• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dün oradaydım bitmiş ne yazıkki bende bi umutla gitmiştim. Acelesi yok takip ediyorum netten yorumları okudum temassız ateş ölçer için çok Güzel yorumlar yapılmışkulaktan ölçen için bebek ağlarken ölçmek zor oluyor demişler bende o yüzden temassız alayım diyorum sen aldınmı almayımı düşünüyosun tercih sebebini soracaktım

Ben aldım canım kulaktan olanını iki ablam da yigenlerime kulaktan braun'un kullandı çocuklar ı bize biraktiklarinda ateş ölçer de getirirlerdi oyuzden biliyorum kulaktan aldım canım hemen ölçüyor zaten çok beklemiyorsun açtım kutuya eşimle kendimizde denedik
kulak ucunda değiştiriyor sun yedek kulak ucu satın alıcam ekstra dan

Evet baktım da braun'un ürünleri indirimleri bitmiş şimdi weweel ürünleri nde %33 indirim yazıyor onunda ateş ölçer vs var ama braun'un en iyi si

Kızlar pazartesi esinle tatile gidicez ayvaliga 4gunlugune geldigmdede anlama gidicz edirneye doktormla henuz konusmadm sizce bi sorun olrmu yol :/ deniz havuz veya

Kizlar birazdan magzaya gidip bu besigi alicam kizima insallah katlana bilir olmasi cok hosuma gitti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
[QUOTEevrembus, post: 41249231, member: 403233"]Kızlar pazartesi esinle tatile gidicez ayvaliga 4gunlugune geldigmdede anlama gidicz edirneye doktormla henuz konusmadm sizce bi sorun olrmu yol :/ deniz havuz veya[/QUOTE]
Bende gecen sene ordaydm Cunda Ayvalık sarımsaklı gezdik ama sarımsaklıda girdim denize enfeiyon kaptm ve kürtaj oldum bebeğe geçtiği için belki sende olmaz canm doktorunla konuş ama benim başıma böyle bi olay geldiği için sorulunca yazma zorunlulugu hissediyorum kendimde :( yine benim dediğime bağlı kalma

Gece saat 02.24 yine uyandim yaaaa cildircam nerde eski uykummm:KK43:
Hamilelik bende acayip uyku yaptı tam tersine bende eskiden çok iyi uyuyamazdım şimdi maşallah evdeysem gün arasında bile uyuyorum hamilelik öncesi çok stresliydim işlerimin yoğunluğu sebebiyle hamilelikle birlikte hormonlardan sanırım artık bebiş dışında hiçbişeyi kafama takmıyorum sanırım o rahatladım

Back
X