2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende acile gittim 680 di ve alttan bakınca var dedi demekki Dr bağlı görmek hayırlı ugurlu olsun canım

Canim buyuk ihtimalle gebesin ama lekelenmen oluyor. Dr a git sana progestan verir lekelennmem azalir veya durur. Kebdine dikkat et yorulma ve strese girme[/QUOTE]
Hamileymisim kizlaaarrr :)

Canim buyuk ihtimalle gebesin ama lekelenmen oluyor. Dr a git sana progestan verir lekelennmem azalir veya durur. Kebdine dikkat et yorulma ve strese girme
Hamileymisim kizlaaarrr :)[/QUOTE]

Hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almani nasip etsin inşallah :)

Benim karnım ağrıyo var mı karnı ağrıyan arkadaşlar ya şiş hissediyorum kendimi

Teşekkür ederim seninde hayırlı uğurlu olsun keşke bende görseydim inşallah çarşamba gözükür
Kesin gözükür 1300 çıktı kan 4 ml dedi kesen göründü hayırlı olsun dedi cumartesi günü seninki dahada net görünecek

susamtcanımost: 38787830 .!.:
Kızlar kimse bilmiyor mu anwayin demir hapının zararı olup olmayacağını
Benimde istahim o kadar acikki kendimi frenleyemiyorum
migdem kaziniyor resmen
Be
keşke bende bulansam da yemesem fazla
Canim buyuk ihtimalle gebesin ama lekelenmen oluyor. Dr a git sana progestan verir lekelennmem azalir veya durur. Kebdine dikkat et yorulma ve strese girme
Hamileymisim kizlaaarrr :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canim

Benim karnım ağrıyo var mı karnı ağrıyan arkadaşlar ya şiş hissediyorum kendimi
Ben Dr sordum gaz sancısı ve şişkinlik normal dedi agrilarda normalmis elde ayakta uyusmada olur dedi korkma

Ben Dr sordum gaz sancısı ve şişkinlik normal dedi agrilarda normalmis elde ayakta uyusmada olur dedi korkma
Insallah dis gebelikten korktum ackcasi. Genelde agri onun belirtisi oluyormus.insallah sag salim gecer bu donem.

Var var korkma Bende sancı var. Öyle şiş ki karnim görsen 5 6 aylık hamile sanırsın.
Ben de bhcg sonucumu aldim 66 idi 170 cikmis benim daha cok yeni yani 19 eylul gosterio dogum gununu fakat daha gec dollenme olmus bencee senin nasil bhcg degerin 1500 olunca kese gorunur dedi dr.

Ben de bhcg sonucumu aldim 66 idi 170 cikmis benim daha cok yeni yani 19 eylul gosterio dogum gununu fakat daha gec dollenme olmus bencee senin nasil bhcg degerin 1500 olunca kese gorunur dedi dr.

Benim bhcg suan kaç hiç haberim yok. Pazartesi 415 idi. Bir daha da olcturmedim. Dün keseyi gördük çok şükür. Rabbim sana da kısmet eder inşallah isteyen herkesle birlikte. Endiselenme sakın. Ben gebelikte psikolojinin herseyden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Icini ferah tutmaya çalış.

kızlar bhcg illa iki katmı artması lazım.
ben iki farklı merkezde yaptırdım ilki 1447 ikincisi 2129

Haklisin ben de oyle dusunuyorum cok fazla takmamak lazim .. ilk kez olunca insan ne yapacagini bilmiyo paylasimda bulununca daha iyi oluyo.senin 1500 gecmis ondan kese gorunmus rabbim kalp atislarini da duymayi nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…