2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yaaa şimdi içime kurt düştü bak bende pek rahatım mutlaka fark ederim diye
tm cnm sağol uyardığın için pazartesi olmazsa bende söyleyim druma.

pembe beşik çok hoşuma gitti cnm. kadinlarkulubu.com a da bak derim çok uygun şeyler var cnm
. Cnm beşiği bidaha cocuk olunca tekrar kullanımve kayinbabam aalck oyuzden sıfır olsun istedim .bnde çok bgndm bu pembe yerleri capicino rengi olanınıalcm .kanz in.oyuzden dayanıklı olur diye dusnym.tek düşündüren kısmı 60-120 olması ama zaten 2 yaşından snra oda yapcm

canım neden doktor alma diyor anlamadım?
normalde alınması gerekmiyor mu

kızlar ya bende de yüz şişmesi oluyor, bildiğiniz elimden ayağımdan çok yüzüm, kollarım şişiyor. çok çirkin ne yapıcam bi çözüm. tuza ve suya dikkat ediyorum.
günün konusu canım: idarar tahlili yaptırdınmı

Bende de şuan 6 tane penye battaniye, 2 polar battaniye, 5 tane de örgü battaniye oldu ve hastane çıkışındaki hariç hiç birini ben almadım :) annem kayınvalidem hazırlıyor birçok şeyi.. Ama penye battaniyenin çok kullanıldığını söylüyorlar. Önümüz kış, yıka kurut, zor olur diye düşünüyorum. Kullanmadıklarım olursa hediye veririm birşekilde çözerim :) diye düşünüyorum

Sen de uğraşmışsın baya enfeksiyonla.. Ben şu ana kadar toplam 5lt bitti 6.serum takılı koluma.. Kasılmalarım çok şükür stabil hale geldi. Nst günde 3 kere takılıyor.. Çarşamba günü hastaneye düzenli 50ye vuran kasılmalarla yatmıştım şimdi kasılma olmadan 20de seyrediyor. Gene de tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğneleri de vurdular.. Şu an için iniş çıkış olmaması yeterliymiş inşallah böyle devam ederse erken taburcu olabileceğim gibi duruyor bakalım.. Rabbim hepimizin hamileliklerini güzel kılsın tüm tehlikelerden emin eylesin inşallah, çok zormuş erken doğarsa korkusu..

cnm ahsap besigim 60-120.diger kucugunu de daha uygununu alirm olmazsa

hediye geldikten sonra sıkıntı yok yani..bişekilde değerlendirilir..

Canım eğer istemediyse bile, acile gidip sen de yaptırabilrsin, hem çok çabuk 1 saatte çıkıyor. Ona göre sen doktoruna bilgi verebilirsin.

olmaz öyle şey ama ayda en az 1 kilo almam gerek, sıkma kendini sen :)

canım bak bir de tüm foruma da öneri olur sana cevap olarak yazıyorum ama :) akıntın fazlalaştığında günlük ped ihtiyacın olursa, eczaneden böyle ped boyutlarında gazlı bezler var onlardan alıp arasına kağıt havlu koyup çamaşırına koyabilirsin. Günlük pedler kadar rahat değil ama en azından çamaşırımızın ıslanıp o bölgenin nemli ve haliyle mikroplara yarar bi ortam olmasını engellermiş. Bana hastanede şimdi böyle yaptırıyorlar aklında olsun. İnşallah bir sıkıntın yoktur bir an önce yaptır bakalım.

canım 35 haftalık hamile arkadaşımda aynı belirtilerle suyum geldi sanarak dün doktora gitmiş ped üzerinde akıntısı inelenmiş enfeksiyon çıkmış doktor fitil vermiş idrar testinden de belli olur sa

Canım ben son tahlil sonucumu görmedim. Hani kendiminki ile karşılaştırayım belki bi yol gösterirdi sana ama hastaneye yatarken yaptılar ve taburcu olurken nst sonuçlarımla birlikte dosyamı verirlerken alacakmışım. Ama önceki tahlillerimde hep doktorum iyi demişti ve 3ü geçen bi değerim olmamıştı eritrositte lökositte falan

Allah hidayet versin canım. Umarım vazgeçerler bu tavırlarından.
Bu arada benim hemen hemen 2 haftada bir tahlillerim yapılıyor ama tabi ekstra durumum olduğu için. Ama sana bu kadar uzun süre yapılmaması da yanlış. Beklemeden yaptır bence tahlillerini. Sen çapada takip ediliyor musun? Orada hemen yaparlar söylersen.

evet çok işime geliyor bu durum :) iki tarafında ilk torunu. ondan biraz da tabi. seninkide yapar canım. daha erken diye yapmıyodur belki
Ay benim kız da iki Tarafın ilk torunu olacak inş bizde de sessiz bi rekabet hakim gibi gözüküyor. Annem hastane çıkışı, uyku seti Aldı. Örgü yelekler, ceketler, elbiseler, badiler Aldı.. Kayınvalidem de 3 tane battaniye ördü, 2 tane de hazırını Aldı. Onda da örgü yelekler var. Kıyafetler almış. Bi de bana pijama Takım'ı Aldı. Yani baya baya eksikleri onlar tamamladı şimdilik. Ben de o bunu almış, bu bunu almış diyorum senin gibi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…