- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 6 ci haftaya girdim aynı ağrılar bendede var kasik bel ve karnimda dün Dr gittim kese nin kenarında kanama var dedi ptogestan verdi ve dinlen dedikizlar ya bir sey soracagim...7.haftalrda olan arkadaslar karniniza ara ara sanci giriyor mu adet sancisindan farkli bir sanci....bugun nedense karnima adet sancisindan farkli agrilar oluyor bu da beni endiselendirdi acaba bos yere mi evham yapiyorum....
Bendede aynı ağrı var hatta geçen hafta aradım perşembe günüde kontrole gitmiştim sordum normal dedi bebek büyüdüğü için rahim onu kabul etmek istenmiyor önce sonra alisiyor dedi bende çok korkmuştum ama seninkide aynı olabilir ama tabiki düşük riskin yoksakizlar ya bir sey soracagim...7.haftalrda olan arkadaslar karniniza ara ara sanci giriyor mu adet sancisindan farkli bir sanci....bugun nedense karnima adet sancisindan farkli agrilar oluyor bu da beni endiselendirdi acaba bos yere mi evham yapiyorum....
bende 6 ci haftaya girdim aynı ağrılar bendede var kasik bel ve karnimda dün Dr gittim kese nin kenarında kanama var dedi ptogestan verdi ve dinlen dedi
Canim sen kac haftalikta duydun kap atisini ben 7+1 misim gordu ama duymadi. Cok gecmis olsun bu arada Rabbim sizi korusunHerkese GÜNAYDIN.... Bugün 7+4 olduk ama ben 3 gündür acayip kötü grip oldum
Canim ben bulanti ilaci kullanali daha iyiyim obur turlu dayanamadimkızlar mide bulantılarınız nasıl?
Canım geçen hafta Cumartesi duyduk, 6+4 de yani. Ilk defa bu kadar güzel bir ses duyduk , eşim de ben de çok mutlu olduk. Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Yalniz canım ben alttan bastırdım belki Ondandır. Sen karından mı baktırdın?Canim sen kac haftalikta duydun kap atisini ben 7+1 misim gordu ama duymadi. Cok gecmis olsun bu arada Rabbim sizi korusun
Evet canim karindan. Mikrofonu acti ben anlamadim deyince kucuk daha dedi. Dayanamam haftaya yine giderim ben hayirlisi bakalim progestan verdi mi sana bana onu da yazdi mucize bebek bunlar dediCanım geçen hafta Cumartesi duyduk, 6+4 de yani. Ilk defa bu kadar güzel bir ses duyduk , eşim de ben de çok mutlu olduk. Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Yalniz canım ben alttan bastırdım belki Ondandır. Sen karından mı baktırdın?
Canim benimki en son 20 Kasım ama bebek 5 haftalik dedi Dr geç dollenme olmuş dedi. Duzensizdi adet gunlerimÇok geçmiş olsun. Sizin sat 9 aralık mi? Bebeklerimiz aynı gün doğacak sanırım :)
Yardimmmmm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905
Canim benimki en son 20 Kasım ama bebek 5 haftalik dedi Dr geç dollenme olmuş dedi. Duzensizdi adet gunlerim
Ne güzel hepimizde aynı ayın anneleri merakla sabırsızlıkla bekledigimiz Bebeklerimiz var kimimizinki kız kimimizinki erkek hicbirimiz bilmiyoruz cinsiyetlerini
hayırlı evlatlar olurlar inşallah
sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza alırız
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yasatsin aminn
kizlar ya bir sey soracagim...7.haftalrda olan arkadaslar karniniza ara ara sanci giriyor mu adet sancisindan farkli bir sanci....bugun nedense karnima adet sancisindan farkli agrilar oluyor bu da beni endiselendirdi acaba bos yere mi evham yapiyorum....