Canim merak etme senin haftandayken bende senin gibi evlat yapıyordum hep dua ediyordum Rabbim vevsveselerden uzak tut diye. Haftalar ilerledikçe bebeğin uyku düzeni de oluyor az çok anlıyorsun ne zaman uyduğunu. Çok şükür hergün hissediyoruz dışardan bakıldığında takip edersen karnimi oynatiyor maşallah. Daha ilerleyen zamanlarda uykudan uyandıracak diyorlar. Hatta bazen uykuyla uyaniklik arasında hissediyorum. Bir de her bebeğin hareketleri farklı olur. Inan haftalar ilerledikçe bu evhamlarin da bitecek yavaş yavaş. Çok uzun oldu :)))Çok sagolun arkadslar sukur hareket ediyor ama benmi cok ehvam yapıyom bilmiyom bazen cok sert tekme yiyom mesela suanda karnımın alt kısmında küçük küçük vuruyo ama bana geliyoki bagırsak hareketi nebilim bendemi sorun var acaba rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin:)
kaç tane body aldınız ben daha nerdeyse hiç yok gibi annem almış bir bir de yenidogan takımım var 1 tane. ne adar almak lazım artık yavaş yavaş başlayayım diyorum. Eskilerden kalma adet alma derler ya ondan bekliyorum ne yapsam siz ne kadar aldınız neler aldınız?Canim ben gecen pazar citcitli badi 5 li paket olanindan hemde uzun kollu ebebekden 25 tl ye aldim indirimsiz fiyati 50 tl idi 100 de 100 pamuklu yaziyo cok begendim
al-sense amniyotik sızıntı testicanım ben de şüpheleniyorum suyun mu geliyor diye amnisure diye bi test varmış eskilerden. eczane âraştıracak bulabilirsem evde yapıcam ben de
bende lacivert beyaz aldımben maviyi çok sevmediğim için krem aldım canıö
herkes farklı ya bencede hiç takmamak lazımevet canim tekme oluyor arada dalga dalga da hissedeiyorum bazi arkadaslar tekmelerin cok sert oldugunu soylyor ama benim hic sert tekme atmiyor kizim...yani bu durum genel olarak farkli...Hissediyorsan Allah'in izniyle sikinti yoktur canim onemli olan hareket etmesi...
Bu dünyada rahat yok vesselam ama ben bu tarz tavırların kayınvalide tarafından gelmesini tercih ederim yani illa sınanacaksam böyle bişeyle çünkü kocaya annesi yuzunden çemkirmek kendi annemi savunmaktan daha kolayKıyamam sana ... Benim ailem senin anlattığın gibi ne arıyorlar, ne soruyorlar umurlarında değil. Eşim çok içerliyor çünkü kayınvalidem sürekli arayıp soruyor , valla anneme değil kayınvalideme hüngür hüngür ağladım ben. Biliyorsun babam bir ara aldır bebeği vs bile dedi yani. Eşim şuan tabiri caizse hiç sevmiyor bizimkileri. Öyle işte yine de şükret bebeğim en azından moral bozucu şeyler söylemesinler..
Bızimkiler benim hamile oldugumu duydugunda boyun kırıp hayırli olsun dediler o kadar heyecan filan sıfır heee üzerlerine düsen her seyi sonuna kadar yaparlar her ihtiyacim oldugunda yanımdalar ama o istahsız hal bile beni kırıyoaman kızlar ya ağladım ağlıcam yani
insan anne olunca anlıyor bir çok şeyi hayata bakışı değişiyor insanın inanın bi çoğunuz ilk defa tadıcak bu duyguyu tarifi mümkün değil evlat sevgisinin şimdi seviyorsunuz ya karnınız da canınızda ama yüzünü gürünce inan dahada katlanıyor bu sevgi....
bizde 4 kardeşiz ve maalesef arka arkaya olan bebişlerden annem banada çok vakit ayıramıyor kız kardeşim daha 25 gün oldu doğum yapalı annem onunla kalıyor kıskanmıyorum desem yalan olur sadece yaşımın vermiş olduğu olgunlukla üstesinden gelebiliyorum (ama çok heycanlı annem kızım olacağı için) sadece ona vakit ayırdığı kadar banada ayırsın isterdim. çünkü bende meleğimi 2.5 yıl bekledim neyse :)
ama olsun kızlar biz artık bir aile olduk biz anne olduk ve inanın ilk önce kendi evlatlarınız...
ay çok duygulandım ya......
canim ben ankarada kurtulusta bir kyafore gidiyorum cok menmnum adi ozge hatun bayan kuaforu erkek calisani yokKızlar bugün biraz bacaklarımà ağda yaptın zorlandim tabi karnim gerildi
kadınlar kulübü nde ağda ve lazer hakkında araştırma yapayım dedim hep sahte üyelikler reklam amaçlı memnuniyeti gösteriyor.
Ben Genital lazer é gidiyor dum kayseri de soep é 4. Seans aldıktan sonra hamile olunca tekrar almadım.
Ankarada 1 yillik evliyim burda güvenilir bir yer bilmiyorum.
Genital ağda yaptırmak istiyorum civardaki bayan kuaför lere bakıyorum hep erkek var.
ankarada tavsiye temiz bir Genital ağda için kendi gidip de memnun kalan varsa yardimci olsun bna
Canim bende daha toplu alisveris yapmam lazim 2 hastane cikisi dusunuyorum en cok gerekli sey citcitli badi 10 tane ondan tulum 5 tane fln dusunuyorum.battaniye olarak 2 pelus 1 orgu 1 tane de bir tarafi orgu bi tarafi tuglu yunlu battaniyem var 4 5 tane penye battaniye lazim bebisler kisa denk geliyo mont unutmayalim.3-6 aylikda alin cunki erken buyuyolar bebisler bende tecrubeli degilim ilk kuzum RABBIM NASIP EDERSE INSALLAH HEPIMIZ SAPASAGLAM KUCAGIMIZA ALIRIZ AMINNN.hirka yelek unutmayalimmkaç tane body aldınız ben daha nerdeyse hiç yok gibi annem almış bir bir de yenidogan takımım var 1 tane. ne adar almak lazım artık yavaş yavaş başlayayım diyorum. Eskilerden kalma adet alma derler ya ondan bekliyorum ne yapsam siz ne kadar aldınız neler aldınız?
canim ben ankarada kurtulusta bir kyafore gidiyorum cok menmnum adi ozge hatun bayan kuaforu erkek calisani yok
masallah bebisin saglikli ne guzel hizli kg.almaya basladilar...Selam kizlar bugun kizimizi gormeye gittik buyumus melegim 37cm 1138gr olmus.. plesantam gecen ay asagidaydi bugunku kontrolde yukari ciktigini soyledi.. Tahlil sonuclarimdada b12 dusuk ciktigi icin 5adet ampul igne verdi 15gunde bir igne vurulacaksin dedi.Kan degerlerimde dustugu icin kan ilaci yazdi..Kullandigim balik yaginida 32.haftaya kadar kullan bidahada kullanma dedi..Simdiye kadar 12kgalmisim onun icinde hergun 40dk yuruyus,tatlidan ve tuzludan kesinlikle uzak duracaksin dedi plates topuylada esneme hareketlerini gosterdi,eger kilo alirsan bebek 4kg dogar dedi normal dogumda olmaz dedi..Boyle haberler 1sonra gidicem kismetse,sonrasi hep 2haftada bir cagiracakmiss..
benim görümce ( görmeyeyim ömrümce ) öğrendikten sonra 'olmuyor diyordunuz ama ben sen istemiyorsun sanıyordum ' dedi. ki yaşadıklarımı anlatırken Gözlerim dolmuştu çok iyi hatırlıyorum. düşünün ne kadar kötü niyetli olduğunu.Bızimkiler benim hamile oldugumu duydugunda boyun kırıp hayırli olsun dediler o kadar heyecan filan sıfır heee üzerlerine düsen her seyi sonuna kadar yaparlar her ihtiyacim oldugunda yanımdalar ama o istahsız hal bile beni kırıyo
çöpe atmayıp da ne yapıyormuş,evde,doğaya karışmasını mı bekliyormuş :)Bunu bende görmüştüm ve yorumlarda da herkes çok memnun. Ama çok gerekli mi bilmiyorum yani aslinda bana kalsa kesin alırım hatta geçen e bebek te gosterirken eşim amaann dedi ilgilenmedi bile. Bir yakınımızın bebeği vardı çöpe atmazdi bezlerini annesi bebeği huzursuz ederler derdi. Ama yine de öyle yada böyle çöpe gidiyor bu konu kafamı biraz karıştırıyor
çöpe atmayıp da ne yapıyormuş,evde,doğaya karışmasını mı bekliyormuş :)
Bizimkiler oldum olası cocuk sorumlulugundan korkarlar maddi sıkıntılar degil onları ürküten manevi sorumluluklar . Ama işte insan bir coşku beklemiyo degil sevinmediklerini bilakis bu duruma sıkıldıklarını çok iyi biliyorum ama bana belli etmemeye çalısıyorlar benim ailem cok ilgili bir aile ama bu tavır bile beni incitiyorsa ilgisiz olanlara empati yaptığımda ne kadar zorlanacaklarini ve incineceklerini ďüşünemiyorum ama hayat bu herkes bir seylerle sınanıyorbenim görümce ( görmeyeyim ömrümce ) öğrendikten sonra 'olmuyor diyordunuz ama ben sen istemiyorsun sanıyordum ' dedi. ki yaşadıklarımı anlatırken Gözlerim dolmuştu çok iyi hatırlıyorum. düşünün ne kadar kötü niyetli olduğunu.
Ama annem kayınvalidem o kadar sevindi ki hatta annemin adağı varmış 10 gün Oruç tuttu hamile olduğumu öğrenince.
bizim zor olunca bir de bizimkilerde ilk torun olunca herkes hevesli. babam geçen Beşik almış tatile gittiğimizde çocuk rahat yatsın diye .
belki senin ailen sevincini belli edemiyordur. herkes bir olmuyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?