2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sana cevap yazmistim yanlislikla baskasinida alntilamisim.simdi gordum.telefondan giriyorum dokunmatik olunca heryere basiyor.gidecegin doktoru simdiden arayabilirsin.aradin mi hic?

Aramadim canım gidince konuşurum diye düşünüyorum ailem istanbul da doğum ü da bi aksilik olmazsa orda düşünüyorum
şimdiden aradım istanbulda olcagim tarihe randevu aldım 19 haziran o zaman söylerim.
Ankarada oturuyorum ama bir yıl oldu evleneli

Anladim hazirandan itibaren gidersen dogumuna girer artik senin doktorun olmus olur.son aylarda kontrol süresi kısalıyor zaten nst'ye gireceksin.ama bazi doktorlar mesai dışı doğuma girmiyor haberin olsun.girerse ek ücret alıyor. mesela benim gittigim hastanedeki doktorlar mesai dışı doguma girerse 1000 tl alıyor.dogum bundan daha ucuz.hastanelere göre degisiyormu acaba mesai dışına girerse dogum,bilgin varmi?
neyseki kızımı mesai saatinde dogurmustum :) bundada bayrama gelebilir,bayram olursa doktorlar gelmez herhalde.nöbetci doktorlar bakar diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun. Şu an ben de benzer durumdayım. Nstde düzenli sancılarım çıktı, hastaneye yatırdı doktorum çok korkuyorum birşey olacak diye.. Geçti mi sancılarınız bitti mi? Ben kendim de hissediyorum kasılmalarımı..

Hadi gozun aydin 12 sinde de okullar kapaniyor bende yatisa gececegim bir hafta sonra ohhh misss.

Yok ben haziran dan itibaren istanbul da kalamicam geri döneceğim bir daha ağustosta giderim diye düşünüyorum eşim ı de çok erken bırakıp gitmek istemiyorum.
Açıkçası fiyatını bilmiyorum doğum parasini
ilk gebeligim normal doğum olsun istiyorum ama çevrede de pek iyi doktor bulamıyorum bağcılar medipol de iyi temiz bir hastahane imiş ama hangi doktr iyidir bilemiyorum ki
benim doğum gumburtuye gitcek gibi

yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen

Ben 28 yaşındayım :) Bugün biri hamile olduğumu anlamayip bana görücü çıktı :) arkadaşıma sordu. Arkadaşım da o evli üstelik hamile dedi Kadında vay ya güzel güzel kızları erkenden kapiyorlar dedi Ben yaslandim yaw dedim kaç yasindasin dedi 28 deyince ben en fazla 24 falan sandım dedi baya güldüm ya

UOTE="ayka777, post: 41238408, member: 588813"]Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik
Benim doktorum ben yaptirmadim. Yaptirman gerekmiyor, dedi. Aşının icindeki civadan ötürü pek onermiyorlar[/QUOTE]
Benimkide pek tavsiye etmem dedi ilk sordugumda sonra sen bilirsin fln dedi kafam karisik

sagol canım ya. Hastane benim gibi bi sürü hamileyle doluydu allah yardımcımız olsun

Allah şifa versin canım 28. Haftaya bi gelebilseydin ondan sonra bi nebze rahatlardin

Amin canım bende 30 latı görsem bi diyorum ama Allah ne yazdıysa o. Herseyin hayırlısı ınş.

Canım benim çok geçmiş olsun. İyi dinlen rabbim bebeğini korusun inşallah..

Amin canım. Cok sağol. Rabbim hepimizin bebeğini bize bağıslasın

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah bidaha yasamazsin.cokmu yordun kendini?

Sagol canım. Aksine hiç yoryormadım ağrılarım hafif hafif vardı o yüzden hep uzanıyodum iş yapmıyordum. Olcagı varmış Allah beterinden korusun

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelince göstersin bi daha o sancıları inş.

Amin canım. Çok sagol.
Canim benim cokk gecmis olsun. Aman kalkma sakin yat dinlen. Rabbim evladini sana bagislasin insallah dualarim seninle olacak. Bunu tetikleyen sey neymis soyledimi doktor

Baharda bi çok hamile de olabiliyomuş bahar sendromuymuş. O yüzden hepiniz dikkat edin kendinize. Ben bi hafta agrılar hafifti ciddiye almadım rahim genişlemesindendir diyordum. Meğer sancı çekiyormuşum. Kendinizi dinleyin ağrılarınızı ayırt edin.

Canım korma dicem ama insan korkuyo. Sancılarım cıkarken nst de hala cıkıyodu ama ben hissetmiyordum. Üç gün yattım iki gün hissediyordum üçüncü gün cok hafif agrım vardı yinede taburcu oldum evde yatıyorum. Mümkün oldugunca kıpırdamadan yat dediler. Allaha emanet bebek lerimiz. Sen gönlünü ferah tut. Her nstye girdiginde moralini bozma ben her seferinde ağladım. İnsanın psikolojisi bozuluyor acaba bidakinde sancı cıkcak mı diye. Bi an önce cıkarsın umarım. Çok çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et

Okullar kapansa da biz de rahatlasak, nöbet tutmak artik cok agir gelir oldu...

yapma şekerim daha siz cok citirsiz ben 33 yasindayim ve 3. gebeligim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…