- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Dün oradaydım bitmiş ne yazıkki bende bi umutla gitmiştim. Acelesi yok takip ediyorum netten yorumları okudum temassız ateş ölçer için çok Güzel yorumlar yapılmışkulaktan ölçen için bebek ağlarken ölçmek zor oluyor demişler bende o yüzden temassız alayım diyorum sen aldınmı almayımı düşünüyosun tercih sebebini soracaktım
Kızlar şu yatak nasıl sizce güzel mi ?Eki Görüntüle 1548201
Kızlar pazartesi esinle tatile gidicez ayvaliga 4gunlugune geldigmdede anlama gidicz edirneye doktormla henuz konusmadm sizce bi sorun olrmu yol :/ deniz havuz veya
yarin bi konusaym dimi canım :/Bna dktr havuz yasak denize görebilirsin demişti canım ama bilemiyorum
Canim Allah oyle bir duzenle yaratmiski vucudumuz gece bebegimize bakabilmemiz icin kendini resmen otomatik olarak ayarliyo bebek olunca zorlanmayalim diye cennet kokulularimizi kucagimiza alinca herseyi unuturuz az kaldi insGece saat 02.24 yine uyandim yaaaa cildircam nerde eski uykummm
Değişik ve güzel gözüküyor canım. Nerde ve ne kadar?Kızlar şu yatak nasıl sizce güzel mi ?Eki Görüntüle 1548201
Nerde satiliyo canim fiyati nekadarKizlar birazdan magzaya gidip bu besigi alicam kizima insallah katlana bilir olmasi cok hosuma gitti
Cnm ben yurt disindayim ama kesin turkiye dede vardir 64 euro indirimli hali normalde 100 kusurlerdeydiNerde satiliyo canim fiyati nekadar
Uygunmus 64 euro nekadar uygun hic kacirmayin alin bencede insallah bebeginiz mutlu huzurlu uyusun uyansin icinde annesiCnm ben yurt disindayim ama kesin turkiye dede vardir 64 euro indirimli hali normalde 100 kusurlerdeydi
Dun bende oldu canim cok korktum insallah normaldir doktoruna sorarsan benide bilgilendir mutlaka.benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
Coooook tesekkur ederim canimUygunmus 64 euro nekadar uygun hic kacirmayin alin bencede insallah bebeginiz mutlu huzurlu uyusun uyansin icinde annesi
Hamilelik bende acayip uyku yaptı tam tersine bende eskiden çok iyi uyuyamazdım şimdi maşallah evdeysem gün arasında bile uyuyorum hamilelik öncesi çok stresliydim işlerimin yoğunluğu sebebiyle hamilelikle birlikte hormonlardan sanırım artık bebiş dışında hiçbişeyi kafama takmıyorum sanırım o rahatladımGece saat 02.24 yine uyandim yaaaa cildircam nerde eski uykummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?