- 8 Mayıs 2014
- 2.764
- 2.293
- 333
- 36
bakalım tanıdık gelicekmi
Evet ozcan deniz reklam....meshur icecek reklami

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım tanıdık gelicekmi
Ay çok tatlı çıkmışsınız, dış mekan çekimimi yaptınız?Hanımlar herkese iyi günler göbekler ne durumda ben foto paylaşıyorumnot :6 kilo aldım
![]()
bu da benden size![]()
canım ne şekilde bir diyet uyguluyordun saatler vs bahseder misin biraz?
benim ikinci doz cok kotu yapmıstı her yerım agrıdı yatamadım nefesım kesılıodu sankı saatlerce aglamısım gıbı boyazım dugum dugumduBen çok koyütuyum kızlar ya ,dün tetenoz oldum ,bişiyim yoktu ..bu sabah heryerim ağrıyordu kolum zonkluyor ,belim kasıklarım başım boynum grip olmuşum gibi dokunsan acıyorsizde böyle bir etki yaptımı bu aşı ayrıca az ateşimde var galiba ,
ne kadar çok ekmek var, ben bu kadar ekmek yemiyorum sabah 2 dilim öğlende varsa bulgur pilavı, makarna fln o kadar, akşam hiç yok. teyzemde gebelik şekeri çıktığında meyve yerken yanında ayran içiyordu şekerini yükseltmesin diye.Liste sekerime göre ayarlaniyordu
fakat hepsi birbirine yakın
simdilik diyetisyene gitmiyorum evde kendim uyguluyorum,önümüzdeki haftalarda gidebilirim.
Sabah kalktiginda 3 kayisi ve 2 bardak su
asabah Saat 9: kahvalti: 2 dilim peynir,3-4 zeytin
1 haslanmis yumurta,1 bardak sut tam yagli
domates salata maydanoz limon
3 dilim tam bugday yada ruşeymli ekmek.
Ara saat 11: süt kuruyemiş yada meyve
öglen saat 13: 4-5 yemek kasigi sebze
1 bardak yogurt salata 3 dilim ekmek
Ara 15: 2 dilim ekmek arası kaşar istersen tost yapabilirsin.1 porsiyon meyve
Aksam saat 18:et balik tavuk yada kofte.bunlar yoksa kuru baklagiller
1 bardak yogurt yada ayran
salata.ekmek 1 kase corba yersen 1 dilum ekmek yemiyorsun.
sıcak yemek ve mercimek corbasini blenderden gecirmek sekeri artirir derdi diyetisyenim.posasiyla yemek gerekiyor.
Ara saat 21: 1 bardak kefir yada süt ve meyve
yalniz bunlarin gramajlari var ben evde ekmegi kendim yaparsam ve eti tartarak yiyordum.dedigim gibi listede oynamalar oluyor her gittigimde bir yiyecegin yerine baska alternatif grliyor.mesela grissini,leblebi ekliyor ara öğüne.
aaaa ewettttt 10.30daydı demııı....herkeste bı olu topragı var amaKizlarr cikin şu kasvetli konulardan hani parti vardi bugun nolduuuu yalan oldu demi![]()
Bende canim dj miskamberin ve diger annislerin sarkilarini dinliyoruz uzanarak oglusla
geçmiş olsun kuzucum...dikkat et kendine sen çok hoplayıp zıplama..uzandığın yerden eşlik et bizeBiz de oğlumla partinize hastane odamızdan katılıyoruz sevgili annelerkasılmalarım bitmedi ama çok şükür her nst sonucunda azalıyor ama bir kaç gün daha hastanede gözetim altında olacakmışız.. Napalım sonu güzel olsun da inşallah, annelik diyip boyun eğdik :) ama baktım olmuyor bu işi biraz eğlenceli hale getirdim hastane odası çok boğucu geliyor ama oğlumun kalp atışlarını sürekli dinliyorum her 3 saatte bir nst çekildiğinde. Hiç yoktan iyidir demi ama
![]()
Valla iyi olduBende canim dj miskamberin ve diger annislerin sarkilarini dinliyoruz uzanarak oglusla
tütüttttüüüü maşallahhhhhhhhhhhhh