- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Hellobabyden canim desene indirimli sutyenlerin parasini onlukden kazanmislarr))))amaaan hepimiz gyzel gunlerde saglikla kullanalim insallah
Adet dönemlerinde öyle olurmuş ama tam bilmiyorum birde aynı hafta da değiliz ama ben ayakta çok kalınca yada yorulunca Karnım çok ağrıyorbenim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
Tesekkurler tutumluanne. Comdan aldim :)Güle Güle kullan canım nerden aldın acaba?
Canım çok geçmiş olsun. Allahım evlatlarimizi bize bagislasinKızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
Heee tabi canim boz gelmesinler :)gelene takını tak mesajımı hazırladım diyosun yani mantıklıymış
26 yim bende :)yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen
Sağol canım cevabın için bende baya bi araştırdım braun temassız ateş ölçer almaya karar verdim çok fazla marka var medikal satılan ateş aölçerlerde var ama en çok yorum brauna yapılmış şimdi güzel bi kampanya bekliyorum takipteyim fiyatı düştüğü an alıcam
benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
kemiklerim çok agrıyo sırtımm falan kötüü sizde de aynı mıı
Dün oradaydım bitmiş ne yazıkki bende bi umutla gitmiştim. Acelesi yok takip ediyorum netten yorumları okudum temassız ateş ölçer için çok Güzel yorumlar yapılmışkulaktan ölçen için bebek ağlarken ölçmek zor oluyor demişler bende o yüzden temassız alayım diyorum sen aldınmı almayımı düşünüyosun tercih sebebini soracaktımE bebek é baktın mi canım braun'un ürünleri nde %33 indirim vardı bitmediyse bende ordan braun'un kulaktan ateş ölçer aldim
Kilo artışın nasıl? Fazla mı kilo aldın?
Kızlar şu yatak nasıl sizce güzel mi ?Eki Görüntüle 1548201
52 ile hamile kaldım 63 su an
Bence güzel, çocuk yatağı oluyor sanırım ileride. Beğendim.
:) liseden mezun olali 12-13 yil oldu.Dogum da yapmadim.benim hemsirenin tek doz vurasi gelmis olabiliryaşın küçük mü acaba liseden mezun olalı kaç yıl geçtiki bnm hemşirem son 5 yıl içinde olunmadıysa 3 doz dedi her biri ayrı konuşuyor yafff yada son 5 yıl içinde doğum yaptınmı hamileyken vuruluyor ya o yüzden tek doz olabilir..
Canim bende de reflu var.dr 6 sise rennie 6 sise gaviscon verdi.surup tabi.bir sise de rennie duo var.en etkili gelen rennie duo ama bunu surekli icemiyorum gunde bir iki defa.yada gaviscon iciyorum.dr unu arayip ondan bilgi alman en sagliklisi olucaktir.Kızlar ne olur yardım edin bayılacağım şimdi. Benim hamile kalmadan önce reflü problemim vardı. Şu iki gündür daha da arttı ve artık yemek yerken yediğim her lokmada sancı çekiyorum , lokmalar mideme inerken midem ağrıyor. Çok acı çekiyorum yemin ediyorum. Üstelik yemek yemediğimde bile yanmalar , mide krampları oluyor. İki büklüm dolaşıyorum. İlaç içmem lazım. Var mı benim gibi olan doktorumu da aramak istemiyorum ama uyuyamıyorum bile. Bu arada göbeğim çıkmaya başladı 2 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?