• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet canim karindan. Mikrofonu acti ben anlamadim deyince kucuk daha dedi. Dayanamam haftaya yine giderim ben hayirlisi bakalim progestan verdi mi sana bana onu da yazdi mucize bebek bunlar dedi
Evet canım ;) biliyor musun benimki de mucize bebek:KK46: iki haftadır falan ben de Protestan jel kullanıyorum. Önce 10 tane Protestan ampul de kullandım. Cumartesi gittiğimize onu kesti.

Haklisin ben de oyle dusunuyorum cok fazla takmamak lazim .. ilk kez olunca insan ne yapacagini bilmiyo paylasimda bulununca daha iyi oluyo.senin 1500 gecmis ondan kese gorunmus rabbim kalp atislarini da duymayi nasip etsin .

Amin inşallah cümlemize nasip etsin. Sen sakin ol iyi düşün iyi olsun :)

Arkadaşlar aranızda daha önce pıhtılaşma sebebiyle düşük yaşayan ve şimdiki gebeliğinde kan sulandırıcı kullanan var mi ?
Ben Varım canım. Önceki gebeliğim kalp atışı durmuştu, ama zaten onda da iğne kullanıyordum. Şimdi de iğne kullanıyorum.

Yani iki kati diyo dr lar. Ilki ile ikinci arasinda gun farki warsa ondab farklidir. Ayni gun sonuclari mi bunlar
hayır canım aynı gün değil biri perşembe saat 14,30da diğeri cumartesi 13.00 da
ama ikisi farklı merkezlerde ölçüldü.doktoru aradım önemli olan artış olması yüzde 80artmış dedi.
pazartesi tekrar yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.
günlerimiz aynı sat 13 aralıkmı

Canım doktorlar % 60 artışın da iyi OLDUĞUNU Söylüyorlar. Yani senin Artış fena değil:KK66:
evet canım doktora sordum artışın olması önemli dedi.
ben çok pimpirikliyim 5seneden sonra kavuştum mucizeme.
kalbini duyana kadar ben gidicem kalpten.

evet canım doktora sordum artışın olması önemli dedi.
ben çok pimpirikliyim 5seneden sonra kavuştum mucizeme.
kalbini duyana kadar ben gidicem kalpten.
Ben de aynıymışız canım ama biliyoruz ki stres bebişini Zararlı;( Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş

Ben de aynıymışız canım ama biliyoruz ki stres bebişini Zararlı;( Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
amin canım inşallah bütün arkadaşlarımız bu yolu sağlıcakla bitirelim kucağımıza alalım.

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedim :( ve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?

Eklentiler

• 2015-01-17 17.50.53.jpg
    2015-01-17 17.50.53.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedim :KK43: ve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?
ml dir daha cm daha ilerleyen aylarda tahminimce benimki 11 ml 5 haftalık dedi o zaman seninki baya bi büyük

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim yanlız doktora kaç haftalik olduğunu sormadım heyecandan oda soylemedi karindan görmedi aşağıdan baktı sorum şu 1 yolk sac göremedim :KK43: ve boyu 1.19cm kısaca tahminen kaç haftalik oluyor yolk sac küçük dimi göremiyorum ben?
doktorun ne dedi canım.
eğer bişey demediyse kafana takma illa sen göremeyebilirsin yolk sacı zaten beyaz bişey.
yolk sacın büyük olması da sorun benim ilk gebeliğimde yolk sac olması gerekenden çok büyük çıkmıştı ve bebeğin gelişimi durmuştu.

hayır canım aynı gün değil biri perşembe saat 14,30da diğeri cumartesi 13.00 da
ama ikisi farklı merkezlerde ölçüldü.doktoru aradım önemli olan artış olması yüzde 80artmış dedi.
pazartesi tekrar yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.
günlerimiz aynı sat 13 aralıkmı
Aynen 13 aralik:) degerlerin cok iyi o zaman masallah farkli gunlerse gayet guzel . Yok cikmaz gonlunu ferah tut sen. Yakinda kalp atisini duyarsin sen.

doktorun ne dedi canım.
eğer bişey demediyse kafana takma illa sen göremeyebilirsin yolk sacı zaten beyaz bişey.
yolk sacın büyük olması da sorun benim ilk gebeliğimde yolk sac olması gerekenden çok büyük çıkmıştı ve bebeğin gelişimi durmuştu.
Gecmisolsun canim Doktor sadece hayırlı olsun dedi canım senin de hayırlı olsun bir an insan endişe ediosun iste

canım 1.19 cm senin kesenin boyu. zaten oradada işaretlemiş görürsen eğer

Aynen 13 aralik:) degerlerin cok iyi o zaman masallah farkli gunlerse gayet guzel . Yok cikmaz gonlunu ferah tut sen. Yakinda kalp atisini duyarsin sen.
inşallah duyarız canım cuma gününe randevu aldım.
senin değerin kaç çıktı en son.

Gecmisolsun canim Doktor sadece hayırlı olsun dedi canım senin de hayırlı olsun bir an insan endişe ediosun iste
o zaman hiç endişelenme canım.
hepimiz çok korkuyoruz bilmediğimiz bir yola girdik.burda hepbirlikte birbirimizi rahatlatıcaz inşallah.
ben birilerinden olumlu yorum alınca içim nasıl rahatlıyor anlatamam.
güzel günler göreceğiz inşallahhh

inşallah duyarız canım cuma gününe randevu aldım.
senin değerin kaç çıktı en son.

o zaman hiç endişelenme canım.
hepimiz çok korkuyoruz bilmediğimiz bir yola girdik.burda hepbirlikte birbirimizi rahatlatıcaz inşallah.
ben birilerinden olumlu yorum alınca içim nasıl rahatlıyor anlatamam.
güzel günler göreceğiz inşallahhh
Aynen canım burda olumlu şeyler okumak çok güzel oluyor aynen bilmediğimiz bir yol azcık sanci yapio mesela ay bişeyi oldu diorum :)

Back