Gule gule kullan canimKızlar yeni şeyler aldım kuzucuğuma:) Eki Görüntüle 1548020
Sağol canım cevabın için bende baya bi araştırdım braun temassız ateş ölçer almaya karar verdim çok fazla marka var medikal satılan ateş aölçerlerde var ama en çok yorum brauna yapılmış şimdi güzel bi kampanya bekliyorum takipteyim fiyatı düştüğü an alıcamBende 3 çesit var.ilk alından ölcer almistim.sanki bazen atesi az cikariyordu.
ama suyun sıcakligini falan ölcüyorsun ise yariyor.sonra braun'un kulaktan ölcerini aldim.Daha net cikariyor demisti doktor.
bizim gittigimiz hastanede kulaktan bakiyorlar.
Iyi gunlerde kullansin kuzucuk canim gecen bende emzirme onlugu aldim mycey yastikli emzirme onlugu 40 tl galiba sonra internetde indirime girmisdi cildirdimm sen kaca aldin emzirme onlugunu canimKızlar yeni şeyler aldım kuzucuğuma:) Eki Görüntüle 1548020
Rica ederimSağol canım cevabın için bende baya bi araştırdım braun temassız ateş ölçer almaya karar verdim çok fazla marka var medikal satılan ateş aölçerlerde var ama en çok yorum brauna yapılmış şimdi güzel bi kampanya bekliyorum takipteyim fiyatı düştüğü an alıcam
canım 0-18 ay ve 70 liraya almıştım. benimki daha gelmedi. o Yüzden kalitesi hakkında yorum yapamıcam ama hayat felsefeme göre içinde kalmasın derim al gitsinoskeortmen canım sen bornoz takımı almıştın ben cok beyenıyorum onu suan markafoni de 69 lira 0-18 ay tek seçenek sende bu boyu mu aldın ve ne kadar dı ???
Su içmekten geceleri uyuyamiyorum artık :) herşey bebisler için:*Bende de enfeksiyon çıktı canım bolbol su içmek lazımmış
Canım emzirme önlüğünü 20 liraya aldım. Tşk ederimIyi gunlerde kullansin kuzucuk canim gecen bende emzirme onlugu aldim mycey yastikli emzirme onlugu 40 tl galiba sonra internetde indirime girmisdi cildirdimm sen kaca aldin emzirme onlugunu canim
O önlügü joker den 10 tl ye aldımIyi gunlerde kullansin kuzucuk canim gecen bende emzirme onlugu aldim mycey yastikli emzirme onlugu 40 tl galiba sonra internetde indirime girmisdi cildirdimm sen kaca aldin emzirme onlugunu canim
Iyi gunlerde kullanin canimmCanım emzirme önlüğünü 20 liraya aldım. Tşk ederim
Iste bende jokerde gordum ya kafayi yedimmm 40 tl nereye 9.99 nereyeeO önlügü joker den 10 tl ye aldımhatta yastıksız olanı 3 tlydi sanırım ama kalmamıştı bende onu aldım zaten sadece belirli modellerde indirim yapmışlardı ben iyice bakmadım ama neler varmış neler bugünde yalancı emzik ve biberon başlığı aldım. Birde su şişesi vardı BPA yı suzen nasıl bişey bilmiyorum ama 2 tl ye düşmüş aldım
Evet gerçekten almış olsaydım çıldırırdım gerçekten çok fark varIste bende jokerde gordum ya kafayi yedimmm 40 tl nereye 9.99 nereyee
Ayy ne güzel alıyosunuz valla hayranım bizde acaba bu gereklimi kullanırmıyım diye kırkkere düşünüyoruz eşimle gereksiz bişey almayalım diye şimdi netten bakıyodum bebek alışveriş listesine inş bizde tamamlıycazO önlügü joker den 10 tl ye aldımhatta yastıksız olanı 3 tlydi sanırım ama kalmamıştı bende onu aldım zaten sadece belirli modellerde indirim yapmışlardı ben iyice bakmadım ama neler varmış neler bugünde yalancı emzik ve biberon başlığı aldım. Birde su şişesi vardı BPA yı suzen nasıl bişey bilmiyorum ama 2 tl ye düşmüş aldım
Bi arkadaşım kesinlikle al demişti birde dışarıda da emzirmek için çok kullanışlı bence. En kötü benim işime uçakta çok yarayacak çünkü annemin yanında doğum yapacağım kısmetse. Daha öyle çok birsey almadık bizde bunu indirimde görünce aldımAyy ne güzel alıyosunuz valla hayranım bizde acaba bu gereklimi kullanırmıyım diye kırkkere düşünüyoruz eşimle gereksiz bişey almayalım diye şimdi netten bakıyodum bebek alışveriş listesine inş bizde tamamlıycaz
Kaziklandim resmenEvet gerçekten almış olsaydım çıldırırdım gerçekten çok fark var
Bıranşın ne cnm ,bende atanamamış öğretmenim moda tasarım öğretmeniyim :)her yıl 80,81puan alıpotururum aşağıya :)yetmiyor :)hayırlısı aynen napak yavBende atanamayan öğretmenim hoş ilk girişim olacak daha KPSS ye ama :)
Ben de çok umutsuzum çünkü alan sınavım var, çalışsam da unutuyorum hemen
Ders çalışırken çok stres oluyorum moralim çok bozuluyor
Ve hamilelikte konsantrasyonumun çooook azaldığını ve çok unutkanlık yaptığını farkettim
Bu seneden umutlu değilim alan olmasa neyse de alan beni bitirecek:S
Nerden almıştınKaziklandim resmen
Evet cnm ama onlayn dersane ye yazılabilirsin evde hergün iki saat dinlersin dersi .mümkünyani ,Valla pek bi beklentim yok da belki p3 den bi 75 üstü alsaydım kurumlar tek yılların da puanları ni kabul ediyor.
Normalde tarih Öğretmenliği mezunuyum eşim önümüzdeki sene kpss kursuna yazılım istersen diyor ama zaten eylül de yeni doğum yapmış olacağım kurs yenidoğan bebek le imkansız
Hellobabyden canim desene indirimli sutyenlerin parasini onlukden kazanmislarr))))amaaan hepimiz gyzel gunlerde saglikla kullanalim insallahNerden almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?