2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim de uykum iyiydi canim ama son bir haftaya kadar her gece saat 2 3 5 gibi kalkiyorum

Değişik ve güzel gözüküyor canım. Nerde ve ne kadar?

Sadece Görseli gördüm internette satış yapılan yeri bulamadım ki. Ama sallanmiyo sanırım. Bugün mobilyaciya sallanan tipte yapıp yapamayacağını soracağım ve fiyatını...

kızlar ya dün dahiliyeye gittim..ayaklarım şişiyor diye doktorum tahlil istemişti...eşim sonuçları almış dahiliye doktoru sorun yok herşey normal demiş...akşamda kendi doktoruma attık sonuçları..oda ; idararda pro + gözüküyor.. takip edicez..şişliklerin artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.

sonuç şöyle
benimki...............................................pro +-
normal olması gereken......................pro -
anlayan varmı

Canim bu protein kacagini gösteriyor galiba idrarda protein kaçağı var önemli buna dikkat et tuzu kesinlikle kes bana da sürekli bakılıyor tuzu yasaklamisti doktor belki de enfeksiyon vardır sen bi doktorunu ara ya da git En kisa zamanda...

normalde de sıfıra yakın tuz kullanıyorum..hem + hemde - ifadesi ne anlama geliyor dedim acaba...böbrekler zaten sıkıntı bende...üroloji doktoruma göstereyim sonucumu bide...dahiliye doktoru neden normal dediki...gebelikte normal demiş eşime...doktorumda hemen gel demedi..sadece ödem artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.poffff.ama yaklaşık bi haftadır ayakalrımda ödemde yok..tansiyonda normal...bu kaçak oranını nasıl öğrenirim..yani yüksekmi acaba...ayyy gerildim..tahlilleri ne kadar sıklıkla yatırıyorsun..enfeksiyon gözükmüyor sanırım onada bakıldı

Ben daha girmediğim için kaç puan alıcam onu bile bilmiyorum :)
Ama stres oluyorum sınavı düşününce
Canım konularım bitmedi ki bir sürü konu var, bir de alan sınavım var
İlk 3-4 ay çok gidemedim bulantımdan dolayı dershaneye
Çok konu eksiğim var yaniii zor biraz

Kızlar bende dün bebek için kıyafet olarak ne aldıysak yanıma toplayıp listeledim nelere ihtiyacım var gördüm
Çıtçıtlı body sayım azmış bende nette gezerken Morhipoda Koton kids ürünleri gördüm ve ilk defa alışveriş yaptım Morhipodan

0-3 aylık 5 tane kısa kollu body 30 TL

3-6 aylık 3 tane 25 TL

6-9 aylık 2 tane 20TL

Bebetto 2 li alt 0-3 aylık 15 TL

Her kontrolumde yaptiriyorum canım bende yaklaşık ayda bir işte ama sıkıntı etme kendine bi git bakalım böyle düşünup durmaktansa bazen sislik olmadan da ödem olabiliyomus vücutta. .. bol bol su iç günde 2.5-3 lt tuket

günaydınnnnnnn arkadaşlarımmmm, herkesler iyidir umarım. bizde diğer arkadaşlar gibi uykusuzluk sendromlarına girdik . değişik bi şekilde uyuyamıyorum. uyuduğumdan da bi şey anlayamıyorum. ama okıuduğum bi kitapta diyordu ki anneyi uykusuzluğa alıştırmak için rabbimin verdiği bir halmiş

Kızlar aşı olmuştum Salı günü o gün hiç ağrım acım yoktu
Ama dün akşamdan beri kolum acıyor yukarı kaldıramıyorum
Çabucak geçer inş ya..

aynı beni anlattım cnm. gece kalkıyorsam 9-10 kere kalkıorum. sonrada sabah oluyor zaten. ilginç bir şekilde sıcak basıyor. dün gece 3 te duşa girmek zorunda kaldım o derece

günaydın kızlar uyku problemi bendede var yemekten sonra sızıp kalıyorum 2 saat uyuyorum uyanıyorum gece yattığımda tekrardan uyuyorum ama 2 saatte bir uyanıyorum sol tarafıma yatmama rağmen uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi c.tesi doktora gidicem oğluşumda bol tekme atıyor gece onada uyanıyorum

Merhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyor umarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım

Sadece Görseli gördüm internette satış yapılan yeri bulamadım ki. Ama sallanmiyo sanırım. Bugün mobilyaciya sallanan tipte yapıp yapamayacağını soracağım ve fiyatını...

çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. nerden alıyorsunuz ve fiyatı nedir ?

Ikea da satiliyor bu besikler kizlar fiyatlarini tam hatirlamiyorum sitesinden bakabilirsiniz

Idrarda protein kacagi demek saniri bu canim gebelikte beklenen birsey demisti sağlık ocaginda ki ebe bana ama baska bise demmedi

pazartesi günü bana öyle oldu canım işe geldim yorgundumda bütün gün kıpırdamadı yada ben hissetmedim akşam gittim tatlı yedim uzandm hala tık yoktu ağlıycaktm resmen çok moralim bozuldu. biraz daha bekleyip doktoru arıycaktm ki oğluşum gunaydın tekmesini attı normal sanırım bu aylarda ilerleyen zamanlarda daha az hareket ediceği yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…