Evet canımEvet canim karindan. Mikrofonu acti ben anlamadim deyince kucuk daha dedi. Dayanamam haftaya yine giderim ben hayirlisi bakalim progestan verdi mi sana bana onu da yazdi mucize bebek bunlar dedi
Haklisin ben de oyle dusunuyorum cok fazla takmamak lazim .. ilk kez olunca insan ne yapacagini bilmiyo paylasimda bulununca daha iyi oluyo.senin 1500 gecmis ondan kese gorunmus rabbim kalp atislarini da duymayi nasip etsin .
Ben Varım canım. Önceki gebeliğim kalp atışı durmuştu, ama zaten onda da iğne kullanıyordum. Şimdi de iğne kullanıyorum.Arkadaşlar aranızda daha önce pıhtılaşma sebebiyle düşük yaşayan ve şimdiki gebeliğinde kan sulandırıcı kullanan var mi ?
Canım doktorlar % 60 artışın da iyi OLDUĞUNU Söylüyorlar. Yani senin Artış fena değilkızlar bhcg illa iki katmı artması lazım.
ben iki farklı merkezde yaptırdım ilki 1447 ikincisi 2129
hayır canım aynı gün değil biri perşembe saat 14,30da diğeri cumartesi 13.00 daYani iki kati diyo dr lar. Ilki ile ikinci arasinda gun farki warsa ondab farklidir. Ayni gun sonuclari mi bunlar
evet canım doktora sordum artışın olması önemli dedi.Canım doktorlar % 60 artışın da iyi OLDUĞUNU Söylüyorlar. Yani senin Artış fena değil
Ben de aynıymışız canım ama biliyoruz ki stres bebişini Zararlı;( Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşevet canım doktora sordum artışın olması önemli dedi.
ben çok pimpirikliyim 5seneden sonra kavuştum mucizeme.
kalbini duyana kadar ben gidicem kalpten.
amin canım inşallah bütün arkadaşlarımız bu yolu sağlıcakla bitirelim kucağımıza alalım.Ben de aynıymışız canım ama biliyoruz ki stres bebişini Zararlı;( Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
ml dir daha cm daha ilerleyen aylarda tahminimce benimki 11 ml 5 haftalık dedi o zaman seninki baya bi büyükMerhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedimve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?
doktorun ne dedi canım.Merhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedimve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?
ml dir daha cm daha ilerleyen aylarda tahminimce benimki 11 ml 5 haftalık dedi o zaman seninki baya bi size zahmet resme bir bakarim siniz asagida d 1.19 cm yazio yanlış yerimi okudum?
Aynen 13 aralik:) degerlerin cok iyi o zaman masallah farkli gunlerse gayet guzel . Yok cikmaz gonlunu ferah tut sen. Yakinda kalp atisini duyarsin sen.hayır canım aynı gün değil biri perşembe saat 14,30da diğeri cumartesi 13.00 da
ama ikisi farklı merkezlerde ölçüldü.doktoru aradım önemli olan artış olması yüzde 80artmış dedi.
pazartesi tekrar yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.
günlerimiz aynı sat 13 aralıkmı
Gecmisolsun canim Doktor sadece hayırlı olsun dedi canım senin de hayırlı olsun bir an insan endişe ediosun istedoktorun ne dedi canım.
eğer bişey demediyse kafana takma illa sen göremeyebilirsin yolk sacı zaten beyaz bişey.
yolk sacın büyük olması da sorun benim ilk gebeliğimde yolk sac olması gerekenden çok büyük çıkmıştı ve bebeğin gelişimi durmuştu.
Merhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedimve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?
Adetim düzensiz di lakin son sat tarihinde uyusuo sorma sebebim ilk gitim doktor geç dolenme demişti tsk ederim :)netten araştırdım 6+2 haftalıkmış seninki
inşallah duyarız canım cuma gününe randevu aldım.Aynen 13 aralik:) degerlerin cok iyi o zaman masallah farkli gunlerse gayet guzel . Yok cikmaz gonlunu ferah tut sen. Yakinda kalp atisini duyarsin sen.
o zaman hiç endişelenme canım.Gecmisolsun canim Doktor sadece hayırlı olsun dedi canım senin de hayırlı olsun bir an insan endişe ediosun iste
Ilk defa bu tecrübeli yaşadığım için emin olamamıştı m tesekurler. Bilgi içincanım 1.19 cm senin kesenin boyu. zaten oradada işaretlemiş görürsen eğer
Aynen canım burda olumlu şeyler okumak çok güzel oluyor aynen bilmediğimiz bir yol azcık sanci yapio mesela ay bişeyi oldu diorum :)inşallah duyarız canım cuma gününe randevu aldım.
senin değerin kaç çıktı en son.
o zaman hiç endişelenme canım.
hepimiz çok korkuyoruz bilmediğimiz bir yola girdik.burda hepbirlikte birbirimizi rahatlatıcaz inşallah.
ben birilerinden olumlu yorum alınca içim nasıl rahatlıyor anlatamam.
güzel günler göreceğiz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?