2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben bir surahi ancak icebiliyorum daha fazla icebilmem icin cook efor sarfetmem lazım coook yorulmam lazım ki cnm istesin
Canim sendemi uyuyamadin ben gunde 2 surahi iciyorum olmasa 1.5surahi mutlaka iciyorum merak ediyorum sizler nekadar iciyorsunuz guzrl annisler

Günaydınlarrrr

Su şifadır, benim de en sevdiğim nimettir :) bol bol içiyorum çok şükür ama 1-2 haftadır bir sorunum var ki soğuk olmazsa içemiyorum, hasta olmam inşallah

Günaydınlarrrr

Su şifadır, benim de en sevdiğim nimettir :) bol bol içiyorum çok şükür ama 1-2 haftadır bir sorunum var ki soğuk olmazsa içemiyorum, hasta olmam inşallah
Ay sakin canim soguk icme ben hastalandim gribim suan ilacda icemiyorum cok zor

Günaydınlar herrkese. Ben de suyu bol içenlerdenim, günlük 3 lt en az. Tabi bu sebepten wc ye taşınıyorum sürekli, marketin su ve wc kağıdı rezervini ben tek başıma tüketiyorum resmen Bu kadar kiloya rağmen şeker yüklemesinden iyi sonuç almamı da içtiğim suya bağlıyorum açıkçası. Su hayattır

ay aynı beni tarif ettin bir kaç gündür öyle haliyle bu durum keyfimi kaçırıyor

canım sana şunu diyim, annem vefat etti. babama söylediğimde daha çok erken dedi 25 yaşında anne olunmazmış. benimle 2 hafta konuşmadı bile sen düşün gerisini. kayınvalidem asla istemediği için 7. ayımdayım hala haberi yok zaten bilmesine de gerek yok zamanında bana yaşattıklarından sonra konuşmuyorum bile. kayınpederim sürekli bize gelir gider kalır vs 1 kez olsun nasılsın kızım demez. görümcemlede konuşmuyoruz zaten. şimdi babamla konuşuyorum ama 1 çöp bile almadı torunu için. insan çok ama çok kırılıyor ama dediğin gibi herkes bir şeylerle sınanıyor cnm. Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin vallahi. benim hayattaki tek tutunacağım kişi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…