- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
Canım ben bir surahi ancak icebiliyorum daha fazla icebilmem icin cook efor sarfetmem lazım coook yorulmam lazım ki cnm istesinKizlar sormasi ayip gunde kac surahi su iciyorsunuz????hamilelikden sonra benim su olcumu artik bardak degil surahi belirliyor resmrn
Canim sendemi uyuyamadin ben gunde 2 surahi iciyorum olmasa 1.5surahi mutlaka iciyorum merak ediyorum sizler nekadar iciyorsunuz guzrl annislerCanım ben bir surahi ancak icebiliyorum daha fazla icebilmem icin cook efor sarfetmem lazım coook yorulmam lazım ki cnm istesin
Meraba bende günde en az 2 litre içiyorum. 3 litreyi de buluyor bazenKizlar sormasi ayip gunde kac surahi su iciyorsunuz????hamilelikden sonra benim su olcumu artik bardak degil surahi belirliyor resmrn
Bende en fazla 1.5 litre fazla icemiyorumMeraba bende günde en az 2 litre içiyorum. 3 litreyi de buluyor bazen
Ay sakin canim soguk icme ben hastalandim gribim suan ilacda icemiyorum cok zorGünaydınlarrrr
Su şifadır, benim de en sevdiğim nimettir :) bol bol içiyorum çok şükür ama 1-2 haftadır bir sorunum var ki soğuk olmazsa içemiyorum, hasta olmam inşallah
Ilıtıp ta içeyim bariAy sakin canim soguk icme ben hastalandim gribim suan ilacda icemiyorum cok zor
Tesekkur ederim canim hasta olmamaya calisda artik nasil icersen ic inan cok kotuIlıtıp ta içeyim bariçok geçmiş olsun canım.
ay aynı beni tarif ettin bir kaç gündür öyle haliyle bu durum keyfimi kaçırıyorMerhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyorumarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım
Bende gnde 2 Sürahi kesin bazen 3 olabiliyorKizlar sormasi ayip gunde kac surahi su iciyorsunuz????hamilelikden sonra benim su olcumu artik bardak degil surahi belirliyor resmrn
Bizimkiler oldum olası cocuk sorumlulugundan korkarlar maddi sıkıntılar degil onları ürküten manevi sorumluluklar . Ama işte insan bir coşku beklemiyo degil sevinmediklerini bilakis bu duruma sıkıldıklarını çok iyi biliyorum ama bana belli etmemeye çalısıyorlar benim ailem cok ilgili bir aile ama bu tavır bile beni incitiyorsa ilgisiz olanlara empati yaptığımda ne kadar zorlanacaklarini ve incineceklerini ďüşünemiyorum ama hayat bu herkes bir seylerle sınanıyor
Hamile bir bayanın en az 10 bardak su İçmesi gerekiyormuş o da 2 litre yapar. Su iyidir hayattırBende en fazla 1.5 litre fazla icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?