Sallanan atda vardi canim fiyat 130 mudu neydi asik oldum onuda ordan aldimBaya indirime girmişler galiba biz bir kez gittik çok pahalı geldi bana öyle aman aman birsey de bulamadım zaten inşallah yarın giderim de bende alırım birseyler
Sana cevap yazmistim yanlislikla baskasinida alntilamisim.simdi gordum.telefondan giriyorum dokunmatik olunca heryere basiyor.gidecegin doktoru simdiden arayabilirsin.aradin mi hic?
Anladim hazirandan itibaren gidersen dogumuna girer artik senin doktorun olmus olur.son aylarda kontrol süresi kısalıyor zaten nst'ye gireceksin.ama bazi doktorlar mesai dışı doğuma girmiyor haberin olsun.girerse ek ücret alıyor. mesela benim gittigim hastanedeki doktorlar mesai dışı doguma girerse 1000 tl alıyor.dogum bundan daha ucuz.hastanelere göre degisiyormu acaba mesai dışına girerse dogum,bilgin varmi?Aramadim canım gidince konuşurum diye düşünüyorum ailem istanbul da doğum ü da bi aksilik olmazsa orda düşünüyorum
şimdiden aradım istanbulda olcagim tarihe randevu aldım 19 haziran o zaman söylerim.
Ankarada oturuyorum ama bir yıl oldu evleneli
Kızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
Yok artik yavrum valla gunumuzde citirligin 40 a kadar yolu var bence 40 tan sonra da kitir olurz :)kendimi çok yaşlı hissettim valla . ben şurda iki ay sonra 29 olucamm
fena oldu ya anlamadım ki bana diyince ne bileyim saflığıma geldi..
Hadi gozun aydin 12 sinde de okullar kapaniyor bende yatisa gececegim bir hafta sonra ohhh misss.Kızlar çok şükür son iş günümdü.. Darısı diğer çalışan arkadaşların başına.. Tüm haklarımı aldım vedalaştım arkadaşlarla çıktım.. Yuhhuuu artık evdeyim bol bol dinlenicem yazliga gidicem
Anladim hazirandan itibaren gidersen dogumuna girer artik senin doktorun olmus olur.son aylarda kontrol süresi kısalıyor zaten nst'ye gireceksin.ama bazi doktorlar mesai dışı doğuma girmiyor haberin olsun.girerse ek ücret alıyor. mesela benim gittigim hastanedeki doktorlar mesai dışı doguma girerse 1000 tl alıyor.dogum bundan daha ucuz.hastanelere göre degisiyormu acaba mesai dışına girerse dogum,bilgin varmi?
neyseki kızımı mesai saatinde dogurmustum :) bundada bayrama gelebilir,bayram olursa doktorlar gelmez herhalde.nöbetci doktorlar bakar diye dusunuyorum.
Hadi gozun aydin 12 sinde de okullar kapaniyor bende yatisa gececegim bir hafta sonra ohhh misss.
yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen
Benim doktorum ben yaptirmadim. Yaptirman gerekmiyor, dedi. Aşının icindeki civadan ötürü pek onermiyorlar[/QUOTE]UOTE="ayka777, post: 41238408, member: 588813"]Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik
sagol canım ya. Hastane benim gibi bi sürü hamileyle doluydu allah yardımcımız olsunkıyamam cnm yaa.. allah korusun sağ salim kucağına al inş. bebişini.. bu nedir yaa eskiden daha kolaydı şimdi heran bir sorun çıkabiliyor anlamadım hormanlarmı değişime uğradı nedir.. yat bol bol dinlen moralini yüksek tutmaya çalış cnm.. çoook g.olsun..
Allah şifa versin canım 28. Haftaya bi gelebilseydin ondan sonra bi nebze rahatlardin
Canım benim çok geçmiş olsun. İyi dinlen rabbim bebeğini korusun inşallah..
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah bidaha yasamazsin.cokmu yordun kendini?
Canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelince göstersin bi daha o sancıları inş.
Canim benim cokk gecmis olsun. Aman kalkma sakin yat dinlen. Rabbim evladini sana bagislasin insallah dualarim seninle olacak. Bunu tetikleyen sey neymis soyledimi doktor
Geçmiş olsun. Şu an ben de benzer durumdayım. Nstde düzenli sancılarım çıktı, hastaneye yatırdı doktorumçok korkuyorum birşey olacak diye.. Geçti mi sancılarınız bitti mi? Ben kendim de hissediyorum kasılmalarımı..
Güle Güle kullan canım nerden aldın acaba?Ben size taki yastigimi gostermismiydim :)
Ben 22.haftadan beri nöbet tutmuyorum canım rapor almadın mı sen?Okullar kapansa da biz de rahatlasak, nöbet tutmak artik cok agir gelir oldu...
yapma şekerim daha siz cok citirsiz ben 33 yasindayim ve 3. gebeligim:)Ben 28 yaşındayım :) Bugün biri hamile olduğumu anlamayip bana görücü çıktı :) arkadaşıma sordu. Arkadaşım da o evli üstelik hamile dediKadında vay ya güzel güzel kızları erkenden kapiyorlar dedi Ben yaslandim yaw dedim kaç yasindasin dedi 28 deyince ben en fazla 24 falan sandım dedi baya güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?