra cope at gel der elıne verırsın ondan sonra ne kadar gereklı oldugunu anlarBunu bende görmüştüm ve yorumlarda da herkes çok memnun. Ama çok gerekli mi bilmiyorum yani aslinda bana kalsa kesin alırım hatta geçen e bebek te gosterirken eşim amaann dedi ilgilenmedi bile. Bir yakınımızın bebeği vardı çöpe atmazdi bezlerini annesi bebeği huzursuz ederler derdi. Ama yine de öyle yada böyle çöpe gidiyor bu konu kafamı biraz karıştırıyor
erkek anneleri hastane çıkışlarınızı ne renk aldınız
eylülde doğum yapacaklar için sormuştum ben ..idareci değilim ..eski formlarda okumuştum doktor 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verirse yaz tatiline denk gelen 5 haftayı doğum sonrasına aktaranlar olmuş...birazda doktorla alakalı sanırım..doğum öncesi 3 hafta öncesinde zorunlu ayrılıyoruz kalanları doğum sonrasına aktaracağım aralık annesi olacağım bu arada :) 1 eylülde göreve başlıyoruz sanırım sizin öncesi olan 3 haftası yanıyor ..yanılmış da olabiir tam bilmiyorum
canim diyorsun ya tarifi mumkun degil eminim oyledir kucagimiza aldigimizda nasil olacak hiic bilmiyorum hayali bile aglatiyor insani...aman kızlar ya ağladım ağlıcam yani
insan anne olunca anlıyor bir çok şeyi hayata bakışı değişiyor insanın inanın bi çoğunuz ilk defa tadıcak bu duyguyu tarifi mümkün değil evlat sevgisinin şimdi seviyorsunuz ya karnınız da canınızda ama yüzünü gürünce inan dahada katlanıyor bu sevgi....
bizde 4 kardeşiz ve maalesef arka arkaya olan bebişlerdenrr annem banada çok vakit ayıramıyor kız kardeşim daha 25 gün oldu doğum yapalı annem onunla kalıyor kıskanmıyorum desem yalan olur sadece yaşımın vermiş olduğu olgunlukla üstesinden gelebiliyorum (ama çok heycanlı annem kızım olacağı için) sadece ona vakit ayırdığı kadar banada ayırsın isterdim. çünkü bende meleğimi 2.5 yıl bekledim neyse :)
ama olsun kızlar biz artık bir aile olduk biz anne olduk ve inanın ilk önce kendi evlatlarınız...
ay çok duygulandım ya......
ben de eylülde doğum yapacaklar için cevap vermiştim bildiklerimi aktarayım dedimeylülde doğum yapacaklar için sormuştum ben ..idareci değilim ..eski formlarda okumuştum doktor 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verirse yaz tatiline denk gelen 5 haftayı doğum sonrasına aktaranlar olmuş...birazda doktorla alakalı sanırım..
Ben. Öğretmenim canım. Maalesef doğum öncesi yanıyor bizim ;( sen kaç haftalıkken canım? Ben 27. Haftadayım.aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
Yazarım tabi ki canımaaaa süper vallahi. gittiğinizde haber verin de cnm eğer varsa indirim ben de gelirim![]()
canim normalde aktarilmiyormus...ben de halk egitimden yazin kurs acacagim haftada1 gun calisip 5 haftayi kurtarmaya calisacagim..aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
dogduktan sonra cope at gel der elıne verırsın ondan sonra ne kadar gereklı oldugunu anlar![]()