2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol canım cevabın için bende baya bi araştırdım braun temassız ateş ölçer almaya karar verdim çok fazla marka var medikal satılan ateş aölçerlerde var ama en çok yorum brauna yapılmış şimdi güzel bi kampanya bekliyorum takipteyim fiyatı düştüğü an alıcam

Rica ederim
insallah uyguna bulursun.ürün kodundan arattir.ben pek anlamam eşim öyle yapiyor.
şimdi teknosada gordum 129 tl'ye.

oskeortmen canım sen bornoz takımı almıştın ben cok beyenıyorum onu suan markafoni de 69 lira 0-18 ay tek seçenek sende bu boyu mu aldın ve ne kadar dı ???

oskeortmen canım sen bornoz takımı almıştın ben cok beyenıyorum onu suan markafoni de 69 lira 0-18 ay tek seçenek sende bu boyu mu aldın ve ne kadar dı ???
canım 0-18 ay ve 70 liraya almıştım. benimki daha gelmedi. o Yüzden kalitesi hakkında yorum yapamıcam ama hayat felsefeme göre içinde kalmasın derim al gitsin

Iyi gunlerde kullansin kuzucuk canim gecen bende emzirme onlugu aldim mycey yastikli emzirme onlugu 40 tl galiba sonra internetde indirime girmisdi cildirdimm sen kaca aldin emzirme onlugunu canim
Canım emzirme önlüğünü 20 liraya aldım. Tşk ederim

Iyi gunlerde kullansin kuzucuk canim gecen bende emzirme onlugu aldim mycey yastikli emzirme onlugu 40 tl galiba sonra internetde indirime girmisdi cildirdimm sen kaca aldin emzirme onlugunu canim
O önlügü joker den 10 tl ye aldım hatta yastıksız olanı 3 tlydi sanırım ama kalmamıştı bende onu aldım zaten sadece belirli modellerde indirim yapmışlardı ben iyice bakmadım ama neler varmış neler bugünde yalancı emzik ve biberon başlığı aldım. Birde su şişesi vardı BPA yı suzen nasıl bişey bilmiyorum ama 2 tl ye düşmüş aldım

Iste bende jokerde gordum ya kafayi yedimmm 40 tl nereye 9.99 nereyee

Ayy ne güzel alıyosunuz valla hayranım bizde acaba bu gereklimi kullanırmıyım diye kırkkere düşünüyoruz eşimle gereksiz bişey almayalım diye şimdi netten bakıyodum bebek alışveriş listesine inş bizde tamamlıycaz

Bi arkadaşım kesinlikle al demişti birde dışarıda da emzirmek için çok kullanışlı bence. En kötü benim işime uçakta çok yarayacak çünkü annemin yanında doğum yapacağım kısmetse. Daha öyle çok birsey almadık bizde bunu indirimde görünce aldım

Bıranşın ne cnm ,bende atanamamış öğretmenim moda tasarım öğretmeniyim :)her yıl 80,81puan alıpotururum aşağıya :)yetmiyor :)hayırlısı aynen napak yav
Bendede unutkanlık var ..hatta dün ne yediğimi bile unutuorum bebek demir b 12allah ne verdiyse hüpletiyor ,bnada unutkanlık kalıyor yabi :)inş bu yuıl olur cnm umutsuz olma burası türkiye heran herşey olabilir :)

Evet cnm ama onlayn dersane ye yazılabilirsin evde hergün iki saat dinlersin dersi .mümkünyani ,

benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…