• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yardimmmmm :KK43: adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne :KK43: bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905

hamilesin canım hayırlı olsun :)

Canım gğnün ne kadar geçti onu söyle doktoruna kanda da anlaşılabilir eğer değer gününe göre düşükse ve gün aşırı arayla bakarlar düşmeye devamm ediyosa düşük oluyor zaten :/

düşük yaptığında değerlerin birden düşmeye başlar. ve bu kadar koyu çıkmaz. ben öyle biliyorum. vakit kaybetmeden dr a git derim. yaşadığın kanama yada lekelenme yerleşme kanaması da olabilir. aklına hemen kötü şeyler getirme

Allahm insallah hayrli hbrler veririm szlerede cok tesekkrler

Yardimmmmm :KK43: adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne :KK43: bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905
hemen dr gidiyorsun burda vakit kaybetme 6 gün lekelendim bende aynı senin gibi öğrendim gebeliğimi dr gittim ve progestan verdi kullandığım gibi kesildi lekeler hiç bir şey olmaz ama dr gitmezsen bebeiğini kaybede bilirsin lütfen en yakın hastaneye git ve durumu anlat sakın alttan muhayine olma...

Endişe yapılcak bi durum yok bi çoğumuz kullanıyoruz tetbir amaçlı değerinde ayrıca çok güzel katlamış tadını çıkar bence kese görünmez o değerle zaten en az 2000 lerde olucak oda alttan ugs görünür 1 hafta sonra dr gidersen keseni görürsün cnm.
saol canm cok uzuldum dusuk olur die kese gorunse daa mutlu olvm kasik ve bel agrm oluyor cok.

Yazdım bak ben sana cevap zaman verin azıcık bebişlerimiz büyüsün stres çok etkiler en az 2 haftan var kalp atışlarını duymak için ilk bebiş galiba heycan var:)
Herşey gönlünce olsun ozamanlarda gelicek inşallah.
evet ilk bevgm heyecan asiri allh kycagmz almy nasip etsn hepimize.

Hg canim. Masallah size :nazar:Burda baya var tup bebek ile hamis kalan. Tup yaptiracakken hamis kalan. Bunlardan biride ben.:nazar: 3 bucuk sene, Iki asilama bir tup negatifinden sonra rapor icin hastanelerde kosturdugumda meger Rabbim gondermis mucizemi. Annesinin karninda gulerek sen kos kos rapora gerek kalmadi ki diyormus meger:KK46: yarin 11 de randevum var kalp atisi icin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Rahatsiz olanlara sifa versin. Guzel hamilelik yasatsin Amin
Hayirli olsun tatlim. Ayne seykeri yadamisiz.ben de iki asilama bi tup yaptim. Subatta tup yapatiracaktik rapor cikaracaktik ama minnikim supriz yapti ;) hayirli evlatlarmis ki ugradtirmadilar ;) insallah kucagimiza alacagimiz gunleri de goruruz

kızlar geçmişi okumadım hemen yazayım dedim inşallah herkes duymuştur doktor ekrana baktı baktı benim kalbim küt küt sonra dedi evet görüyorum çok şükür kalp atıyor ama biz duyamadık çok küçük annesi dedi 7 haftalık mış progestan d vitamini coraspirin folik asit yazdı tüp bebekten sonra kendiliğinden olduğu için bunları kullanalım dedi ama bide iki buçuk santimlik miyom gördü çok önemli değil ama takip edelim dedi inşallah öyledir 2 hafta sonra tekrar çağırdı

Benim de 17 Aralıktı son adet tarihim :) doktora gittim kan tahlilinde de çıktı ama henüz çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi kese bile :KK43: 26 ocakta çağırdı tekrar o zaman görünür dedi. Beta hcg 1500 olunda alttan görünürmüş, 6000leri bulunca karnından görülebilir ancak dedi doktor :)
bende bekliyeyim o zaman..ikinci gebeliğim oldugu için daha rahat oluyo insan deekki..beta hcg saglık ocagında ölçtürdüm.945 çıktı..senin kaçtı..bi daha ölçtürmeme gerek varmı acaba..

hayırlı olsun canım beta hcg yaptın mı?
Tsk ederim cnm evet test yaptim. Gecen c.tesi p.tesi ve dun yaptim degerler gayet guzel yukseldi.fakat kahverengiler geliyodu o yuzden dun domtorum progestsn verdi kanamayi durdurmak icin. Cok sukur iyiym bol bol dinleniyorum.raporluyum persembe ise baslicam Allah yavrucuklsrimiza saglik versin.

kızlar geçmişi okumadım hemen yazayım dedim inşallah herkes duymuştur doktor ekrana baktı baktı benim kalbim küt küt sonra dedi evet görüyorum çok şükür kalp atıyor ama biz duyamadık çok küçük annesi dedi 7 haftalık mış progestan d vitamini coraspirin folik asit yazdı tüp bebekten sonra kendiliğinden olduğu için bunları kullanalım dedi ama bide iki buçuk santimlik miyom gördü çok önemli değil ama takip edelim dedi inşallah öyledir 2 hafta sonra tekrar çağırdı
gözün aydın d vitamini hariç bende hepsini kullanıyorum tetbir için veriyoruz diyor dr lar

Back