2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hellobabyden canim desene indirimli sutyenlerin parasini onlukden kazanmislarr))))amaaan hepimiz gyzel gunlerde saglikla kullanalim insallah
sağlık olsun ben de tesadüfen instagram da görmüştüm. Allah sağlıkla kullandirmayi nasip etsin

benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
Adet dönemlerinde öyle olurmuş ama tam bilmiyorum birde aynı hafta da değiliz ama ben ayakta çok kalınca yada yorulunca Karnım çok ağrıyor

Canım çok geçmiş olsun. Allahım evlatlarimizi bize bagislasin

E bebek é baktın mi canım braun'un ürünleri nde %33 indirim vardı bitmediyse bende ordan braun'un kulaktan ateş ölçer aldim

Dün oradaydım bitmiş ne yazıkki bende bi umutla gitmiştim. Acelesi yok takip ediyorum netten yorumları okudum temassız ateş ölçer için çok Güzel yorumlar yapılmış kulaktan ölçen için bebek ağlarken ölçmek zor oluyor demişler bende o yüzden temassız alayım diyorum sen aldınmı almayımı düşünüyosun tercih sebebini soracaktım

E bebek é baktın mi canım braun'un ürünleri nde %33 indirim vardı bitmediyse bende ordan braun'un kulaktan ateş ölçer aldim
Dün oradaydım bitmiş ne yazıkki bende bi umutla gitmiştim. Acelesi yok takip ediyorum netten yorumları okudum temassız ateş ölçer için çok Güzel yorumlar yapılmışkulaktan ölçen için bebek ağlarken ölçmek zor oluyor demişler bende o yüzden temassız alayım diyorum sen aldınmı almayımı düşünüyosun tercih sebebini soracaktım

:) liseden mezun olali 12-13 yil oldu.Dogum da yapmadim.benim hemsirenin tek doz vurasi gelmis olabilir zaten ben aradim bana asi vurmicakmisiniz die de oyle gittim.Benimde bildigim her 5 yilda bir vurulmasinda fayda varmis.

Canim bende de reflu var.dr 6 sise rennie 6 sise gaviscon verdi.surup tabi.bir sise de rennie duo var.en etkili gelen rennie duo ama bunu surekli icemiyorum gunde bir iki defa.yada gaviscon iciyorum.dr unu arayip ondan bilgi alman en sagliklisi olucaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…