Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar normalde sat 1 aralık 7+1 günlük olması gerekirken doktor daha 4-5 haftalık küçük gebelik dedi, karın ultrasonda görünmesi lazımken ancak alttan muayenede gördü bunlar normal mı canım sıkıldı ,bana yardımcı olur musunuz.
Ayy bunları duydukca korkuyorum bizimdemi bu haftaa başlayacak bulantı ne o zaman hava atmayı görürüz bulanmayan arkadaslar
canım benimde aynı senin gibi kabız ve göğüslerden baska bir belirtim olmadı ki hala yok bende belirti Allah ım büyük sıkma canını[/QUOTE]teşekkür ederim kızlar tahlil yaptırdım adetim 28 günde bir gelirdi bugün 35.günüm dün 1447 çıktı hcg.
ama hiç hamile gibi hissedemiyorum çok korkuyorum daha önce bir düşüğüm olduğu için
belirtim de yok sadece kabız ve göğüslerden başka.
allahım yardım etsin hepimize.
Sizde benim gibisiniz.çok zor hele ki işte ...Bende 8 haftalık hamileyim. 5. hiçmide bulantım falan yoktu.6. hafta azcık başladı ama rahatsız etmiyodu.7.haftaya girdiğimde yoğunlaştı.Sabahları oluyor.İş yerinde sürekli midemde hoşnutsuzluk mevcut.Eve gittiğimde birşey yiyemiyorum.Gece uyuyana kadar yine devam ediyor.İş yerinde ara öğünüm kraker.Bi nane şeker atıp ferahlamaya çalışıyorum.Onun dışında süt yumurta et bunları hiç yiyemiyorum.Evde buzdolabını açtığım an koku geliyor tiksiniyorum.
Haftasonu kardeşimin nişanı vardı annemlere gittim başka şehirdeler.Gayet iyidim.Birşeylerde yiyebildim.Nezaman döndük yolda başladı evdede yoğun şekilde devam etti bulantı.İnşallah 3.aydan sonra düzelir yoksa böyle cidden çok zor oluyor.
Kız bu saate kahvaltimi kalır.Fernaz ağzından yel alsın. Kahvaltı ettin mi öğle vakti oldu.
Kız bu saate kahvaltimi kalır.
3 cu sofrayi kurdum frenleyemiyorum midem kaziniyor içerde inşaat var sanki
Aradım doktorumu progestan 200lük verdi sabah akşam. Bu cumartesiye kadar kullanıp muayeneye gidicem. Bi terslik olmaz inşallahevet canım çok dinlen. progestan verdi bana. bu hafta kalp atışlarını inşallah duydugumuz zaman progestanı bıraktıracak. sadece önlem olsun diye verdi progestanı merak etme bu kötüye işaret değil. ama lekelenmemiz olduğu için yine de daha dikkatli olmalıyız. sık sık dinlen.
Teşekkürler tatlım sanadaAfiyet olsun Bende öğle yemeğini yedim. Ne yiyorsun bari faydali şeyler ye.
Canım benim bugün. 7+6 hiç bulantım olmadı. İnş sıkıntısız böyle devam eder gebeliğimizkızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
ben de iyiyim cnm teşekkür ederim bende bulantılar henüz başlamadı fakat bel ağrım çok oluyor,şimdilik raporluyum perşembe işe başlicam inşallah bel ağrılarım artmaz. ben geçen cuma günü minnakımın kesesini gördüüm çok ufaktı :) haftaya p.tesi de inşallah kalp atışlarını duyacaz :) bol ceviz tüketiyorum meyvemi yiyorum,progestan folik asit ve omega 3 kullanıyorrum. bol su tüketmeye çalışıyorum. ceviz al tabi badem de al cnm bi de ben bimden 1 paket siyah kuruüzüm aldım kanyapsın diye. canım mide bulantısı için bi yerde okumuştum havuç çok iyiymiş,dene istersen çiğden yiyorsun ,çiğ yiyemezsen hafif buharda pişirip yemeyi dene,geçmiş olsun canm. Rabbim bebişlerimize ve bizlere sağlık versin inşallah. hala inanamıyorum ya hamileyim ben :) şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Rabbim mucize verdi bana,çok şükrediyorummm çoookkk. ne kadar şükretsem az .günaydınnnn:)teşekkürler iyiyim sen nasılsın?keseyi görmüşsündür hayırlısı ile....ben de haftaya p.tesi gidiceem kalp atışı için..ben daha keseyi görmedim .her hamilelik birbirine benzemez birinin beli ağrır birinin midesini bulanır ...artık şansa bol bol ceviz yemeliyiz ben bugün markete bi uğrıcam.bende de pek iştah yok nedense bulantıdan bence.
Teşekkürler tatlım sanada
kahvaltı yumurta bal peynir dereotu roka
ara öğün balık ekmek
öğlen yufka ekmek Madımak iç anadolu yemeği
suan yine acikir gibiyim
ama kilom aynı almadım henuz
İnşallah buaralar tek istegimiz bu eşimle.evet canim eskileri hatirlamadan yapamiyoruz bu da haliyle tedirgin olmamiza neden oluyor...insallah bu sefer aliriz yavrularimizi....
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td][/td][td]ANNE ADAYI[/td]
[td][/td][td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td][/td][td]SON.ADET[/td]
[td][/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td][/td][td]CİNSİYET[/td]
[td][/td][td][/td][td]İSİM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gayyee21[/td]
[td]02.09.2015[/td]
[td]26.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sidelya2011[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]savha[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[TR]
[TD]deeplydisturbed[/TD]
[TD]03.09.2015[/TD]
[TD]27.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[tr]
[td]zelis82[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pnrnht[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[TR]
[TD]0hatu0[/TD]
[TD]04.09.2015[/TD]
[TD]28.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[tr]
[td]husnuzan[/td]
[td]05.09.2015[/td]
[td]29.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aslanbebek[/td]
[td]06.09.2015[/td]
[td]30.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayisigi3434[/td]
[td]06.09.2015[/td]
[td]30.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]inşirahım[/td]
[td]09.09.2015[/td]
[td]03.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]berika55[/td]
[td]09.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pinar-pnr[/td]
[td]11.09.2015[/td]
[td]03.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilork[/td]
[td]12.09.2015[/td]
[td]05.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]as89247[/td]
[td]14.09.2015[/td]
[td]04.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurbanu1983[/td]
[td]14.09.2015[/td]
[td]08.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fernaz[/td]
[td]15.09.2015[/td]
[td]20.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[TR]
[TD]nekroz[/TD]
[TD]15.09.2015[/TD]
[TD]09.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seydaemrah[/TD]
[TD]15.09.2015[/TD]
[TD]10.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]balahatun[/TD]
[TD]15.09.2015[/TD]
[TD]08.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurunsesi[/TD]
[TD]17.09.2015[/TD]
[TD]11.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-rky[/TD]
[TD]19.09.2015[/TD]
[TD]13.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[tr]
[td]wakeupandlive[/td]
[td]19.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[TR]
[TD]umudum ol[/TD]
[TD]22.09.2015[/TD]
[TD]17.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulucum81[/TD]
[TD]23.09.2015[/TD]
[TD]20.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/table]
Eki Görüntüle 1379335
evet kızlar herkes bilgilerini yazsın lütfen
NOT:evet kızlar sayfamız hayırlı olsun ve hepimiz bu 9aylık süreci hepbirlikte kimse yarı yolda kalmadan güzellikle tamamlayalım.bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.
ayrıca arkadaşlar burada hepimiz kadınlar kulübü sayesinde bir araya geldik
birbirimizi sadece nicklerimizle tanımamız yeterli bence.ve özelden de ayrıca samimiyet kurmak istersek kurabiliriz.o nedenle lütfen facebook yönlendirmesi yapmayalım.yönetimin kesin ricası var bu şekilde yapanların üyelikleri kapanacakmış.hepinize teşekkür ederim
hadi ya şimdiden çillenme başladı mı? bende henüz leke falan başlamadı başlamasın daben çillendim. bi önceki gebeliğimde de çillenmiştim. kız heralde dediler. oğlan oldu
Aynen canim once tuvaleti yikiyorum sonra lavoboya giriyorum.. sende camasir suyu kullanma zararli olabilir..Benimde oyle6.haftada basladi biraz biraz yiyebiliyorum.. cumartesi gunu kahvalti yapamadim yedigimi cikardim. Hep öğurme oluyodu.. suyu bile icsem midem bulaniyor..Okadar midem bulanıyo ki herseyden .tek yiyebildiğim yağsız tost ve peynir ekmek .süt ,yumurta,peynir okadar seven ben hepsinden tiksiniyorum .hersey kokuyo burnuma .tuvalete çamaşır suyu dökmekten bıktım eşim bişey yok diyo ama tuvalet bile kokuyo bana.mid bulantım yok diyenler tadını çıkartın .ayrıca 5.haftada bişey yoktu nezaman 6 ya girdim başladı bulantılarım,öğürmelerim
ben de iyiyim cnm teşekkür ederim bende bulantılar henüz başlamadı fakat bel ağrım çok oluyor,şimdilik raporluyum perşembe işe başlicam inşallah bel ağrılarım artmaz. ben geçen cuma günü minnakımın kesesini gördüüm çok ufaktı :) haftaya p.tesi de inşallah kalp atışlarını duyacaz :) bol ceviz tüketiyorum meyvemi yiyorum,progestan folik asit ve omega 3 kullanıyorrum. bol su tüketmeye çalışıyorum. ceviz al tabi badem de al cnm bi de ben bimden 1 paket siyah kuruüzüm aldım kanyapsın diye. canım mide bulantısı için bi yerde okumuştum havuç çok iyiymiş,dene istersen çiğden yiyorsun ,çiğ yiyemezsen hafif buharda pişirip yemeyi dene,geçmiş olsun canm. Rabbim bebişlerimize ve bizlere sağlık versin inşallah. hala inanamıyorum ya hamileyim ben :) şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Rabbim mucize verdi bana,çok şükrediyorummm çoookkk. ne kadar şükretsem az .