Benim de uykum iyiydi canim ama son bir haftaya kadar her gece saat 2 3 5 gibi kalkiyorumHamilelik bende acayip uyku yaptı tam tersine bende eskiden çok iyi uyuyamazdım şimdi maşallah evdeysem gün arasında bile uyuyorum hamilelik öncesi çok stresliydim işlerimin yoğunluğu sebebiyle hamilelikle birlikte hormonlardan sanırım artık bebiş dışında hiçbişeyi kafama takmıyorum sanırım o rahatladım
Değişik ve güzel gözüküyor canım. Nerde ve ne kadar?
Kizlar birazdan magzaya gidip bu besigi alicam kizima insallah katlana bilir olmasi cok hosuma gitti
Canim nobetten düştük ya artık ne nöbeti tutuyorsun senOkullar kapansa da biz de rahatlasak, nöbet tutmak artik cok agir gelir oldu...
Canim bu protein kacagini gösteriyor galiba idrarda protein kaçağı var önemli buna dikkat et tuzu kesinlikle kes bana da sürekli bakılıyor tuzu yasaklamisti doktor belki de enfeksiyon vardır sen bi doktorunu ara ya da git En kisa zamanda...kızlar ya dün dahiliyeye gittim..ayaklarım şişiyor diye doktorum tahlil istemişti...eşim sonuçları almış dahiliye doktoru sorun yok herşey normal demiş...akşamda kendi doktoruma attık sonuçları..oda ; idararda pro + gözüküyor.. takip edicez..şişliklerin artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.
sonuç şöyle
benimki...............................................pro +-
normal olması gereken......................pro -
anlayan varmı
normalde de sıfıra yakın tuz kullanıyorum..hem + hemde - ifadesi ne anlama geliyor dedim acaba...böbrekler zaten sıkıntı bende...üroloji doktoruma göstereyim sonucumu bide...dahiliye doktoru neden normal dediki...gebelikte normal demiş eşime...doktorumda hemen gel demedi..sadece ödem artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.poffff.ama yaklaşık bi haftadır ayakalrımda ödemde yok..tansiyonda normal...bu kaçak oranını nasıl öğrenirim..yani yüksekmi acaba...ayyy gerildim..tahlilleri ne kadar sıklıkla yatırıyorsun..enfeksiyon gözükmüyor sanırım onada bakıldıCanim bu protein kacagini gösteriyor galiba idrarda protein kaçağı var önemli buna dikkat et tuzu kesinlikle kes bana da sürekli bakılıyor tuzu yasaklamisti doktor belki de enfeksiyon vardır sen bi doktorunu ara ya da git En kisa zamanda...
Bıranşın ne cnm ,bende atanamamış öğretmenim moda tasarım öğretmeniyim :)her yıl 80,81puan alıpotururum aşağıya :)yetmiyor :)hayırlısı aynen napak yav
Bendede unutkanlık var ..hatta dün ne yediğimi bile unutuorum bebek demir b 12allah ne verdiyse hüpletiyor ,bnada unutkanlık kalıyor yabi :)inş bu yuıl olur cnm umutsuz olma burası türkiye heran herşey olabilir :)
Dun bende oldu canim cok korktum insallah normaldir doktoruna sorarsan benide bilgilendir mutlaka.
Her kontrolumde yaptiriyorum canım bende yaklaşık ayda bir işte ama sıkıntı etme kendine bi git bakalım böyle düşünup durmaktansa bazen sislik olmadan da ödem olabiliyomus vücutta. .. bol bol su iç günde 2.5-3 lt tuketnormalde de sıfıra yakın tuz kullanıyorum..hem + hemde - ifadesi ne anlama geliyor dedim acaba...böbrekler zaten sıkıntı bende...üroloji doktoruma göstereyim sonucumu bide...dahiliye doktoru neden normal dediki...gebelikte normal demiş eşime...doktorumda hemen gel demedi..sadece ödem artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.poffff.ama yaklaşık bi haftadır ayakalrımda ödemde yok..tansiyonda normal...bu kaçak oranını nasıl öğrenirim..yani yüksekmi acaba...ayyy gerildim..tahlilleri ne kadar sıklıkla yatırıyorsun..enfeksiyon gözükmüyor sanırım onada bakıldı
günaydınnnnnnn arkadaşlarımmmm,herkesler iyidir umarım. bizde diğer arkadaşlar gibi uykusuzluk sendromlarına girdik . değişik bi şekilde uyuyamıyorum. uyuduğumdan da bi şey anlayamıyorum. ama okıuduğum bi kitapta diyordu ki anneyi uykusuzluğa alıştırmak için rabbimin verdiği bir halmiş
Sadece Görseli gördüm internette satış yapılan yeri bulamadım ki. Ama sallanmiyo sanırım. Bugün mobilyaciya sallanan tipte yapıp yapamayacağını soracağım ve fiyatını...
çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. nerden alıyorsunuz ve fiyatı nedir ?
kızlar ya dün dahiliyeye gittim..ayaklarım şişiyor diye doktorum tahlil istemişti...eşim sonuçları almış dahiliye doktoru sorun yok herşey normal demiş...akşamda kendi doktoruma attık sonuçları..oda ; idararda pro + gözüküyor.. takip edicez..şişliklerin artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.
sonuç şöyle
benimki...............................................pro +-
normal olması gereken......................pro -
anlayan varmı
Merhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyorumarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?